Kjøkkenet

 

Det ble ikke mini-juletre på kjøkkenet i går. Tanken om og ut å finne et var der, men pinnekjøttmiddagen måtte passes på, så da fikk jeg ikke gjort det. Men det er jo enda noen dager til advent så jeg fortviler ikke.

 

Tenkte likevel å vise bilder fra kjøkkenet..er en stund siden kjøkkenbilder har blitt vist.

 

Siden sist har jeg hengt opp hvite lin lifter igjen. Disse er de aller første gardinene jeg kjøpte til kjøkkenet våres for 5 år siden. De brune føltes så tunge. Ellers har jeg som tidligere nevnt ryddet vekk veldig mye interiør i hele huset. (jeg kunne hatt garasje salg, hihi) Nå føles det litt lettere å komme inn her, og man blir liksom ikke stående å se på alle tingene;) Nå er det et "renere" utgangspunkt når jeg skal til med julepyntingen. Et lite tips er vertfall å rydde vekk noe før julepyntingen starter..

 

 
Pynten på hylla over vinduet er nå i kun hvit farge. Bare det gjør at det føles mye ryddigere.
I neste innlegg kommer det nok mere om jul og julepynting!

 

Ha en fin søndag!

 

-Anne M-

 

 

6 kommentarer

Grethe

24.11.2013 kl.18:30

Nydelig, ble veldig "rent" og "ryddig" å se til - det er alltid veldig vakkert og stilfullt hos deg synes jeg:-)Uansett er det greit med forandring! Smart tips det med å rydde bort litt ting før julepynting. Gleder meg :-)

Andrea

24.11.2013 kl.21:12

Vakkert interiør (Y)

Iselin

25.11.2013 kl.11:36

Wow utrolig fint!

christin

27.11.2013 kl.21:52

Fint ♥ hvor har du kjøpt lysekrona på kjøkkenet?

Elisabeth H

29.11.2013 kl.19:49

Det kjøkkenet ditt er bare helt smaskens:) Som alltid har du en flott stil. Spent på 3.etasjen:)

jordegaard

03.12.2013 kl.19:54

christin: Lysekrona er fra bohus

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits