FESTLIGHETER

Slik ble bordet pyntet...

Slik ble bordet pyntet når vi feiret 1 årsdagen til minstejenta sist helg:


Jeg liker det nokså enkelt uten altfor mye pynt på bordet..

Bordet vårt er tre meter langt og i det daglige har vi mer enn god nok plass der, men når vi samles hele familien rundt bordet må vi ta inn et ekstra bord eller to..her har vi satt inn et rundt bord på enden.Bordpynt hører med, og fargene ble lyserosa....legger også ved bilder fra mine første cupcakes..har lenge hatt lyst til å prøve ut en cupcakes oppskrift og til en bursdag var jo det en fin anledning;)

Cupcakes eller muffins er fint å legge opp på et etasjefat... Skulle virkelig ønsket at jeg hadde fått tak i noen søte former slik at formene kunne ha sittet på, men de jeg fikk tak i var blå og stygge så da var det penest å ta de av før servering;)Bursdagsjenta skal blåse ut lyset på kaken..med hjelp selvfølgelig;)

Og mere hjelp ble det da gavene skulle pakkes opp. Da er store søsken kjekke å ha;)


Vel, dette var sist helg.. :)

Denne helgen skal vi ikke gjøre noe som helst, bare slappe av hjemme, kose oss og nyyyyte helgen. Før vi vet ordet av det er den over;) I kveld skal vi kose oss md vafler.. 25.mars er vist vaffeldagen, en god unnskyldning for å kose seg med vafler synes jeg:)

Jeg ønsker alle sammen som titter innom en GOD HELG!

-Anne M-

Festdekkede bord!

Tenkte jeg ville vise dere hvordan spisestuen og midtstuen ser ut da det er duket for fest her på Jorde gård...rettere sagt da det er duket for barnedåp. Selv om spisestuen er stor og bordet er langt så blir det for liten plass da det er mange gjester..da er det fint at midtstuen også kan brukes, der er det fint plass til et langbord når den gamle soffa`n og det runde bordet flyttes ut. På låven står det et gammelt langbord med stoler som vi tar inn da det trengs.

Disse bildene er ifra barnedåpen til minstejenta i sommer. Da var vi 24 til bords.Mamman min har laget blomsterdekorasjonene.
Hele middagsserviset våres er fra Royal Bone China med navnet silver paisley..og det har vi i kaffeserviset også. Det var en bryllupsgave.  Det er så gøy å dekke på med dette fine serviset...Bordkortene ble laget av ståltråd og perler. De hang på alle glassene og var med på pynte opp bordet.Hjemmelaget kaldtbord stod på menyen denne dagen. På en varm sommerdag passet dette fint. Kjøkkenøyen passer perfekt til å sette mat og kaker på.Kakebordet:


Så kommer det noen bilder fra barnedåpen til toåringen vår som var sommeren 2008. Det må også sies at huset var innflyttningsklart bare timer før barnedåpen... Det sto virkelig på hue her i ukene og dagene før dåpen. Festen skulle holdes hjemme og det var ikke klart her enda. Men med fantastisk hjelp fra familie og venner jobbet vi til klokken var 24.00 kvelden før dåpen. At vi i det hele tatt fikk det til er uforståelig for meg i dag. Men dåp og en fin dåpsfeiring ble det!!! :)Serviset ble lånt av svigermor siden vi ikke hadde eget serviset den gangen. (må innrømme at serviset er ikke helt min stil, men det var kjekt å låne siden vi ikke hadde eget)


Bordet ble pyntet med blå lys, blomster i blåtoner og bordkortene ble laget av Johannes sine fotavtrykk.


Dette var bilder fra dåpsfest på Jorde gård.

Er du glad i å lage til selskap hjemme hos deg?

Ha en god kveld.. :)

-Anne M-


, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits