BARNA

Angels face

 

 

 

Veslejenta og bamsen hennes har det fineste skjørtet her i huset..det er jeg sikker på;)

 

For noen uker siden bestilte jeg tutu skjørt fra Angels face hos barnelykke.no

 

Den som kunne vært tre år igjen og kunne gått med slike herlige skjørt;))

 -Anne M-

 

Teselskap i dukkestuen

 

I dag har vi funnet frem litt stæsj til dukkestuen, og prøvd å gjøre det litt koselig der inne. Røde møbler er byttet ut med lyse. Vimpler er på plass, et gammelt hestebilde har fått komme opp på veggen, nye liftgardiner er hengt opp, og et gammelt leke servise har inntatt skapet.

 

Elina har storkosa seg i sitt «nye hjem», og jeg har fått komme på te selskap og fått smake på mange søte kaker;)

 

Velkommen!

 

 

 

 

 

 

 

 
I bedet på veggen til dukkestuen står det en gammel side av en sprinkelseng. Planen var at klatrerosen min skulle klatre på den..men rosen har dessverre ikke overlevd vinteren. Jeg må nok få tak i en ny klatrerose. Tenk så fint det blir når den klatrer rundt på dukkestueveggen;)

 

-Anne M-
 

 

Den går saaaaaaakte mamma!

 

Ja, den gjør det Johannes! Sneglen snegler seg bortover...prøver å komme seg i trygghet, men en liten barnehånd tar tak i den og studerer, føler og virkelig sanser den lille sniglen.

 

Herlig♥

 

 

 

 

 
 

En koselig slutt på dagen og kvelden..

...er når man kan sette seg ned sammen med barna og lese en godnatt historie:) Lillegutt Johannes elsker å bli lest bok for, og det er fast rutine hver eneste kveld her i huset.
Nå sover alle tre barna, men tidligere ikveld når Svein og Johannes satt å leste bok fikk jeg sneket meg til å knipse etpar bilder;)Sengen som Johannes sover i er en gammel barne-skuveseng som hans oldefar har laget, og som hans Goffa (farfar) og flere andre i familien har brukt da de var barn. Johannes synes det er kjempe stas å sove i "stor" seng, og ikke i babyseng (sprinkelseng) lenger:) 

Her fra Jorde gård ønsker vi dere alle en fin onsdagskveld:)

-Anne M-

 

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans...

Har du lest den boken for dine barn? Den boken er en absolutt favoritt for toåringen min om dagen..vi leser den nok 2-3 ganger om dagen;) Han kan til og med boken nesten på rams..hopper jeg over noe så vet han at jeg "glemte" å lese det..

Hvis du ikke har vært borti denne boken så kan jeg absolutt anbefale den..vet også at det er barn helt opp til skolealder som elsker den boken;)God fornøyelse:)

 

-Anne M-

Det er så gøy..

..å leke litt med lysekrona;)

Er ikke bare store som synes lysekroner er flotte.. :)

Straks kommer svigermor inn for å passe de små, og jeg og Svein reiser på trening. Jeg er så glad for at jeg har en mann som drar meg med på trening! Jeg er nemlig litt for glad i tv og sofakroken da kvelden kommer;) Men det er det slutt på nå...;)

Ha en fin kveld!

 

-Anne M-En liten ide - minnekasse

Hvis du har en liten smårolling eller har tenkt til å ha en liten en gang..her kommer en liten ide som jeg snappet opp for noen år siden. Nemlig en minnekasse! Navnet sier vel sitt.. en kasse med lokk eller en kiste som du putter spesielle minner nedi. Jeg har ingen fin kasse/kiste enda..men er stadig på utkikktrenger tre faktisk. Foreløbig bruker jeg bare tre plastkasser med lokk. Oppi kassene samler jeg på barnas spesielle saker. F.eks den aller første bamsen, klæra de hadde på seg da vi dro hjem fra sykehuset, dåpssølvet dems, strikkesett som de hadde da de var baby,det første skoparet, den første lua, første leseboka fra skolen, noen spesielt fine tegninger de har kommet hjem med, første julekjolen, album med bilder gjennom oppveksten(blir endel album)...egentlig ting som har en spesiel betydning, og som jeg tror at barna kan ha litt ekstra glede av da de blir store, kansje gi videre til egne barn..jeg tenker langsiktig. Det er også litt interiør i denne saken her, fordi kassen eller kisten jeg ser for meg skal også kunne brukes som et møbel. Det er ikke meningen at disse minnekassene skal stues vekk på et loft, men stå framme slik at de kan ta fram de gamle minnene og kose seg med det. Planen min er at barna mine skal få hver sin kasse/kiste med sine minner da de er gamle nok til å ta vare på det.

Her er et bilde på litt av innholdet i Johannes sin minnekasse:


Klæra han hadde på seg hjem fra sykehuset, den første bamsen han fikk, dåpsskje,strikkavotter(de er knøttsmå), de første skoa hans, ulljakke og bukse som Gommo har strikket, og et blått bamselys som stod på bordet under dåpsmiddagen hans.  Han har litt til i kassa si, men viser ikke bilde av alt...

Tar veldig gjerne imot tips på hvor man får tak i litt fine kasser med lokk eller kister, og det må egentlig være litt størrelse på de. :) 

Ha en fin-fin kveld:)

-Anne M-

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits