Fire små koppelam.For en langhelg, og for en dag! Sol og godt i været, fri og mange ting å gjøre... Det er slik vi liker det. Her har vi fått fire koppelam de to siste dagene. (Henter fra to forskjellige gårder) Og de blir tatt veldig godt vare på av både små og store. De har fått et eget rom i fjøset, og på dagtid når det er godt i været får de gå ute på tunet i en binge som vi har laget til dem. Fire små koppelam som drikker råmelk fra flaske...sukk! Jeg synes det er helt fantastisk å ha dyr. Føler meg heldig og privilegert som har muligheten til det. 

Nå som Mai mnd er godt i gang spirer og gror det rundt her, så idag har vi luket grønnsakskasser og fått sådd gulrotfrø. Jeg har til og med tatt sjansen og plantet noen blåklokke lignende blomster i urnene ved hoveddøren...så får vi håpe minusgradene holder seg unna!  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. Vi som bor her er Anne Margit og Svein Jorde, sammen med våre tre barn. På Instagram: @annemmj På Facebook finner du oss: Jorde gård For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits