Å bestemme seg

 

Å bestemme seg synes jeg blir bare vanskeligere og vanskeligere.. (jeg snakker om innenfor interiør)

 

Før var jeg nok mye mere bestemt og visste godt hva jeg ville ha, nå er jeg mere nølende og kanskje enda mere kritisk i mine egne valg. Jeg tror grunnen ligger i at jeg den siste tiden (siste året) har åpnet øynene for så utrolig mange flotte stiler, og at jeg krever mere av meg selv. Jeg kunne lett hatt fire forskjellige hus som jeg kunne innredet i fire helt forskjellige stiler. DET hadde vært gøy;)

 

Men nå er det en gang slik at dette huset våres, et veldig gammelt sveitserhus med utskjæringer og pyntelister ikke kler hva som helst av interiørstiler. Jeg må bruke huset som base og tråkke varsomt har jeg skjønt. Derfor fikk ikke de sorte putene være i finstuen særlig lenge..det ble rett og slett et for hardt uttrykk for denne stuen. Noen sorte detaljer henger selvsagt igjen, men putene ble litt for mye.

 

Dermed ble det UT med de sorte putene, og INN med beige og brunt!Nye lysestaker på bordet fra Covent Garden Collection♥

 

Og ny lampe fra Bohus i hjørnet!

 

I dag har vært en ordne og fikse dag fra tidlig i dag til nå..godt og få ordnet litt:)

 

Ha en fin dag da!

 

-Anne M-


 

18 kommentarer

Idachristin

13.02.2013 kl.13:49

Sykt fint :)

jordegaard

13.02.2013 kl.14:35

Idachristin: Tusen takk:)

Linn

13.02.2013 kl.14:47

Du har det helt utrolig fint altså! :-D

jordegaard

13.02.2013 kl.15:08

Linn: Tusen takk, så snillt:)

13.02.2013 kl.15:18

Helt fantastisk flott!!! Elsker bilder av det flotte huset deres!

EN ting jeg lurer på, er hvorfor du ikke lar liftgardinene henge litt lengre ned om du skjønner hva jeg mener? At de ikke blir en "krøll" øverst i vinduet.. Ikke ment som kritikk altså. Bare lurer :)

jordegaard

13.02.2013 kl.15:48

Anonym: Tusen takk:) Hehe, skjønner hva du mener. Grunner er at da dekker de hele den øverste ruten og jeg vil ha masse lys inn i rommet:) Jeg har prøvd, men følte at de ble som et tungt øyelokk over vinduet. På kjøkkenet henger de slik som du mener, og der er det greit for der vil jeg ikke ha innsyn fra veien over huset. Så det er grunnen, og jeg synes at de henger fint jeg da;)

OKBente

13.02.2013 kl.19:45

Me like! Me like! :-) Ej føle mej heilt heime i bilda dine. Og ej skjønne godt ka du meiner med ulike stiler, mangt som e fint etc. Ej ønske mej eit stort hus med 3 stover slik at ej kan innrede i 3 forskjellige stiler. Men, det vert vel med drømmen:-) Og ikkje nok med det; før so var det kun kvitt kjøkken som funka for mej, men no...det e so masse forskjellige fine kjøkken. Utruleg koselig i stova di og ej personlig syns det va ekstra stas når du tok vekk dei svarte putene...enig, det vart litt for hardt. Signe kvelden!

Mari

13.02.2013 kl.19:50

Misunner deg med hjemmet ditt c: Fin blogg. Hadde vært hyggelig om du kommenterte tilbake <3

jordegaard

13.02.2013 kl.19:59

Mari: Takk for det:)

jordegaard

13.02.2013 kl.20:00

OKBente: :) Vi må prøve og feile litt på vår vei:) Ha en flott kveld:)

Creativboligstyling.

13.02.2013 kl.20:01

Det gjorde du helt rett i! Stuen er nydelig slik den er! Og med sort ramme på bildet så får du jo inn et lite innslag av sort:-) Et enkelt lys kan jo gi samme effekt, bare litt...;-)

Dette fikser du som bare det! Du er super flink! :-))

Ha en koselig kveld i deres koselige og stilfulle hjem!

jordegaard

13.02.2013 kl.20:05

Creativboligstyling.: Å tuuusen takk snille deg:) Så godt og høre at det er flere som er enige her:) Ha en super kveld!

ernashus

13.02.2013 kl.21:07

Enig med deg når det gjelder det sorte i stuen din, dette ble helt supert! Det er dette som kler stuen hos deg, mye sort kan bli for "hardt", huset krever en mykere stil. Du er bare superflink til å få det til riktig! Ha en flott kveld videre, klem :-)

jordegaard

13.02.2013 kl.21:41

ernashus: Tusen takk snille Erna:) Det må litt prøving og feiling til før man kan finne ut av det, men veldig kjekt når man føler at man har "landet":) Ha en flott kveld du og!

Camilla

13.02.2013 kl.21:52

Takk for ein koselig formiddag :) og super god hjelp i går kveld,

Du er super på alle måter,! ! Klem.

Grethe

14.02.2013 kl.12:12

Er enig med deg i valget ditt jeg også, syntes det var stilig med de svarte putene ja men skjønner at du syntes det ble litt "hardt". Det er nå sånn at man må prøve og feile litt:-) selv tenkte jeg og prøve meg på blått innslag i den ene stua, men det var så lite å velge i!! Fant ikke noe blått da jeg var på handel.. Og utålmodig som jeg var endte det opp med gammelrosa på endel puter og lys. Ble fint det i kombinasjon med bla grått og hvitt. I den andre stua fant jeg faktisk rutete puter med blått i og det passet godt der. Jeg skjønner godt tankene dine rundt det med valg av interiør, tenker mye jeg også:-) samtidig som jeg er opptatt av at stilen skal passe til huset:-) Du greier jo dette kjempebra:-)! Og du er fortsatt et forbilde for meg når det gjelder interiørstil:-) Du er dristigere enn meg da-i positiv mening:-) ha en flott dag du flinke dame i Hallingdal!:-) stå på videre!!!

jordegaard

14.02.2013 kl.21:25

Grethe: Tusen takk for kommentaren:) Det betyr så mye for meg disse herlige kommentarene dere legger igjen her:) Ha en fin kveld!

jordegaard

14.02.2013 kl.21:25

Camilla: Takk det samme Camilla:) Super koselig!

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits