Litt fra uteprosjektene 

Jeg har jo fortalt om uteprosjektene våres denne våren og sommeren. Jeg skulle ønske at jeg kunne si at vi er ferdige, men det står igjen litt. Men vi har virkelig fått på plass mye. Det er mye arbeid og masse planlegging bak det som hat blitt gjort. Først er det det jo tunet ute her som jeg har vist bilder fra tidligere. Før gikk det jo en vei gjennom tunet som vi fjernet og la nedenfor huset istedenfor. Tunet har i sommer fått seg en flott og kjempe solid steinmur som rammer inn hele tunet her. Vi er kjempe fornøyde med å ha fått vekk veien, så nå kan ungene leke ute uten at vi trenger være redd for at det kommer store traktorer og andre kjøretøy rett utenfor husdøren. Plen ble opparbeidet og sådd, og vi har fått plantet noe rundt på tunet. (står igjen en del planting, men det kan vi kose oss med en annen sommer)

 

Hønsegalen og hønsehuset ble ferdig, og mannen har stått på og malt de to stabburene denne høsten.

 

 På stabburene mangler det bare å få på plass igjen «pynten» Noen pynte kryss.


 

På andre siden av huset har vi hagen som vi opparbeidet i fjor, der har vi i høst fått bygget et påbygg, veranda slik som vi hat på fremsiden ved inngangspartiet. Her mangler det fortsatt en del. Rekkverket som skal på øvre verandaen er malt så det kommer nok snart opp. På nedre veranda skal vi ha vinduer fra gulv til tak, og lage en god gammeldags glassveranda. Tenker at det blir en herlig plass å ha på kalde sommerkvelder eller tidlig på våren når solen ikke varmer så mye enda.

 Sommeren skulle ha vært litt lengere..spesielt ferien for å få ferdig ting;) Neste sommer blir det å få ferdig det som står igjen og å få opp stakittgjerdet som vi har kjøpt. Vi nermer oss et ferdig resultat sakte men sikkert:))

 

-Anne M-

 

 

10 kommentarer

MayR

22.10.2013 kl.08:47

Fy søren så fint det har blitt. Spesielt stabburene. Helt nydelig - men det er jo en gjenganger når det gjelder deg:)

Ha en super tirsdag

May-Rita
Dere har det så fint! :) Alt er så gjennomført!

Christine

22.10.2013 kl.11:52

Dette så jo kjempeflott ut! :) Dere har fått gjort mye i sommer, da.

Gårdsjenta

22.10.2013 kl.16:24

Så flott det blir! Sommeren er alt for kort ja, masse man ikke rekker.. Selv i år, som sommeren var så herlig varm :) det er vel alle planene som er for mye egentlig.. Sånn er det i alle fall her :) jeg drømmer også om å få flytta veien her.. Men det blir ganske mye masse som skal flyttes og hentes, så vi får se om det blir noe av.. :)

jordegaard

22.10.2013 kl.18:33

MayR: Tuuusen takk snille du:))

jordegaard

22.10.2013 kl.18:33

Mari.R.Gråberg(Interiørblogg): Tusen takk:)) Kjekt at du synes det:)

jordegaard

22.10.2013 kl.18:34

Christine: Takk for det:) ja vi har fått gjort mye, og er veldig fornøyd med det vi har fått gjort...selv om det alltid er ting man ikke rekker;)

jordegaard

22.10.2013 kl.18:35

Gårdsjenta: Ja det er nok noe med at man så gjerne vil gjøre alt på en gang:)) Høres ut som en stor jobb ja. ;)

Grethe

22.10.2013 kl.23:01

Dere har virkelig fått det til ordentlig fint altså!:-) måtte skryte litt av dere til mannen min her nå, har forresten ofte vist han bilder fra den flotte gården deres med de fine bygningene og det fine uteområdet:-) Håper vi får se glassverandaen dere skal bygge også;-) Er det noe jeg ønsker meg er det en glassveranda... Blir ikke akkurat det men "noe i den dur" her nå da- vinduene til vårt prosjekt kom idag faktisk:) Så vil jeg si også si at det ble en kjempefin farge på stabburene:-)

God natt fra Trøndelag:)

jordegaard

23.10.2013 kl.18:53

Grethe: Tusen takk for det:) Ja det kommer nok bilder etter hvert..vi venter fremdeles på at vinduene skal bli levert. Lykke til med deres vindu-prosjekt:))

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits