3.etasje

 

I tredje etasje har det vært mye frem og tilbake. Barnerom. Tv-stue, hva skal vi gjøre med den etasjen.. Det siste året har planen vært klar. Det skal bli et kontor, et gjesterom med bad, og størst plass skal en tv stue få. Vi startet der oppe i fjor vinter, men det siste halve året har vi ikke jobbet der oppe i det hele tatt grunnet ute-prosjektene.

 

Nå er det ikke lenge før vi starter igjen, men en dato på når det skal stå ferdig har vi ikke, men vi kan jo håpe at innen påske så er det klart;)

 

Vil dere høre hva jeg har tenkt? Helt lyse gulv, lysmalte gipsvegger, det samme i taket, sofaen vi hadde i den gamle tv stuen må få bli med inn dit, den er stor og grå. Og her er hva jeg drømmer om av resterende møbler: Hay bella bord x2 i hvit og grå farge, eames gyngestol, Hay puter i duse farger, og et Hay dlm bord, hvit taklampe, ikea tv-benk.

 

Det kommer nok til å bli en litt enklere, stil der oppe enn hva resten av huset har. Enkelt og greit fordi der oppe kan vi føre den stilen uten at det har noe å si for husets ånd.. Litt kult å ha en moderne tv stue i et gammelt sveitserhus da;)

 

Så får vi se hvordan det blir da det står ferdig..men det er gøy å dele litt tanker og inspirasjonsbilder.

 

 

 

Ha en fin søndagkveld!

 

-Anne M- 

2 kommentarer

Toril Hornnes

27.10.2013 kl.21:13

Så mye fint :-)

Grethe

27.10.2013 kl.21:44

Høres spennende ut:-) artig å ha en litt annen stil i et rom også - var litt utenom den klassiske stilen de møblene du viste her:-) Artig å vurdere sånne ting og jeg er helt sikker på at du kommer frem til en løsning som blir kjempebra:-) ønsker deg en flott ny uke:-)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits