LOFT

3.etasje

 

I tredje etasje har det vært mye frem og tilbake. Barnerom. Tv-stue, hva skal vi gjøre med den etasjen.. Det siste året har planen vært klar. Det skal bli et kontor, et gjesterom med bad, og størst plass skal en tv stue få. Vi startet der oppe i fjor vinter, men det siste halve året har vi ikke jobbet der oppe i det hele tatt grunnet ute-prosjektene.

 

Nå er det ikke lenge før vi starter igjen, men en dato på når det skal stå ferdig har vi ikke, men vi kan jo håpe at innen påske så er det klart;)

 

Vil dere høre hva jeg har tenkt? Helt lyse gulv, lysmalte gipsvegger, det samme i taket, sofaen vi hadde i den gamle tv stuen må få bli med inn dit, den er stor og grå. Og her er hva jeg drømmer om av resterende møbler: Hay bella bord x2 i hvit og grå farge, eames gyngestol, Hay puter i duse farger, og et Hay dlm bord, hvit taklampe, ikea tv-benk.

 

Det kommer nok til å bli en litt enklere, stil der oppe enn hva resten av huset har. Enkelt og greit fordi der oppe kan vi føre den stilen uten at det har noe å si for husets ånd.. Litt kult å ha en moderne tv stue i et gammelt sveitserhus da;)

 

Så får vi se hvordan det blir da det står ferdig..men det er gøy å dele litt tanker og inspirasjonsbilder.

 

 

 

Ha en fin søndagkveld!

 

-Anne M- 

Høyt der oppe på loftet 
Da er vi endelig godt i gang med et nokså stort prosjekt..nemlig loftet! Og dette er et luftig og nokså romslig loft med massevis av potensiale!

 

Her oppe skal ALT gjøres, og jeg kjenner at etter en del planlegging og etter en del tegning så er det godt å endelig være orntlig i gang der oppe. Store deler av loftet skal bli et barnerom/ungdomsrom for eldstejenta, mens resten skal med tiden bli et kontor, bad og et gjesterom samt en del oppbevaring/loftplass. I første omgang skal vi gjøre ferdig barnerommet og kontoret.

 

Her er en liten titt på hvordan det ser ut akkurat nå.. Alle kan se at her har vi en liten jobb forran oss;) Blir nok malingsflekker på hender og i håret igjen nå fremover gitt..♥ Det som synes på disse bildene blir barnerommet/ungdomsrommet. Vinduet skal flyttes høyere opp på veggen, og antagelig skal vi sette inn to små vinduer til.. Gulv skal få vannbåren varme og en fin parkett, vegger og tak skal isoleres og kles med panel, tapeter o.l. Dette skal bli et flott og elegant rom med plass til en god løsning på klesoppbevaring, skrivebord/kontorplass, tv-krok, og soveplass.. Vi håper å være færdige i løpet av våren.

 

Her er noen inspirasjonsbilder om hva jeg og eldstejenta tenker om innredning:


En gyllen tapet på den ene endeveggen, og muligens noe brunt på de andre veggene. Eller:


Lilla tapet på den ene veggen og noe grått på de andre veggene.. Vi er ikke helt sikkre enda;)  Vi heller mest mot en gyllen tapet...En gyllen fin lysekrone midt i rommet.

 


 Lys parkett..

KARLSTAD Lenestol IKEA Nett og lettplassert. Et utvalg av koordinerte trekk gjør at du lett kan fornye utseendet på møbelet ditt.

Lyse nette lenestoler.

Savona lampebord

Glassbord..Vel..detaljene og fargevalget er ikke hundre prosent bestemt enda, men denne gangen skal vi sattse på et rom som hun kan vokse i..et rom som er like praktisk nå som om fem år. I og med at det med tiden blir et bad vegg i vegg med soverommet vil dette være et rom hun kan bruke så lenge hun skal bo hjemme!

Jeg ønsker alle som titter innom en fin kveld! I morgen er det helg:)

-Anne M-

 

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits