Helg og et lite tips

 

Så var det helg igjen, og snart skal jeg plassere meg i godstolen!

 

Kameraet mitt har blitt knust..fillern og! Jeg håper at det er en smal sak å reparere det, siden det bare er skjermen som er knust..det virker jo, men må nok få reparert det. Er SÅ kjedelig når slike unødvendige ting skjer..jeg bruker jo kameraet hver eneste dag.

 

Tenkte å starte helgen med å vise noen bilder av et krystall sett som jeg er veldig glad i. Vi har hatt dette i mange år, og det er gaver vi fikk til bryllupet. Det jeg liker så godt er at det sklir så fint inn uten å ta så mye oppmerksomhet. Noen ganger synes jeg at det er vel så fint som interiør som skriker etter oppmerksomheten. Disse er vakre delikate og skjøre og bare står der og speiler seg i vinterværet på andre siden av vinduet.


Et lite tips: Hvis du har noe du vil henge opp på veggen, og som du ikke vil at skal ta for mye oppmerksomhet så kan en ide være å male det i samme farge som veggfargen, men gjerne i en annen glansgrad. Jeg fikk et mangletre som min bestefar har laget og dette var i en litt gul trefarge.. Et nydelig mangletre, men en mindre nydelig trefarge. Med stort mot og skjelvende hånd gikk jeg løs på mangletreet med malerkosten. Det har fått samme farge som veggene. Man ser det, men det sklir fint inn sammen med veggen ,og i mine øyne gir det et rolig inntrykk. Det samme er gjort med tallerkenhyllen og det lille hjørneskapet i spisestuen.


I morgen er det nyttårsbord med mannen sin jobb.. Blir nok bra:)

God helg til deg som titter innom!

-Anne M-

 

6 kommentarer

ewymarie

25.01.2013 kl.20:15

Jeg er nok litt som deg. Liker ikke interiør som er i for stor kontrast med alt det andre man har. Det med å male ting i samme farge, men annen glans har jeg absolutt ikke tenkt på : ) Absolutt noe å ha i bakhodet : )

God helg til hele familien og kos dere masse i morgen : )

LiteHi

25.01.2013 kl.21:09

Så kjelig at camera ble ødelagt! Håper du får fikset det enkelt og greit :)

Så fint det ble i vinduskarmen din, og tipset ditt er kjempebra :) Syns du fikk et flott resultat.

Håper du får en kjempefin fredagskveld. God helg!

Klemmer fra Lite hi

Linda

25.01.2013 kl.21:28

Takk for en kjempe fin idè! :)

Ha en fin kveld..

Gårdsjenta

26.01.2013 kl.19:24

Utrolig nydelig ble det! Tar litt guts å gå på noe sånt, jeg hadde ikke tort gjøre det med vårt.. Men, Guri land så flott det var! Nydelige krystallgjenstander også :) kjedelig med kameraet :/

Berit

27.01.2013 kl.12:14

hei. fin krystal samling hvor fant du dem.Innspiratkilden min. hilsen Berit

jordegaard

28.01.2013 kl.16:51

Gårdsjenta: Takk:) Jeg hadde nok ikke malt det hvis det var gammelt og med en fin trefarge, men siden det var blitt gult så hadde jeg ikke noe å tape;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits