Nydelig kjøkken fra Sigdal kjøkken

 

 

Har du noen kjøkken favoritter? Jeg skal vise dere mine kjøkken favoritter, og de er fra Sigdal kjøkken! 

 

 

Sigdals nylanserte Herregård og Scala Inframe representerer mer enn 60 år med norsk kvalitet. Med tradisjonelle og nostalgiske løsninger kombinert med moderne design blir kvalitetskjøkkenet en nytelse for øyet.  Jeg har forelsket meg helt i disse modellene.. Bare ta en titt!SCALA INFRAME:

 

 

Scala INFRAME

  Scala INFRAME, er en del av Sigdal kjøkkens nye kjøkkenkonsept. Dette er en moderne kjøkkenmodell med fokus på lekre kontraster og funksjonelle løsninger. Kjøkkenet er designet med plassbesparende og smarte elementer og tilbyr en mengde variasjon noe man ser på denne spennende øyløsningen med benkeplate i Corian. Scala INFRAME kan males i 15 av Sigdals flotte farger, noe som gir oss kunder et hav av muligheter:)

 

 

 

 

 

 

Scala INFRAME

 Her ser vi Scala Palett Inframe. En plassbygd og gårdsinspirert kjøkkenmodell. Legg merke til de fine Victoria-dørene på vitrineskapene, fremtrukket sokkel og benkeplaten av compositt. Her vist i mørk grå. Et kjøkken med et klassisk uttrykk.

 

 

HERREGÅRD INFRAME:

 Herregaard INFRAME 

 

 

Et spennende tradisjonsrikt kjøkken, Herregård INFRAME. Det spennende kjøkkengulvet i Marracesh design gjør at det sammen med den flotte porselensvasken fra Willeroy & Boch fremstår som et tradisjonsrikt kjøkken. Den spennende kombinasjonen av benkeplater i Carrera marmor og de rustfrie flatene gir dette kjøkkenet et helt særegent preg. Herregård INFRAME får du i 15 flotte farger.

 

 

 

Ønsker du å se mere av Sigdals kjøkkenmodeller ta en titt her: http://www.sigdal.com/

 

 

 

(sponset innlegg)

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

8 kommentarer

Kirsti

10.06.2013 kl.20:34

Mye lekkert! :) Falt mest for det gårsinspirerte kjøkkenet, elsker den sjarmen. Litt ''gammelt'' preg over det, men fremdeles nytt.

Det øverste kjøkkenet blir for ''rent'' og for mye vegger for meg, jeg har lyst på et stort kjøkken med masse benkeplass. :p

ewymarie

10.06.2013 kl.20:35

Jeg liker godt Herregård og Inframe :) Det fine med disse kjøkkenene er at de er så tidløse og såpass nøytrale at en ikke blir fort lei. Jeg kunne aldri ha valgt rød eller sort høyglans eller brunt. Men smaken er som sagt ulik, men tror vi har litt lik stil :)

jordegaard

10.06.2013 kl.20:37

Kirsti: Enig, det er nydelig! Kommer jo litt an på hvilket type hus/leilighet man har tenker jeg.. Jeg synes begge er utrolig fine, men skulle jeg valgt et i mitt hus hadde jeg også gått for det gårdsinspirerte kjøkkenet:)

jordegaard

10.06.2013 kl.20:37

ewymarie: Veldig enig! :)Tidløs er best:)

Kirsti

10.06.2013 kl.20:38

Uten tvil. ;)

ewymarie

10.06.2013 kl.20:40

Er så enig. Om man hadde hatt et funiks/moderne hus hadde høyglans vært midt i blinken. Men på steder som du bor og jeg drømmer om er det nok mere Herregård preg. Svigerinnen og svoger har Herregård og det er så fint i virkeligheten.

Hvor er kjøkkeninnredningen deres i fra?

jordegaard

10.06.2013 kl.20:54

ewymarie: Den er selvtegnet og så har vi fått en lokal snekker til å lage den. Det var en billigere måte å få drømmekjøkkenet på, men kvaliteten er nok ikke like bra. Jeg er ganske sikker på at det hadde vært en enda bedre kvalitet hadde vi gått for f.eks Sigdal.

nina c

11.06.2013 kl.20:42

Flotte kjøkken, det hadde vært noe:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits