Blå detaljer

 

Blått er flott, det har jeg alltid syntes.

 

Parallelt med at vi har malt og driver med tapetveggen, har jeg jobbet med fargene i tekstilene og i detaljene. Blå (dueblå) er en farge som jeg har lyst til å få enda mere frem i finstuen, sammen med sort. Det lyse blir altså en base, med dueblått og sorte detaljer inntil. Jeg tror det skal bli fint!

 

Jeg har bestilt en nydelig blå vase til denne stuen, og på jakt etter den perfekte vasen med den perfekte blå farger fant jeg maaange fine vaser i nydelige blåfarger, bare ta en titt:

 

 

 

Denne fra Holmegaard er absolutt en favoritt, men med en pris på ca fire tusen kr er den laaangt utenfor rekkevidde;) Men nydelig, det er den!  

 

Kremmerhuset.no 

 

 

 

Denne fra lillemaison.no har jeg bestilt..fin pris og en kjempe fin vase.

 

 

 

 

Fru rosaslandhandel.no

 

Kremmerhuset.no

 

Klikk for større bilde

Disse fra landstil.com er også utrolig fine med de fine bordene rundt.

 

Jeg får tilbake til malerull og pensel og ta siste strøket på grunningen av tapetveggen!

Ha en strålende onsdag i solskinnet..skulle ikke drive inne i dette finværet!

-Anne M-  

8 kommentarer

Grethe

30.01.2013 kl.14:07

Jeg tror også det blir en fin kombinasjon:-) Gleder meg som vanlig til å se;-) Jeg har ikke helt fått øynene oppe for blått! Men regner med jeg får det etter hvert som det blå kommer inn i stuen din;-) liker som regel alt du gjør med huset ditt:-)

jordegaard

30.01.2013 kl.15:32

Grethe: Tusen takk for det:)
Helt enig, jeg forguder blåtoner ! Det blir nok kjempe lekkert :)

Krusmynte

30.01.2013 kl.20:37

Liker fargen godt selv:). Har den fra kremmerhuset, men skulle gjerne hatt den fra holemgaard også kjenner jeg:)

CamillasVilla

30.01.2013 kl.22:08

Blått er lekkert lekkert lekkert!! Veldig greit å bruke noe annet rosa, som jeg kjenner jeg tyr til litt for lett så fort vi går sommeren i møte. Hvorfor ikke blått liksom? Vasene var kjempefine, særlig den første.. men til den prisen... Iiiih! :D

Tipper det blir kjempefint med den du har bestilt, gleder meg til å se bilder! Ikke minst tapetveggen!! Lekker tapet, så det blir sikkert superglam! :)

Klem Camilla :)

jordegaard

30.01.2013 kl.22:22

CamillasVilla: Hehe, ja det har vært litt sånn her og..tyr fort til rosa. Men rosa er jo også en nydelig vår og sommer farge da;) Tapetveggen er akkuratt ferdig. Siden kamera mitt er til reperasjon må bildene fra den vente på seg.. Typisk at kamera skal knuses når jeg har masse å ta bilder av:(
Ha en god kveld!

jordegaard

30.01.2013 kl.22:24

Krusmynte: Ikke sant..den er jo utrolig NYDELIG! Men priser er jo langt i fra nydelig! Er mye annet jeg skulle brukt fire tusen kr på før jeg hadde kjøpt en vase altså.. ;)

jordegaard

30.01.2013 kl.22:25

EllenBeate: Takk, jeg håper på det:) Ikke alltid det blir som man ser for seg, men jeg håper at jeg er inne på noe her;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits