Vår følelsen

 

Det er ikke vanskelig å kjenne på vårfølelsen nå om dagen.. Solen skinner, snøen smelter og butikkene fylles med herlige vårfarger! DET liker jeg♥

 

Etter en tur innom både Josefine butikken (som jeg liiiiker) og Bohus var det ikke vanskelig å gå ut igjen med et stort smil om munnen. Herlige herlige vårfarger! Nesten vanskelig å skulle ta et valg på hvilke(n) farge(r) man skal pynte opp med denne våren. Jeg hadde jo bestemt meg for at jeg må skjerpe litt og at jeg fiiiint kan bruke de blå putene i sofaen denne våren, men etter å ha sett både lysegult, mintgrønt, lyserosa, lysgrønt og kremhvitt vet jeg ikke lenger. SÅ mye fine herlige farger. Det er jo til å bli glad av! Men etter en kjapp runde med den delen av meg som VILLE bytte ut de blå putene, så fant jeg ut at jeg skal holde meg til plan A og så kjøpte jeg heller tre nye linfargede putetrekk som passet inntil de blå. Så den eneste forandringen ble at de brune ullputene fra Lama ble byttet ut med linfargede linputer fra Lama.

 

Jeg er fornøyd;)


Litt påfyll av herlig såpe og krem har jeg også fått ordnet i dag. Dette bildet er instagram bildet, og der inne er jeg totalt bitt av basillen;) Så gøy:) Følg meg gjerne: annemmj

 

Til deg som titter innom ønsker jeg er fin onsdag!

-Anne M- 

7 kommentarer

LiteHi

27.02.2013 kl.20:32

Åh, så nydelig :) Skjønner at det ikke var lett å velge farger :) Her har det blitt riktig så fargerikt de siste ukene. Elsker farger ! :)

Ha en hoppende glad kveld, Anne M!

Klemmer fra Lite hi

erna aalberg

27.02.2013 kl.21:35

Duse stilige farger som passer godt i stuen din! Du har en fin og stilsikker smak :-)

jordegaard

27.02.2013 kl.22:18

LiteHi: Farger er fint, og nå som våren sniker seg på blir jeg fort svak for pastellfargene;) Men greide å holde de unna for denne gangen... Hehe, takk, og ha en hoppende glad kveld du og i ditt lille hi;)

jordegaard

27.02.2013 kl.22:18

erna aalberg: Tusen takk Erna:)

Gårdsjenta

28.02.2013 kl.09:06

Flotte bilder :) Og får en herlig vårfølelse nå ja :) Skjønner det er vanskelig å styre unna, sliter med det sjøl om dagen :)

Grethe

01.03.2013 kl.20:14

Kjempeinspirerende bilder!!:-) nok en gang; tusen takk:-) Det er mye fint og inspirerende i butikkene også ja, og vanskelig å velge:-p Men du tar nok alltid de riktige valgene ang.interiøret;-)
Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits