Vinteren er tiden for å..

 

..lune opp i huset, og spesielt i sofakroken, godstolen og andre kroker av huset hvor man ofte sitter og koser seg.

 

Jeg vet ikke om noe bedre og lune opp sofakroken med enn ekte norske saueskinn!

 

Ikea saueskinn kan ikke sammenlignes med ekte vare. Jeg har kasta ut «kjøpe» skinna for lengst, så her i huset er det ekte saueskinn fra egen gård og nære familie sin gård som har fått hedersplassene. Senest i dag har jeg handlet skinn av gammel norsk spælsau. Et grå-brunt langhåret skinn. Nydelig! Det har fått plass i slagbenken på kjøkkenet.
Pus er nesten som et skinn han og;)


Det grå skinnet av gammel norsk spælsau har funnet tilbake til sofa-plassen..og det har også de blå putene gjort. 
Men når vi snakker om saueskinn.. Her ventes det en flott skinnfell til gyngestolen vår fra ei dame som driver www.fellmakeriet.com

Jeg anbefaler alle å ta en titt på disse sidene. Dette er et gammelt norsk håndtverk, og pynter opp i mange store og små hytter, gamle og nye stuer. Jeg gleder meg virkelig til å pynte opp gyngestolen her i huset med ett så flott håndlaget produkt!

Eget innlegg med bilder om dette kommer selvsagt! :)

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin søndags kveld!

-Anne M- 

8 kommentarer

Så avslappende og lekkert. Puten så ut til å kose seg stort:-)

Celine

06.01.2013 kl.20:33

Såå deilig! Vi har også et ekte skinn som lignet veldig på dette, det er jo helt klart bedre enn kjøpe skinna, som du sier :)

ewymarie

06.01.2013 kl.20:52

Er helt enig i at ekte vare fra gården eller nærheten er best. Er noe med å ha ting i hjemmet som er personlig og ikke masseprodusert. Nå pus godkjenner resultatet må det jo være toppers : )

ellenbeate

06.01.2013 kl.21:37

Så flott ! Du har det så lunt og koselig - som altid !!

ernashus

06.01.2013 kl.21:44

Vi har også noen skinn på hytta som er av gammel norsk spælsau, skikkelig langraggete og fine. Min svoger drev med sau tidligere, så vi har kjøpt noen av han. Jeg har forresten også et blogginnlegg om saueskinn idag! Fortsatt fin kveld! :-)

solei

07.01.2013 kl.14:15

Så fine skinnfeller du har, helt enig i at det er noe annet enn masseproduserte IKEA-skinn ja. Ekte norsk kvalitet! :)

Trippestad

02.02.2013 kl.22:59

Du har en utrolig nydelig blogg! For ett hjem du har, så utrolig lunt, hjemmekoselig, rent og utrolig fint! Stor koser meg når jeg leser bloggen din :-)

jordegaard

03.02.2013 kl.12:14

Trippestad: Tuuuusen takk, så koselig og høre:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits