Rolig start

 

Det ble en rolig men kjempe fin start på året 2013.

 

Jeg, mann og barn var alene hjemme, spiste kalkun, så på filmer, spiste kaker og snop, leika med lego og bare kosa oss i går.

 

Faktisk så var det kjempe deilig å bare være oss. Når midnatt nærmet seg gikk vi ut og tente stjerneskudd, så på raketter og sendte opp noen ønskelykter:)

 

De er SÅ fine når de sklir oppover på den svarte himmelen!

I dag har jeg ryddet ut hele julen!

Føles SÅ godt å få den ut nå og kunne starte på ny frisk den første dagen i januar. Huset føles nesten litt tomt uten alle julenissene, julepynt og juletre.

Siden jeg har planer om (hvis tiden strekker til) å male veggene i finstuen så har jeg ikke begynt å tenke på ny pynt og nye farger i denne stuen, men satt alt tilbake slik det stod før julen kom inn. Men jeg har jo en liten plan i hodet mitt;) ..Og her er det gjenbruk som står for tur;)

Ha en fin januar kveld!

-Anne M-

 

6 kommentarer

Elisabeth Bakken Vebjørnsen

01.01.2013 kl.20:31

Koselig!

taubanevegen

01.01.2013 kl.21:05

Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år! :)

Vi spiste også kalkun i går. Nydelig!

Ja, det er ordentlig koselig å sende opp lykter. Det er en del år siden jeg har gjort det nå, men det må jammen gjøres igjen! ;) Deres var STOR og sikkert kjempeflott å se på! :)

Huset på landet

01.01.2013 kl.22:27

Godt nytt år til deg og dine!

Her forsvant også julen ut i dag. Egentlig ganske deilig, men det er kanskje ikke så rart når man begynner med julepynt 1. desember.

Klem fra Line

jordegaard

02.01.2013 kl.09:37

Huset på landet: Ikke sant..da blir man jo fortere lei av julen..MEN, jeg synes det er mye koseligere å ha julepynten fremme hele desember, når man forbereder julen, enn nå i januar når man har startet et nytt år:) Virker som det er mere og mere vanlig blandt mange å gjøre det slik.

jordegaard

02.01.2013 kl.09:42

taubanevegen: Tusen takk for det, og godt nytt år til dere også:) Mmm, kalkun er og blir nyttårsmat;) Ja den var stor og fin og syntes på himmelen lenge:) Ha en fin dag:)

jordegaard

02.01.2013 kl.09:42

Elisabeth Bakken Vebjørnsen: :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits