Kjøkkenet, hjemmets hjerte

 

 

Kjøkkenet, hjemmets hjerte! Nostalgisk kvalitet! Tradisjonell oppskrift, moderne design!Dette er noen av slagordene Sigdal kjøkken bruker i sin lansering av Scala/Herregaard INFRAME.

 

Med Scala/Herregaard Inframe lanserer Sigdal et nytt kjøkkenkonsept med tradisjonelle og nostalgiske løsninger. Dører og skuffer ligger innrammet i skrogene, og ikke på utsiden slik vi ofte ser på dagens moderne modeller. Scala/Herregaard Inframe gir kjøkkenet et plassbygd og håndlaget utrykk, og minner oss om hvordan kjøkkenet var i gode, gamle dager. Modellene kan males i 15 farger, noe som gir oss kunder et hav av muligheter!Etter å ha sett på bildene fra Scala/Herregaard Inframe er det nesten så jeg skulle ønske at jeg kunne ha byttet kjøkkenet hjemme;) Da hadde jeg nok valgt meg et slik som på bildet under, utrolig vakkert!


Herregaard INFRAME

Herregaard- klassisk kvalitet!

Sigdals norskproduserte herregårdskjøkken er klassisk og delikat, med fokus på eksklusive og funksjonelle detaljer. Et kvalitetskjøkken du kan skreddersy etter dine behov.

 

Scala INFRAME
Scala- en drøm!

Scala er en mangfoldig og moderne kjøkkenmodell med fokus på lekre kontraster og funksjonelle løsninger. Kjøkkenet er designet med plassbesparende og smarte elementer.

 

 Utrolig vakre bilder fra Sigdal kjøkken. Bilder jeg kan hente masse inspirasjon i fra, og det tror jeg ikke jeg er alene om:)

Ha en fin kveld, du som titter innom!

-Anne M-

6 kommentarer

Nina

25.03.2013 kl.19:28

Ja det var nydelig kjøkken:)

Siv-Inger

25.03.2013 kl.19:38

Jeg har bestemt meg for Herregårskjøkken fra Sigdal selv. Men det blir vel ikke nytt kjøkken her med det aller første! Vi kjøpte hus med et kjøkken som er bare 6 år gammelt, så det står sist på listen over ting som må byttes ut.

jordegaard

25.03.2013 kl.19:44

Siv: Våres kjøkken er heller ikke gammelt, men det er jo lov å drømme seg litt bort i disse fine bildene fra Sigdal kjøkken:)

Siv-Inger

25.03.2013 kl.19:52

Ja, det er jeg god til! Hva var livet uten drømmer? :-) Et sted må vi begynne! Vet ikke om det er plass til det kjøkkenet jeg vil ha en gang jeg. I det forrige huset hadde vi kjøkken fra HTH. Var ikke fornøyd med de. Så jeg håper Sigdal er bedre!

Grethe

26.03.2013 kl.20:43

Det Herregårdskjøkkenet var nå alldeles nydelig ja:) Ser at det er nå fint med litt farge på skapene også.. Selv valgte vi eggehvit farge da vi pusset opp for litt over 1 år siden.. Kanskje litt kjedelig, men synes det er bedre å velge farger på tilbehøret jeg da. Jeg blir veldig påvirket av vakkert interiør, sukk. Sitter og ser på gardiner på Ellos hjem nå. Har litt lyst på nytt:) Mye fint der også.

jordegaard

27.03.2013 kl.09:19

Grethe: Jeg har også hvit farge på kjøkkenet, men det er jammen meg flott med denne lyse-grå fargen også.. Ja ikke sant, mye fint der også, som i de fleste andre butikker:) Veldig gøy når det finnes så mye fint rundt i butikkene:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits