Jule dekket bord

 

Desember er tid for gjester, hyggelige middager, og god stemning rundt bordet. Å dekke på og pynte et middagsbord når man venter gjester er alltid gøy.

 

Vi på jobben hadde julebord hjemme hos meg i går, og kosa oss med ost og kjeks og mye godt i glasset.

 
 

Duk til tre meters bord har jeg gitt opp å finne i det stoffet og den fargen jeg vil ha, så denne duken er metervarestoff bestilt fra stoff og stil.

 

 

 

Løperen er fra Bohus.

 

 

 

 

 

Jeg fikk i går smake på den mest himmelske sprudlevinen jeg noen gang har smakt. SÅ god! En eks kollega som var med på julebordet hadde med seg ei flaske fra Tyskland. Dette er vist en kjempe populær drikke i Tyskland i følge henne..og det skjønner jeg kjempe godt for den var virkelig god. Rett på polet over helgen for å høre om de får bestilt inn, og får de det så skal jeg hamstre opp;)

 


 

I skrivende stund sitter jeg på hytta, med fyr på peisen og en arbeidsøkt i vente. Malerkosten skal få svingt seg. Vi skal beise noen vegger og gjøre klart til å sette inn nytt kjøkken. Dette er den lille hemmeligheten jeg har nevnt. Kjøkkenet har kommet, og vi har en del arbeid å gjøre før vi kan montere det. Men en ting er helt sikkert, det kommer til å bli kjempe fint;) Noen stikkord: -Kremhvitt, lunt og rustikk. Men jeg tipper at det meste av arbeidet må vente ti| etter jul.. Har jo noe julestri hjemme også som skal gjøres;)

 

Til deg som titter innom ønsker jeg en god helg!

 

-Anne M-

 

 

 

7 kommentarer

kristinsvilla

08.12.2012 kl.18:00

Utrolig fint dekket bord :)

nina c

08.12.2012 kl.22:16

flott bord,blir spennende med nytt kjøkken på hytta:)

taubanevegen

09.12.2012 kl.08:09

Så koselig å ha julebordet hjemme, hørtes ut som dere koste dere! :)

Blir spennende å følge med på kjøkkenprosjektet deres på hytta. Lykke til! :)

Fin søndag til deg!

Grethe

09.12.2012 kl.10:49

Koselig med julebord hjemme også da:-)

Håper på bilder fra hytteprosjektet deres;-) Ha en kjempefin 2 søndag i advent!:-)

Josefine

09.12.2012 kl.14:14

Vi hadde også julebord hjemme i år, kjempe koselig! blir litt mer avslappet, hva er det du jobber med forresten? :) Nyyydelig dekket julebord! Håper på bilder fra hytteprosjektet ja! :D

Vakkertufs

09.12.2012 kl.18:01

Fint som alltid hos deg;) Du har det så flott!

Ninni på fortet

14.12.2012 kl.23:02

Koselig dekket bord! Nå fikk jeg lyst på ost og kjeks... Og sprudlevann, hihi!

Klem Ninni

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits