Hovedsoverommet

 

Hei, og god søndag!

 

Vi er nå i gang med et nytt ansiktsløf og en forbedring av soverommet våres. Barnas rom har på tur og orden blitt slik som vi og de vil, så nå er det våres tur:)

 

Vi har et stort soverom med kjempe god plass, men her snakker vi gulvplass, og egentlig ingen veggplassen. Den veggplassen vi har har gått med til et stort gulv-til-tak skyvedørgarderobe over to vegger. Dette angrer vi ikke på siden skapplass får man ikke nok av, men det har gjort det vanskelig å plassere sengen.

 

Ved å se på SOVEROM kategorien her på bloggen kan du se hvordan vi har blitt nødt til å plasserer sengen, og tidligere bilder fra soverommet. Sengen står foran to vinduer..ja det er kjempe upraktisk og ikke slik vi ønsker å ha det lengere. Jeg har grublet og tenkt, og til slutt kom vi opp med den perfekte løsningen. Vi bygger en vegg og lager oss et walk in closet, dermed får vi en vegg som sengen kan stå inntil og vi kan heller se ut av vinduene når vi våkner om morgenen.

 

Tapet er bestilt, sengegavl, taklampe fra Vita Eos, hvite gardiner, sengeteppe og pynteputer..alt er under kontroll. Mannen snekrer og snart er det klart til at vi kan ha opp tapeten. Dette kommer til å bli et luftig soverom, uten nips og masse dilldall. Støvsamlere på et soverom er jeg virkelig ferdig med..så all pynt som tidligere stod fremme på soverommet har blitt ryddet vekk.  Walk in garderoben vil jo bestå av den eksisterende skyvedørsløsningen samt at  vi hat bestil kommode, hyller og klesoppheng til den nye veggen. Gleeeder meg!!

 Gleder meg til å henge denne skjønnheten opp oversengen. Vita Eos laget av ekte gåsefjær.

 Her er tegningen min på hvordan det blir.. Veggen foran sengen er den nye veggen som lager et Walk in skap og vegg til sengen på andre siden.

Gleder meg til jeg kan vise bilder derfra:))

 

Ha en flott søndag!

-Anne M-

  

12 kommentarer

msul

20.10.2013 kl.13:54

stilig! ha en fin dag du og:D

Grethe

20.10.2013 kl.14:33

Dette blir jo en kjempesmart løsning!:-) og så kjekt det blir å få den garderoben da -flott og ha så stort rom at man har muligheter til forandring:-) Det er nå sånn at man må "bo seg inn" og så finner man ut av ting etter hvert. Vanskelig å se alle løsninger med en gang. Gleder meg stort til å se bilder etter hvert!:-)

jordegaard

20.10.2013 kl.14:55

msul: Takk takk:))

jordegaard

20.10.2013 kl.14:57

Grethe: Ja det er sant at man må "bo seg inn". Jeg er 100% sikker på at dette blir den beste løsningen, og ikke er det en stor jobb heller siden det kun er en lettvegg som skal opp. Jeg gleder meg til å vise frem:))
Så spennende, Gleder meg til å se resultatet! :D

jordegaard

20.10.2013 kl.17:36

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Og jeg gleder meg til å vise dere:))

interiorgirl1

20.10.2013 kl.19:09

så spennende :)

Nina

20.10.2013 kl.20:02

Det blir nok bra:) Blir spennende å se resultatet.

Anettes Boble

20.10.2013 kl.21:07

Det kommer til å bli fint. Blir moro å se :) Og FOR en lampe, sukk, den står HØYT på ønskelista...vil også ha den på soverommet :) Ha en fortsatt fin søndagskveld. Klem fra Anette

jordegaard

21.10.2013 kl.06:35

Anettes Boble: Tusen takk:)) Ja den lampa er en drøm..så utrolig myk, lett og fin. Blir nok bra;)

Gamle skatter får et nytt liv

23.10.2013 kl.08:47

Så utrolig spennende:) Gleder oss il å følge med videre:) Ha en fin dag:)

jordegaard

23.10.2013 kl.18:53

Gamle skatter får et nytt liv: Tusen takk, kjekt å høre:))

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits