Blomster urner

 

Etter å ha måtte gi opp å få til kjeglegran i krukker foran inngangspartiet, har jeg hatt lyst på noen fiiine nye urner som kan pryde foran inngangspartiet våres her på Jorde gård.

 

Urner i støpejern fant jeg på hagefokus.no

 

?og når jeg har kjøpt noe, ja da pleier jeg som regel og være veldig fornøyd;) Denne gangen elsker jeg de!

 

Disse skal få pryde inngangspartiet i maaaange år!

 

  

 

 


 

 

Urnene er store og tunge, og med en fin fin patina. Jeg valgte å plassere hortensia og eføy i dem. Hortensia bygger høyde mens eføy lager fylde.

 

Nyt lørdagskvelden!

 

-Anne M- 

 

9 kommentarer

dandilion

01.06.2013 kl.20:21

Dette ble flott! Urnene passer godt hos dere og det ble fint med hortensia og eføy i.

Lene

01.06.2013 kl.20:34

Hei Anne!

Ble super glad sist du postet 3 innlegg på en og samme dag, og lurte litt på om dette ville være starten på litt ny giv! Er innom bloggen hver dag og titter om det er noe nytt fra Jorde gård.

Du har en flott blogg, og det er alltid gøy å følge nye innkjøp og forandringene dere gjør! God smak og spennende forandringer ute, inne, i hus og hytte!:-) Takk for dine innlegg og oppdateringer!

Lene, trofast leser.

jordegaard

01.06.2013 kl.22:14

Lene: Å tuuuusen takk for så hyggelig kommentar:) Jeg håpte også at jeg var litt klar for å blogge litt oftere igjen.. Grunnen til at det er litt sjeldnere enn før er rett og slett INSTAGRAM. For jeg elsker jo å kunne dele bilder, glimt, tips og interiør..og det er så mye enklere på instagram. Det tar ganske mye mere tid å logge seg inn her, overfør bildene, redigere de og lage et innlegg. Og tid er ikke det jeg har all verdens av heller den siste tiden.. ;) Jeg har tenkt frem og tilbake lenge nå, og bestemt meg for å ikke slutte å blogge, men heller blogge når tiden og lysten er der:) Tusen takk for din kommentar...alltid kjekt med kommentarer:)

jordegaard

01.06.2013 kl.22:15

dandilion: Tusen takk:) Jeg ble veldig fornøyd med blomstervalget..lurte litt på roser og, men nå er jeg glad det ble hortensia og eføy;)

Grethe

02.06.2013 kl.09:57

Disse urnene var helt nydelige altså:-)! Og det ble jo bare så lekkert med disse plantene i;) Har selv plantet rosa Hortensia i år og synes generelt det er en flott plante:) Jeg ble varm av glede over å lese at du ønsker å fortsette bloggingen:) du er og vil nok fortsette å være en STOR inspirasjonskilde for meg og mine søstre så lenge du blogger:) jeg har fulgt deg siden sommeren 2011, og da husker jeg hvor glad jeg ble da jeg fant bloggen din:)!!! Har ordnet rundt inngangspartiet mitt jeg nå, og gjett hvem jeg hadde i tankene??:):) tusen takk for alle NYDELIGE innlegg!!:)

jordegaard

02.06.2013 kl.11:05

Grethe: Tusen hjertelig takk for så fin og varmende kommentar:) Det setter jeg stor pris på:) Hortensia er en nydelig plante..en liten favoritt. Bare håper at de vil klare seg..har litt dårlig erfaring med hortensia, men vi får se;) Ha en fin fin dag:)

Anettes Boble

02.06.2013 kl.14:26

Det ble jo bare KJEMPEfint , elsker de urnene , og hortensiane passer supert oppi de :)

Gårdsjenta

03.06.2013 kl.23:37

De urnene er kjempeflotte! Står på ønskelista mi også.. :) veldig fine planter i også :)

jordegaard

04.06.2013 kl.07:46

Gårdsjenta: Takk:) Ja hortensia er fine planter, bare redd de ikke greier seg så lenge her hos meg.. Det er en plante jeg sliter ordentlig med å holde i live;)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits