Til helga

 

Til helga starter vi å bygge nytt rom der tv stuen i andre etasje er nå. Det er Johannes på snart 5 som skal få rom der. I kveld skal vi begynne å rydde ut sofa og tv, og gjøre klart til å sette på plass nye vegger. Jeg har også en liten haug med lister som skal grunnes og males. Vi har store planer om å være ferdige til påske.

 

Sofa, tv og møbler flyttes opp i 3.etg. Det vil bli ca like stort der oppe så vi vil få en stor og god tv-stue der også.

 

Nå ser jeg veldig frem til å starte, og tror at dette kommer til å bli bra.


Det du ser på bildet her vil bli gjort om til et barnerom.


Jeg har prøvd å ta et bilde for å vise hvordan trappen kommer opp og hvordan det ser ut her oppe. Det "nye" rommet vil ikke kolidere med trapp eller noe annet. Det vil fortsatt bli grei plass her og en luftig og lys trappeoppgang. Dobbeldøren som synes på bildet skal ikke bli borte bak nye vegger. Vi har enda en slik dobbeldør der jeg står og tar bildet, så vi får inn masse dagslys fra begge sider av trappen.


Jeg har satt noen kryss på bildet for å vise hvor veggene skal opp. På dette bilder ser det trangt ut ved trappen, men i virkeligheten blir det god plass, ellers hadde vi ikke gjort dette! Vi er selvsagt opptatt av at det skal se bra ut!


Det som synes på dette bildet vil fortsatt være et rom man kommer opp i fra trappen. Den ene veggen inn til rommet vil være der det er en prikkelinje.


Og denne fineste gamle skuvesengen skal selvsagt få fortsette og stå her! Det er det jo fortsatt god plass til;)

 

Dette blir kjempe spennende og jeg bare gleder meg:)

-Anne M-

 

3 kommentarer

erna aalberg

07.03.2013 kl.00:35

For et spennende prosjekt! Skal bli morsomt å følge med og se hvordan det blir, er sååå sikker på at det blir bare kjempefint!! Lykke til, klem :-)

Grethe

07.03.2013 kl.09:06

Dette blir spennende:-)! Gleder meg til å se hvor fint dette kommer til å bli:-)

Ha en fin dag!!

08.03.2013 kl.23:00

family100.blogg.no :D

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits