Hmm..

 

I kveld er vi i gang med andre strøk på veggene i stua. Eller det vil si mannen i hus er i gang. Dette var egentlig min jobb, men siden jeg er stiv og støl i hver minste lille muskel i kroppen etter en time med trening med vekter i går, så greier jeg rett og slett ikke bruke maler-musklene mine i dag;) Men noe jeg greier er tastaturet og pc, så da er jeg så klart i gang med å tenke tapet til veggen bak sofaen. Det skal være en tapet som passer inn til møblene, og den må kunne henge noen år uten at jeg blir lei. Tapeter med store og mye mønster blir jeg nok fortere lei av enn nøytrale tapeter. Tapeten må også passe inntil brudebildene våres som har sølv rammer, og den skal være lekker selvfølgelig, og gjerne noe ikke alle andre har.

 

Jeg har peilet meg inn på noen ideer, og jeg tror jeg vil ha noe som dette:

 

 

 

 


Denne grå-beige tapeten over er en liten favoritt..

 

 

Lurer fortsatt litt på om jeg skal gå for lys eller beige/brun tapet.. Lyst går til alt, og det blir lettere å få tekstiler og farger til å passe inn, men helt lyst kan også bli kjedelig..

 

Beige/brunt passer til møblene, men passer nok ikke til alle fargene jeg tar inn i stua i løpet av et år, det vil si at jeg må begrense meg på fargene på tekstilene.

 

Hmm, hva skal jeg gjøre tro?

 

Må nok sove på det;)

-Anne M-

 

 

 

5 kommentarer

R a g n h i l d

03.01.2013 kl.18:25

Hei, jeg lurte på hvor du har kjøpt lysekronen i stuen din?

Josefine

03.01.2013 kl.18:30

Kjempefint kommer det til å bli! Jeg hadde kanskje gått for litt beige, en fondvegg skader så absoulutt ikke :)

jordegaard

03.01.2013 kl.18:30

Ragnhild: Den er fra Bohus.

jordegaard

03.01.2013 kl.18:32

Josefine: Enig i at en fondvegg er fint:) Men den skal også passe inn til alt annet synes jeg.. vi får se:)

fargeglad

04.01.2013 kl.11:40

Jeg hadde også gått for en litt beige, men blir sikkert fint uansett hva du velger:) Gleder meg til å se! Ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits