L:A BRUKET på badet

 

Aller først.. Wow, dere er supre og de beste leserne man kan ha! Tusen takk for så utrolig mange fine kommentarer i kommentarfeltet på konkurransen ♥

 

Det gleder meg og se at så mange av dere har lyst til og være med på denne trekningen! Kjempe gøy! ..og for de som fortsatt ikke har meldt seg på, men som egentlig har litt lyst..kom igjen, dette er bare gøy;) (konkurransen finnes på forrige innlegg)

 

Men, tilbake til overskriften. L:A BRUKET på badet. Disse produktene selges blant annet hos Zaxiz frisør her på Gol (og muligens i Hemsedal) Eller via nett på f.eks www.bolina.no  Disse produktene ser jo kjempe flotte ut og så er det jo økologiske råvarer i dem. Nydelige på badet! Og herlige dufter!

Jeg tenkte og vise dere noen bilder fra den ene delen av badet i andre etasje.. Jeg ser at flere ønsker seg bilder fra flere rom i huset, og bilder fra badet er lenge siden jeg har vist..:


Ha en fin-fin kveld!

-Anne M-

 

5 kommentarer

Siv-Inger

11.10.2012 kl.22:02

Så koselig det er på badet ditt. De produktene høres fristende ut... synes nesten jeg fornemmer lavendellukten...

Grethe

12.10.2012 kl.07:40

Kjempekoselig:-)! Og de produktene virket fristende;-) ha en fin oktoberdag!:-)

interiorgirl1

12.10.2012 kl.20:11

mmmm så koslig,er såpedispenseren din kjøpt på kid?

jordegaard

12.10.2012 kl.21:23

interiorgirl1: Den er fra Kid ja;)

Lillian - interiør

15.10.2012 kl.09:34

Så fint bad, likte den kurven, både produkter og håndklær oppi!:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits