Blogg

hmm..

 

Angrer litt på at jeg bestemte meg for å avslutte denne bloggen.. Det kan være at det vil dukke opp litt bilder av og til! Jeg ser også på telleren at det fremdeles er endel innom. Har dere ikke gitt meg opp;))

Snille er dere!

 

-Anne M-

Clouds

 

God vær skyer.. Merkelig vær om dagene. Regn og sol om hverandre!

 


 


 


Nå som vi har startet juni måned så håååper jeg på mye godt vær! 

 

Kjøkkenet, hjemmets hjerte

 

 

Kjøkkenet, hjemmets hjerte! Nostalgisk kvalitet! Tradisjonell oppskrift, moderne design!Dette er noen av slagordene Sigdal kjøkken bruker i sin lansering av Scala/Herregaard INFRAME.

 

Med Scala/Herregaard Inframe lanserer Sigdal et nytt kjøkkenkonsept med tradisjonelle og nostalgiske løsninger. Dører og skuffer ligger innrammet i skrogene, og ikke på utsiden slik vi ofte ser på dagens moderne modeller. Scala/Herregaard Inframe gir kjøkkenet et plassbygd og håndlaget utrykk, og minner oss om hvordan kjøkkenet var i gode, gamle dager. Modellene kan males i 15 farger, noe som gir oss kunder et hav av muligheter!Etter å ha sett på bildene fra Scala/Herregaard Inframe er det nesten så jeg skulle ønske at jeg kunne ha byttet kjøkkenet hjemme;) Da hadde jeg nok valgt meg et slik som på bildet under, utrolig vakkert!


Herregaard INFRAME

Herregaard- klassisk kvalitet!

Sigdals norskproduserte herregårdskjøkken er klassisk og delikat, med fokus på eksklusive og funksjonelle detaljer. Et kvalitetskjøkken du kan skreddersy etter dine behov.

 

Scala INFRAME
Scala- en drøm!

Scala er en mangfoldig og moderne kjøkkenmodell med fokus på lekre kontraster og funksjonelle løsninger. Kjøkkenet er designet med plassbesparende og smarte elementer.

 

 Utrolig vakre bilder fra Sigdal kjøkken. Bilder jeg kan hente masse inspirasjon i fra, og det tror jeg ikke jeg er alene om:)

Ha en fin kveld, du som titter innom!

-Anne M-

Instagram bilder

 

Instagram bilder... Velger å legge ut bildene fra instagram her på bloggen siden jeg har hendene fulle med det nye barnerommet, og liten tid til blogg;)

Først litt rom-prosjekt-bilder:


Rive tapeten...


Et ordentlig herk å få den av...og snart skal den byttes ut med denne:


Fiiiin!


Vegger bygges...


...og plutselig har vi fått ett nytt rom og en ny dør;)


Kaffepause i jobbingen er viktig!


Hyllene til rommet har kommet, og de var enda finere enn jeg hadde trodd;) Kanskje noen rosa til jenterommet må bestilles også;)

Det jobbes og det jobbes, og iløpet av påsken håper jeg at jeg kan vise et ganske ferdig gutterom!

 

Noen flere instagrambilder:
-Anne M-

 

Bloggtreff i Hallingdal

 

Er du en blogger fra

Hallingdal?

Tove med bloggen www.mrsbjoerklund.com og jeg har lyst til å lage et bloggtreff for bloggere her i Hallingdal. Ta en titt på bloggen hennes for mere informasjon om bloggtreffet!

  

Mobil bilder

 

God torsdag:)

 

Her i huset er kvelden i gang og møblene skal plasseres riktig i finstuen.. Juhu, endelig ferdig med tapetveggen! Faktisk er det fort gjort når man bare setter i gang..ikke er det vanskelig heller. Tapetsere er noe ALLE kan få til!

 

Jeg har jo sendt speilrefleks kameraet mitt på repprasjon så her blir det fint lite bilder på en stund.. Har prøvd å ta bilder med mobil kamera, men det blir jo ikke helt det samme. Men hvis det tar lang tid før kamera kommer så må jeg kanskje ta bilder fra finstuen med mobilen.. Har jo så lyst til å vise, og jeg vet det er noen som er spente på å se;)

 

 

 


Ha en fin torsdag!

I morgen er det fredag og helg...og vi reiser til fjells!

-Anne M-

 

Heldige meg!

 

Jeg er heldig jeg som har så snille bloggvenner som lager ny header til bloggen min ♥

 

Snille Frøken Stine med bloggen http://edelstein.blogg.no/ var så snill og laget denne fiiine nye headeren for meg:)

 

En stor takk til deg!

 

God helg!

 

God helg!God fredag ønskes fra oss på Jorde gård!

 

Kjærringtorget

 

Jeg ELSKER å gå rundt og titte på håndlagde ting. Alt fra puter til smykker.. På kjerringtorget på Nesbyen denne helgen finnes det så mye fint. (og også mye som ikke er fult så fint, men det skal jeg ikke snakke om her..)

 

Noen kjerringer har stått der år etter år, og to damer fra Riga (hvis ikke jeg tar grundig feil) har stått der i årevis. Jeg handler alltid hos dem. De selger vakre vevde linduker, strikkede jakker, strømper og pulsvarmere o.l Jeg har mange linløpere/ duker derfra og jeg må nesten ta meg selv i nakken for ikke å kjøpe flere. (fordi de er så utrolig fiiine, 0g billige 400kr +/- for en lin duk er ikke galt, og da snakker vi ekte lin altså)

 

I år ble det derfor ingen duk på meg, men derimot fikk jeg kjøpt meg ullsokker og ullstrømper til en utrolig billig penge. Fiiine var de også, så nå bare gleder jeg meg til det blir ullsokkevær;)


 

120 kr for ullsokker og 300kr for lange ullstrømper (med fint mønster) er ingen upris.

 

 

 

Peace smykke kjøpte jeg hos to kjempe koselige damer. De hadde utrolig mange fine smykker i denne stilen. (fra før har jeg peace smykke fra JOY, men dette var da faktisk like fint)

 

  

Viser også bilder fra lindukene:

 


 

Da vil jeg bare ønkse GOD HELG!

 

-Anne M- 

 

 

Kabeltrommel-benk

 

Hjemme i hagen hos min mamma står det en benk. Den er laget av to stk kabeltrommler, og en limtre-drager. Jeg synes dette er en sjarmerende benk. Den har stått der så lenge jeg kan huske (sikkert i 25 år) og den er like solid og like fin den dag i dag.

 

Siden kabeltrommel-bord har vært i vinden som bare det de siste årene, sammen med pallebord og pallebenker tenkte jeg derfor og vise dere bilde fra denne benken. Kanskje vi snakker en ny vri på bruken av kabeltrommeler her? ;)

 

Etter et raskt søk på nett fant jeg ingen benker laget av kabeltrommel.. Men her er den jeg vet at finnes:

 

 

Var ikke denne fin:) 

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin kveld!

 

-Anne M-Sommerduft

 

Jeg vet at det hjelper lite og klage, men hvor blir sommeren av? Sommerferien virker mere som høstferien faktisk. I mangel på sene kvelder på verandaen, og veranda kos tar jeg sommeren med inn!

 

Den beste sommerduften er uten tvil: L.A.V.E.N.D.E.L ♥

 


 

Klipper av noen lavendel stilker og tar med meg inn..noen her og noen der lager en fin sommerduft inne ♥

 

Ha en fin sommerkveld du som titter innom!

-Anne M- 

Overraskelse for de små

 

Hva med og overaske barna på en søndagsmorgen.

 

Her kommer et lite tips som jeg har brukt ved flere anledninger både hjemme og på jobb i barnehagen:)

 

Fyll konditorfarge i melkekartongen (kanskje lurest å bruke en halvfull melkekartong), rist og skru på korken igjen. Når barna heller seg et glass med melk under søndagsfrokosten vil de få seg en gøyal overraskelse!

 

Dette er en gøyal overraskelse eller en søt rampestrek!Prøv  i morgen tidlig da vel! ;)

-Anne M-

 

Tømmerhus ønskes kjøpt

 

Ønskes kjøpt!

 

Siden jeg vet at det er en og annen halling som leser bloggen så tenkte jeg å prøve å legge ut en «ønskes kjøpt- annonse» her på bloggen.

 

Vi ønsker å kjøpe et lite tømmerhus/tømmerstue. Jo eldre jo bedre, men alt er av interesse. Str må være max 15 m2.

 

Kjenner du noen som har et lite tømmerhus som står og faller sammen eller som ønsker å selge unna så er vi veldig interessert i å komme i kontakt med deg! :)

 

Er den opprullet gjør det ingen ting..vi leier kranbil til å hente! Men det er en fordel at den står i Hallingdals omerådet!

 
Disse bildene er fra google.

 

Regner med at det er ganske vanskelig å få tak i en gammel tømmerstue, men jeg gir ikke opp så lett:)

Kjenner du noen som har noe lignende og som kanskje vil selge, så blir vi veldig glad om du tar kontakt på tlf: 91804928 eller på mail: sveinjor@hotmail.com 

Ha en flott dag!

-Anne M-

 

En stor takk!

 

Dette gjør jeg alt for sjelden!  Jeg burde bli flinkere til å takke dere... Derfor vil jeg si tusen takk til alle dere der ute som klikker dere innom Jorde gård! Motivasjonen til å fortsette med dette får jeg nettopp fra dere som titter innom og som legger igjen et lite spor her inne;)

 

tusen takk til deg som titter innom!

 

Nå er det leeenge siden jeg har hatt en Give away/ konkurranse her inne, kanskje på tide med en ny runde? Eller hva sier dere, er det stemning for det tro? Hmm...lurer på om jeg skal få igang en liten konkurranse over helgen:)

 


(Bilde av arveservise)


 

 

 

En fin dag ønskes til alle som titter innom!

 

-Anne M-

 

Hvordan få trampolinen til å skli inn i hagen?

 

 Trampoliner i hagen er egentlig noe jeg synes er fryktelig stygt..de ruver høyt over plenen og er store og stygge? Med enkle knep kan faktisk trampolinene også skli nokså naturlig inn i hagen.. Vi har gravet hull og tatt av de lange beina på trampolinen. Deretter har vi satt trampolinen over det store hullet. Dette for å få trampolinen i nivå med plenen og for å slippe å ha det sikkerhetsnettet på som heller ikke er et flott syn for øyet. For å få trampolinen til å skli enda mere inn har jeg byttet ut den blå kantpolsringen med en grønn kantpolstring. Hurra for at det finnes noen der ute som lager disse i grønn farge også:) Nesten umulig å få tak i det etter mye leting på nett, men den som leter finner..til slutt!

 

Til slutt kan det være lurt å feste beina/rammen til trampolinen godt fast i plenen med noen bøyde armerings-gjern eller store kroker.. jeg har sett store trampoliner som har flydd av gårde med vinden..;)Mangler bare litt grønnt langt gress slik at mellomrommet på hull og trampoline blir mere kamuflert....Hopp og sprett og tjo og hei..

 

-Anne M-

 

God kveld

 

God kveld til deg som titter innom!

I kveld driver jeg å forbreder bursdagen til minstejenta. Hun blir to år i morgen og det skal jo feires:) Selskap blir det ikke før til helga, men vi fem her hjemme skal selvsagt feire henne i morgen med kaker og pakker på sengen og god middag og det som hører med! Rart å tenke på at veslejenta mi er alt er to år! Tiden flyr virkelig! 

 

 
En fin kveld ønskes til alle som titter innom!

-Anne M-

Vi selger..

 

Vi selger to stk bilstoler. De er av merket Be safe izi combi x1.

 

Stolene er pent brukt og i fargene grå og sort.

 

Selges for 1000kr stk.

 

Interessert? Ta kontakt på tlf 91804928 eller mail: sveinjor@hotmail.com

 

 

 

 

Farge: Grå  SOLGTFarge: Svart SOLGT

Det frister..

 

Det frister med sol, varme og vår når jeg sitter og blar meg igjennom disse bildene fra i fjor vår og sommer..
♥ Det frister ♥

 

 

En kjempe flott og kjempe hyggelig bryllups invitasjon dumpet ned i postkassen min i dag! Spennende og utrolig koselig:)

 

Helgen skal bestå av kos, vennekveld og familie..litt av alt ♥

 

 

Til alle som titter innom vil jeg få ønske en GOD HELG!

 

 

 

-Anne M-

 

 

 

 

Bedre sent enn aldri - utfordring:)

På mandag da jeg kom hjem fra jobb og tittet innom bloggen hadde jeg fått en skjønn kommentar fra jenta bak denne bloggen : http://perfektlykke.blogspot.com/  Hun har gitt meg en utfordring som jeg tenkte jeg skulle prøve meg på;)

Den går ut på å : - Takke giveren for utfordringen og linke til denne
                               - Dele 8 ting om seg selv
                               - Gi utfordringen videre til 8 andre blogger


Her kommer 8 ting om meg:

1) Jeg har lyseblå øyne

2) Jeg har flyskrekk, men har tenkt til å jobbe med saken slik at jeg ikke overfører den skrekken videre til mine barn!

3) Det beste jeg kan få til middag er en skinkerett som min bestemor pleier å lage hver eneste sommer (sommermat)

4) Jeg blir utrolig gretten av for lite søvn. (heldige meg som har barn som sover hele natten)

5) Jeg drømmer om å en dag kunne eie og drive min egen interiørbutikk. (blir nok kun en drøm)

6) Jeg har aldri hatt hull i tennene mine:)

7)  Etter familien min er hus og hjem min store lidenskap.

8) Jeg har ikke så mye til overs for folk som ikke kan tåle andres lykke.

Vel..det var 8 ting om meg!

Utfordringen sendes videre til: De som selv vil ta den:)

 

Vinneren er.......

Aller først må jeg få si tusen takk til alle som har meldt seg på give-awayen! Utrolig gøy å se at så mange som borti 80 stykker har meldt seg på! Dette falt i smak hos meg, så det blir nok flere give-away konkuranser her på bloggen fremover!  :)

Vinneren av give-awayen på Jorde gård er :
 
Line fra
Huset på landet 

Gratulerer så mye til deg! :)
Hvis du sender fult navn og adresse til meg enten på innboksen på bloggen eller på mail : sveinjor@hotmail.com så skal jeg få sendt premien til deg iløpet av noen dager:)

 

Til alle som titter innom: God søndags kveld!


-Anne M-

I kveld skal vinneren trekkes....

...så følg med:) Fristen for å melde seg på give-awayen går ut ikveld kl 20.00, og etter det kommer jeg til å trekke vinneren. Jeg er kjempe spent.. Det er veldig gøy å se at så mange har meldt seg på:)I skrivende stund sitter jeg på hytta. Vi har vært på hytta fra i går til idag siden det er skirenn her (Hallingrennet tror jeg det heter) og Svein skal gå. Jeg og barna skulle følge med ned til Oset høyfjellshotel for å se starten, men da vi skulle parkere klarte jeg selvsagt å rygge altfor langt ut i siden av veien hvor det hadde føyket så mye snø, og vips så satt halve sida på bilen nedi grøfta med snø langt over hjulene og halveis opp på dørene på den siden. Da hjelper det nok ikke mye at bilen har firhjulstrekk desverre;) (måtte parkere langs veien) Barna ble lei og dermed måtte vi tusle opp igjen til hytta..så nå sitter vi her og venter til vi skal ned igjen og se de komme i mål..og på å bli dratt opp igjen med traktoren når svigerfar kommer;) Jeg må innrømme at jeg blir nokså stresset når slikt skjer..barna skriker, bilen står bom fast, masse folk glaner når de går forbi (akkuratt som de aldri har sett en bil stå fast før) , jeg føler meg ganske dum som klarte det der egentlig..;) Hehe..ja,ja.. Nå sitter vi hvertfall i en varm og god hytte, humøret har stiget hos både de små og meg, så om en time er vi klare til å bevege oss nedover til mål-omerådet for å heie litt;) ..og forhåpentligvis få dratt opp igjen bilen..

Ha en flott søndag! Vi skrives senere i kveld!

-Anne M-

Give-away på Jorde gård

Bloggen Jorde gård har halvt års-bursdag denne mnd og det syntes vi at måtte feires med en liten give-away:)

Jorde gård har fått mange søte og hyggelige lesere, og det setter vi veldig stor pris på!
 :)
Jeg har vært på min favoritt interiørbutikk her på Gol, nemlig Josefine og handlet inn til denne premien som har en verdi på over 300 kr. Har du lyst til å vinne denne premien så les videre:

Reglene er enkle: Alle kan delta, med eller uten blogg. Det eneste du må gjøre er å skrive en kommentar under innlegget. (vi gjør det så enkelt som mulig;) Det er bare lov til å delta med en kommentar. Du kan melde deg på trekkningen helt frem til søndag 6.februar kl 20.00.

Her er hva du kan vinne:Duk/ brikke str 40x40


Te-lys lykter x2 fra Lisbeth Dahl


Pyntehjerte fra SiaLite glass-skrin med lokk fra Lisbeth Dahl


Har du lyst til å vinne denne premien, så meld deg på med å skrive en kommentar under:)  (anonyme kommentarer blir ikke med i trekkningen da det vil være nesten umulig å finne ut hvem den rette vinneren evt er)

Da håper jeg premien er fristende nok til at nettopp du har lyst til å bli med i trekkningen:)

-Svein & AnneM-
Give away hos Hanne på landet!

Hanne på Landet  har en give away på bloggen sin. 15. januar trekker henne en heldig vinner, og jeg har tenkt til å melde meg på:) Slikt er alltid gøy!

Besøk bloggen hennes her : http://hannesimensen.blogg.no/1294522038_hva_sier_dere_til_en_.html  for se hva du må gjøre for å delta!

Oppskrift på bærpai

Etter etpar ønsker om oppskrift på bærpai så legger jeg den ut i et eget innlegg:)

Oppskriften er beregnet til rund paiform, 25 cm.

125 gram hvetemel
- 100 gram smør (ikke smeltet)
- 4 ss kaldt vann

- Smuldre sammen mel,smør og vann
- La deigen stå i kjøleskapet i 1 time
- Kjevle ut og legg i formen
- Forstek paibunnen i 8-10 minutter på 200 grader midt i ovnen (varmluft)
- Ha i ønsket fyll f.eks bærblanding og vaniljekrem... (jeg bruker bærblanding man får kjøpt frossen..tiner den og siler av vannet)
- Stekes midt i ovnen på 180 grader (varmluft) i ca 30 minutter-til den er gyllen..

-Serveres varm med vaniljeis eller krem:)

Kjempe godt:)

 

-Anne M-

 

 

 

Kaffegrut

Søkte litt rundt på nett, og kom plutselig over noe jeg bare måtte prøve;) Enkelt og greit: gni hendene inn i kaffegrut, og skyll i lunkent vann..hendene skal bli veldig myke av dette;) Jeg prøvde og må si at det funket, men lukter kaffe av hendene etterpå, så en god håndkrem etterpå er ingen dum ide;)

 

En strålende dag ønskes til deg fra meg:)

-Anne M-

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits