Tripper etter å..

 

Jeg går og tripper etter å pynte juletreet!

 

Gleder meg som en liten unge til juletrepyntingen, men jeg må rett og slett vente til det blir tid. Pynting av tre skal være en koselig familie ting, med julemusikk i bakgrunnen, gløgg i koppen og småkaker på bordet.

 

På onsdag vil juletreet på Jorde gård stå ferdig pyntet. Mange har kanskje fått med seg at jeg skal pynte treet med sølv og hvitt i år. Jeg er jo i grunn en jente som MÅ ha rød jul, men siden denne stuen ikke kler rødfargen så godt så skal jeg i år pynte med hvitt og sølv. Resten av huset er jo rød jul.

 

Hvis det blir for kaldt med bare sølv og hvitt på treet så kan jeg jo alltids henge på de røde store glasskulene jeg har brukt før om årene i tillegg.. (planene er klar med andre ord)

Jeg skal vel greie å vente etpar dager til;)
Disse to nissegnomene er det eneste i finstuen som er rødt, men de passer så fint oppi butten på gulvet så der må de nesten få lov å sitte;)

 

Nå må jeg nesten bare sette i gang med det kjedelige husmor oppgavene jeg har utsatt i hele kveld. Gjør alt for å slippe unna, tar bilder, redigerer, blogger, shoppet, en kaffekopp...men NÅ er det skjerpings her;)

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin kveld!

-Anne M- 

10 kommentarer

Danian. Gutteblogger

17.12.2012 kl.20:31

så bra høres ut som det skal bli en fin jul at deg

LiteHi

17.12.2012 kl.20:37

Det blir sikkert kjempefint ! :) Skal pynte treet med hvitt og sølv vi også :) HJemmelagde hvite trolldeighjerter og sølvpynt blir nok stas, tenker jeg :) Tror jeg gleder meg like mye som deg :)

ewymarie

17.12.2012 kl.20:42

Forstår at du gleder deg til å pynte. Jeg håper å få pyntet treet i morgen : ) Bildene du la ut nå er kjempe inspirerende : ) Enig i at de to nissene passer fint der : )

ernashus

17.12.2012 kl.22:22

Det kommer til å bli bare så fint med hvitt og sølv i den vakre stuen din, der er ingenting overlatt til tilfeldighetene! Gleder meg til å se juletreet som blir prikken over ien! Ha en god kveld videre, klem :-)

Veronica

17.12.2012 kl.23:43

Gleder meg til å sjå det ferdigpyntede juletreet ditt :)

Vi skal nok pynte vårt på fredag tenker eg.

Ønsker deg en riktig God Natt.

jordegaard

18.12.2012 kl.08:05

ewymarie: Takk for det;) De nissene har hatt fast plass der noen år nå..så de hører liksom til i den butten:) Kos deg med juletrepyntingen!

ewymarie

18.12.2012 kl.09:48

Ja det er noe med ting som har begynt å få en fast plass. Jeg og er nok sånn som plasserer ting på faste steder jeg også. Utfordringen er å finne steder til de få nye tingene ;)

Merete Reise

18.12.2012 kl.12:14

Kribler litt i fingrene selv! Hehe. Men jeg har ikke tid før i slutten av uka. Men et tre skal jeg ha :) Lykke til med pyntingen, blir helt sikkert kjempe fint!

INGER H.

18.12.2012 kl.18:46

Gleder meg VELDIG til å se bilder av ferdigpyntet tre! Ha en fortsatt fin tirsdag :)

hososs

20.12.2012 kl.11:18

Så fint! Og for et nydelig pledd!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits