Skinnfell fra Fellmakeriet

 

Den flotteste skinnfellen i hele huset er ingen tvil skinnfellen fra Fellmakeriet. www.fellmakeriet.com

 

Den er spesial laget til gyngestolen og etter vårt ønske har Anne Kari Eriksen som driver fellmakeriet trykket på Jorde gård. Den er bare så utrolig flott!

Foran peisen i gyngestolen skal jeg virkelig kose meg i vinter!

 

Disse skinnfellene med trykk er et håndtverk som pynter opp et hvert møbel, en hver hyttevegg, eller en flott benk osv.  

 

Hos Fellmakeriet finner du et stort utvalg i skinn- alt fra store sengefeller til små produkter som puter, fotvarmere, muffer, pannebånd, skjerf og sitteunderlag. Flotte gaver å kjøpe til runde tall, brylluper, barnedåper o.l

 

 Og vet du at i gamle dager reiste skinnfellmakerene rundt i landet og sydde skinnfeller på gårdene etter behov, og trykket på dem med diverse mønstre. Og hvert mønster har sin betydning.

Jeg er hvertfall ikke i tvil om at dette er den flotteste fellen, og at den har fått hedersplassen!

Nyt kvelden.. Det skal jeg..forran peisen i gyngestolen!

-Anne M- 

 
9 kommentarer

Danian. Gutteblogger

06.01.2013 kl.21:49

Oi fy søren den var bare helt nyyydelig

Grethe

06.01.2013 kl.22:51

Oj, så fint!:-) Og stua blir jo også kjempefin! Gleder meg til den blir ferdig:-)

nina C

07.01.2013 kl.22:25

Den var fin:) Passet veldig i gyngestolen.

Lynetmor

07.01.2013 kl.22:57

Hei, så flott skinnfell! Den var nydelig :-)

frkreyes

08.01.2013 kl.15:29

Urolig fine bilder..

Tonje

08.01.2013 kl.21:45

Så utrolig fin den var! Kan jeg spørre hva prisene på Fellemakeriet ligger på? Sto ingenting på hjemmesiden...skjønner at det er litt individuelt i forhold til trykk osv men...Min mor har nettopp kjøpt seg hytte og dette ville jo blitt den perfekte gave!

jordegaard

09.01.2013 kl.15:50

Tonje: Jeg er helt enig med deg at det hadde vært en perfekt gave. Jeg vet ikke hva prisene ligger på, men send en mail til fellmakeriet på post@fellmakeriet.com eller ring på 94342379 og snakk med Anne Kari Eriksen. Hun kan sikkert gi deg mere eksakte priser:)
Putene er også utrolig flotte, og hun trykker det du vil på de også. Jeg har plassert mine puter i sofaen og det kommer snart et innlegg med bilder om de også:)
Hvis jeg var deg hadde jeg absolutt sendt henne en mail, for på en hytte passer disse produktene helt glimrende!

Ingrid H.

10.01.2013 kl.17:02

Hvis man ønsker VIRKELIG gammel tradisjon og trykk som faktisk ER originale trykkblokker ville jeg heller valgt www.skinnfellmakern.no

Der har de beholt tradisjonen ved like og eksistert som bedrift på Gol i 13 år!

Såpass informasjon har jeg fått ifra dem som arbeider der at "dame på ski" "dansende par" "hunder" og "engler" aldri har vært på en skinnfell , så tradisjon vil jeg ikke kalle dette.. Men er man bare opptatt av det visuelle så..

jordegaard

10.01.2013 kl.20:48

Ingrid H.: Vet du Ingrid, jeg synes det er rå-tøft at noen klarer å få til å blande gammel tradisjon med nytt.. Alt må ikke se ut som det faktisk er hundre år gammelt selv om det er en gammel tradisjon og et gammelt håndtverk! Jeg elsker puta med dame på ski, og jeg er SUPER fornøyd med produktene fra fellmakeriet.com. Virker litt negativt fra din side..?

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits