Fiks ferdig!

 

Fiks ferdig!

 

Bordplaten er ferdig og tatt i bruk! Etter to strøk med tyrilin hvit kalkbeis har jeg hatt på to strøk med tre stjerner matt lakk. Genial lakk..man ser den jo ikke.

 

Her kommer noen flere bilder av et julepyntet bord.( Litt enklere julepynting her i huset i år..men det føles allikevel som jul, og det er noen røde innslag innimellom.)

 

Nå gleder jeg meg bare til juletreet kommer på plass. Vi hogget juletre på søndagen og jeg tenker at på tirsdag eller onsdag så skal treet få komme inn. DA kommer det bilder;)

 

 

 

 

 

En fin kveld ønskes til deg som titter innom!

 

 

 

-Anne M-

  

 

 

19 kommentarer

Engla

12.12.2013 kl.20:59

Nydelig <3

Det ble utrolig fint :)

Ser ut som at dere har det veldig koselig :)

Ha en fortsatt fin kveld!

Klem fra Engla

Josefine

12.12.2013 kl.21:50

Plata ble kjempe fin! For min del er nok julepynten litt for enkelt, jeg liker ikke minimalistisk stil, så jeg hadde nok ikke fått julestemning O:) smaken er som baken! ;)

Grethe

12.12.2013 kl.21:51

Det ble en utrolig flott spisestue! :-) Skikkelig flott!!

jordegaard

12.12.2013 kl.22:07

Engla: Tusen takk, og ha en fin kveld du og:)

jordegaard

12.12.2013 kl.22:09

Josefine: Ja smaken er som baken, og bra er det.. Minimalistisk er langt fra min smak også, og vil nok ikke kalle dette for minimalistisk.

jordegaard

12.12.2013 kl.22:10

Grethe: Takk, vi er veldig fornøyde:)

Grethe

12.12.2013 kl.22:13

Ang.julepynting pynter jeg med mye rødt- litt mer som på Jorde Gård i 2010:-)Jeg har respekt for at andre får velge sin egen stil bare man føler det blir riktig for seg:-) Jeg personlig liker nok aller best en god gammeldags julestemning i huset mitt og det blir ikke riktig for meg å velge den minimalistiske stilen med mye innslag av hvitt:-)Allikevel ser jeg at dette er stilig:-) Jeg synes det er viktigst å gjøre som man selv ønsker ;-)

Grethe

12.12.2013 kl.22:29

Og bare så det er sagt så er ikke Jorde Gård minimalistisk! (Redd for å bli misforstått her nå)Jeg mente sånn generellt i forrige innlegg:-)

Livsrom

13.12.2013 kl.01:10

Oj, den ble lekker!:)

Og nå tror jeg du gav meg en ide også. Vi har kjøkkenbenk i bjørk som vi ønsker å beholde lys. Vi har beiset den, men etter en stund blir den stygg å må pusses ned, og beises på nytt. Kanskje jeg skal vurdere den lakken neste gang den er nybeiset? Noe å tenke på....:) Takk for tipset:):)

ingerslilleverden.blogg.no

13.12.2013 kl.01:18

Oi, så flott det ble! :D

Minimalistisk ja, hehehe, du hadde nok fått kramper om du så min pynt.

Har ikke fått den opp enda, men der er det "en fant av hver bygd". Gammelt og nytt.

Personlig liker jeg den gamle pynten spesielt godt, men det er nok fordi det er mange minner knyttet til den :)

Så moro å hogge sitt eget tre, det har vi også gjort noen år. Men i år blir det nok et ferdighugget et her.... Ikke den samme sjarmen...Men, men.

Ønsker deg og dine en gooood førjul, kos dere masse.

jordegaard

13.12.2013 kl.07:53

Grethe: Jeg har ingen problem med å skjønne at mange liker julepyntingen fra de forrige årene best, og jeg liker også den veldig godt:) Men nå er det jo bare bildene som dere har sett..og det er stort sett fra en stue og et spisestuebord. Jeg har fortsatt fremme mange av mine røde nisser, kjøkkenøya er fylt opp av en diger adventstake (vedkubbe) og et minijuletre, Den gamle kjevle-lysestaken som tas frem hver jul står fremme, nissemor og nissefar sitter på sin faste plass, rødnisser står rundt om, men det er ikke de jeg har fokusert på å få frem..litt pga det er mye av det samme som de forrige årene. Slik julepyntingen er her nå, så er det mye av det samme, men med noen nye innslag av den pynten dere har fått se her. Jeg tror jeg får lage et godt gammeldags Jorde gård-julepynt innlegg, så skal dere få se at det ikke er SÅ annerledes;)) Forstår godt hva du mener, så ikke vær redd for å bli missforstått:))

jordegaard

13.12.2013 kl.07:54

Livsrom: Jeg vet ikke hvordan den egner seg på en kjøkkenbenk som ofte får litt mere hard bruk, men hør på en malerforetning. Der vet de det sikkert:)

jordegaard

13.12.2013 kl.07:59

ingerslilleverden.blogg.no: Jeg tror pynten din er flott:) Er en utrolig jule-glad person, og derfor tror jeg at jeg kan like de fleste julepynt-stiler. Gammelt og nytt, hvitt og rødt;)
Ja det er jo fint å hogge sitt eget tre. Vi blir kanskje litt bortskjemte på det siden dette er helt normalt her, og da blir det kanskje ikke så bonderomantisk som mange ser for seg at det er å hogge sitt eget tre;) Hehe, det var egentlig en tur med snø i skoa og unger som ikke hadde helt dagen;) Men er jo sjarm det og;) Tusen takk, og ha en fin og flott førjuls tid dere også:))

Grethe

13.12.2013 kl.08:41

Tusen takk, så fort at kommentaren i mitt første innlegg kunne misforstås.. Jeg skjønner godt det du skriver- bra å ha fokus på litt ny julepynt slik at det ikke blir akkurat de samme bildene hvert år:-) Du er fantastisk flink:-) Ønsker deg en kjempefin desemberdag:-)

jordegaard

13.12.2013 kl.09:35

Grethe: Takk for det, og ha en fin dag du og:))
Så fint bordet ble :)

Lene

13.12.2013 kl.21:05

Heihei! Henger meg på Grethe.. Syntes det ble litt stusslig, men ser det skal komme mer bilder og gleder meg til å se bilder av julepyntet hus!🎄 Vi er nok blitt så godt vandt til julepyntingen fra tidligere år! He he.. Ha en flott adventstid!😊
Så flott ! Den ble kjempefin :) !!!

jordegaard

13.12.2013 kl.22:06

Lene: Stusselig var dine ord da, og ikke Grethe sine;) Takk for det og ha en fin adventstid du og:)

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits