Tid for hage

 

Våren er tid for hage og hagearbeid. Endelig har snøen smeltet så vi kan starte opp igjen med alt som skal gjøres ute.

 

I dag har jeg fått luket og luftet jorden og barken i bedene, vi har flyttet plantekassene ned i hagen og vi har fått satt frem litt hagemøbler og så trampolinen da..den er viktigst;)

 

Her kommer noen bilder:


Reddiker er i år plantet inne først, men om ikke lenge håper jeg på å kunne sette de ut.Ungene sine utemøbler har også fått komme frem.I år har vi bestilt nye utemøbler. Vi ble rett og slett så lei av dette hvite settet som må skures ren for fluemøkk hver dag (fluene setter seg på det som er hvitt) derfor har vi nå bestilt mørke/grå møbler. Bord og seks stoler. Skal bli en fryd å få det plassert.

 

Den hvite benken har derfor fått plass i hagen på steinplattingen, og de to hvite stolene skal nok få en plass i hagen de og.

 

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin helg!

 

-Anne M-
 12 kommentarer

Grethe

20.04.2013 kl.21:48

Herlig med vår ja:) Skjønner godt at dere synes det er upraktisk med hvite utemøbler, har prøvd det selv og det er strevsomt ift flueskitt ja:-p Har startet med litt hagearbeid her også, sådd litt blomster og begynt plenraking:) Mye jobb før alt blir pent etter vinteren synes jeg, men man får ta tiden til hjelp:) god helg til alle dere!:)

Kari Stenbock Pedersen

20.04.2013 kl.22:42

Hei på deg:-) Herlig tid vi er inne i nå. Nyter... Jeg er på hytta på Vaset å pusser opp et soverom. Herlig alene tid, men det skal bli godt å komme hjem i morgen til mann og barn.

Kos deg med våren. Ha en fin kveld.

Kari

Siv-Inger

21.04.2013 kl.11:55

Her har vi også lyst til å ta frem trampolinen nå. Ungene er i full aktivitet med skyking ute. Problemet er at det nok tar en uke til før snøen er borte i hagen. Så vi får vente litt til. Hagemøblene har etterhvert begynt å finne veien ut på terassen, men vi har på langt nær funnet frem alt enda! Gleder meg til våren er her for fult!

Gårdsjenta

21.04.2013 kl.18:50

Deilig med hagetid :) vi har også holdt på ute i hele dag, og nå prikler jeg reddiker :) deilig å kjenne at våren er her! Ønsker deg en fin kveld :)

jordegaard

21.04.2013 kl.19:55

Grethe: Ja man må bare ta den tiden det tar, og ta seg noen gode pauser innimellom:) Blir hvertfall så mye koseligere når man har fått vekk alt som lå under snøen..:) Lykke til med hagearbeidet, og fin søndag kveld!

jordegaard

21.04.2013 kl.19:56

Kari Stenbock Pedersen: Tuuusen takk, og kos deg med vår og det den har med seg du også:)

jordegaard

21.04.2013 kl.19:58

Siv: Det er jo så gøy å ta frem hagemøblene:) Jeg gleder meg også til våren er her for fult..til løvet begynner å sprette på bjørka:) herlig, herlig! Ha en fin søndag kveld!

jordegaard

21.04.2013 kl.19:59

Gårdsjenta: Det er jo ekstra stas med våren og dette hagearbeidet:) Tusen takk, og fin kveld til deg og:)

Siv-Inger

21.04.2013 kl.20:37

Jeg lukker øynene og drømmer meg bort..... Jeg tar meg i det... Jeg lengter alltid til noe... Fort gjort å glemme at livet er NÅ. Viktig å nyte, ikke bare lengte... Mannen satte opp trampolinen til ungenen i dag... selv om det fortsatt er snø i hagen....

Stine

22.04.2013 kl.14:45

Hei

Fin blogg! har et lite spm bare, hvor fikk du kjøpt de tolix bar krakkene? Lyst på slike selv :)

jordegaard

22.04.2013 kl.20:55

Siv: Kjenner meg igjen der.. Alltid noe man lengter etter og ser frem mot. Men som du sier, man må faktisk nyte hver dag og hvert sekkund og levet i nuet! Hihi, så gøy at han satte opp trampolinen i en hage med snø:) Tenker ungene syntes det var stas:)

jordegaard

22.04.2013 kl.20:57

Stine: De er fra lunehjem.no

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits