februar 2013

Vår følelsen

 

Det er ikke vanskelig å kjenne på vårfølelsen nå om dagen.. Solen skinner, snøen smelter og butikkene fylles med herlige vårfarger! DET liker jeg♥

 

Etter en tur innom både Josefine butikken (som jeg liiiiker) og Bohus var det ikke vanskelig å gå ut igjen med et stort smil om munnen. Herlige herlige vårfarger! Nesten vanskelig å skulle ta et valg på hvilke(n) farge(r) man skal pynte opp med denne våren. Jeg hadde jo bestemt meg for at jeg må skjerpe litt og at jeg fiiiint kan bruke de blå putene i sofaen denne våren, men etter å ha sett både lysegult, mintgrønt, lyserosa, lysgrønt og kremhvitt vet jeg ikke lenger. SÅ mye fine herlige farger. Det er jo til å bli glad av! Men etter en kjapp runde med den delen av meg som VILLE bytte ut de blå putene, så fant jeg ut at jeg skal holde meg til plan A og så kjøpte jeg heller tre nye linfargede putetrekk som passet inntil de blå. Så den eneste forandringen ble at de brune ullputene fra Lama ble byttet ut med linfargede linputer fra Lama.

 

Jeg er fornøyd;)


Litt påfyll av herlig såpe og krem har jeg også fått ordnet i dag. Dette bildet er instagram bildet, og der inne er jeg totalt bitt av basillen;) Så gøy:) Følg meg gjerne: annemmj

 

Til deg som titter innom ønsker jeg er fin onsdag!

-Anne M- 

Vi nyyyyter det!

 

Det er søndag, det er fri, det er sol og knall blå himmel! Vi nyyyter det;)

 

Jeg er bare innom på kjøkkenet for å lage til litt lunch og for å lage et kjapt innlegg. Etterpå skal jeg ut igjen i fin været! Vet dere, slikt et knall vær gjør virkelig noe med humøret. Føler at solen og den blå himmelen pumper meg full av energi, og det tar jeg i mot med gleeeede♥

 

Jeg har knipset noen ute bilder:
Til deg som titter innom ønsker jeg en fin dag og kveld!

 

-Anne M-

 

Noen bilder..

 

Noen bilder fra kjøkkenet igjen..

 

Roser er kjøpt inn for helgen og jeg kjenner at vårstemningen begynner å snike seg innpå meg.. Tror det må være at jeg lengter etter våren for de 20 kalde gradene vi hadde her i dag oset det ikke akkurat vår av;) Men med blomster i hus sniker vårstemningen seg innpå allikevel.Tolix = ♥♥♥
Ha en fin fin kveld!

-Anne M-

 
 

 

Bloggtreff i Hallingdal

 

Er du en blogger fra

Hallingdal?

Tove med bloggen www.mrsbjoerklund.com og jeg har lyst til å lage et bloggtreff for bloggere her i Hallingdal. Ta en titt på bloggen hennes for mere informasjon om bloggtreffet!

  

Litt dårlig samvittighet

 

Vet dere, nå vil jeg takke alle dere som titter innom her hver eneste dag! Tuuusen takk for at dere tar turen innom Jorde gård og hilser på;)

 

Det blir dessverre lenge mellom hvert innlegg her på bloggen i disse dager. Jeg skal innrømme at luften har gått litt ut av meg når det kommer til bloggen. Men jeg har fortsatt så mye jeg vil viser dere og ta dere med på av prosjekter, så dere som vil være med videre får gi meg litt tid:)

 

Vi er i gang igjen med loftet, og vi har også brå-ombestemt oss på loftets bruksområdet. Det var meningen at vi skulle lage et soverom der oppe, men nå har fornuften tatt oss og vi flytter likeså greit hele tv-stuen (den i andre etasje) opp til loftet. Og så går vi løs på tv-stuen i andre etasje og lager det siste soverommet der..så har vi alle soverom i samme etasje.

 

Bilder, tanker rundt det og planen kommer senere. Til våren har jeg lyst til å ta dere med på prosjekt hønsehus og hønsegale på tunet. Jeg vil ta dere med på prosjekt steingjerde/mur og selvsagt så er det fortsatt mye som skal plantes opp og ordnes til på tun og i hage, samt stakittgjerdet som skal opp. Planene og prosjektene er maaaange.

 

Kamera er tilbake fra rep. og jeg måtte knipse noen stuebilder i dagslys..


Muffins og melk til mine herlige i kveld...

 

 

 

Jeg ønsker alle som titter innom en herlig kveld!

 

-Anne M-

 

Kjøkkenbilder

 

I morgen den dag er kamera mitt klart for henting. Det skal bli fint å få tilbake kamera mellom hendene, men jeg må også si at mobilkamera har jo gått greit..man tar det man har;)

 

Det blir mye bilder på instagram om dagen og for de som følger meg både her og der inne vil se mye av de samme bildene..sikkert litt kjedelig, men det må nesten bli litt slik.

 

Denne kvelden har gått med til kurs.. spennende og lærerikt!

 

Men nå skal det bli godt å synke ned i godstolen og kose seg med Herlige hjem på Fem..yndlingsprogram:) Det kule er jo at forrige sesong fikk vi mail og tlf om å bli med i denne serien. Jeg skal love dere at vi var i tenkeboksen i flere dager og med klump i magen takket vi nei pga en litt vanskelig familie situasjon. Noen kjedelige valg må man ta her i livet..men pokker også, tenk, det var nok sikkert min eneste store sjangse! :(Ha en fin kveld!

 

-Anne M-Å bestemme seg

 

Å bestemme seg synes jeg blir bare vanskeligere og vanskeligere.. (jeg snakker om innenfor interiør)

 

Før var jeg nok mye mere bestemt og visste godt hva jeg ville ha, nå er jeg mere nølende og kanskje enda mere kritisk i mine egne valg. Jeg tror grunnen ligger i at jeg den siste tiden (siste året) har åpnet øynene for så utrolig mange flotte stiler, og at jeg krever mere av meg selv. Jeg kunne lett hatt fire forskjellige hus som jeg kunne innredet i fire helt forskjellige stiler. DET hadde vært gøy;)

 

Men nå er det en gang slik at dette huset våres, et veldig gammelt sveitserhus med utskjæringer og pyntelister ikke kler hva som helst av interiørstiler. Jeg må bruke huset som base og tråkke varsomt har jeg skjønt. Derfor fikk ikke de sorte putene være i finstuen særlig lenge..det ble rett og slett et for hardt uttrykk for denne stuen. Noen sorte detaljer henger selvsagt igjen, men putene ble litt for mye.

 

Dermed ble det UT med de sorte putene, og INN med beige og brunt!Nye lysestaker på bordet fra Covent Garden Collection♥

 

Og ny lampe fra Bohus i hjørnet!

 

I dag har vært en ordne og fikse dag fra tidlig i dag til nå..godt og få ordnet litt:)

 

Ha en fin dag da!

 

-Anne M-


 

Jeg ønsker

 

Jeg ønsker alle mødre en flott morsdag! Og alle andre som titter innom en fin fastelavens søndag!

 

Her i huset er det en stille og rolig morgen med frokost rundt bordet, lys og blomster. Ute laver snøen ned.. KOSELIG å sitte inne og titte ut!

 

Og kjære mammaen min: Spesielt god morsdag til deg!-Anne M-
Finstuen med ny tapet...

 

Finstuen med ny tapet er egentlig ikke SÅ ulik finstuen med gammel tapet. Det er jo ikke drastiske endringer som har blitt gjort, og det med en mening bak.

 

Den største forskjellen i denne stuen er vel malerjobben..fra beige/gult til hvitt som sneen! Jeg har dratt inn mere av det sorte og sammen med dueblått syntes jeg det ble en tøff, men alikevel klassisk look..slik jeg liker det;)

 

Nå er den slik jeg vil ha den, og er kjempe fornøyd!

 

Kamera er fortsatt på rep. så det blir mobilbilder..litt kornete, men:Brett fra oi soi oi, og vase fra lille maison.Jeg er hjemme i dag, har ligget rett ut i tre dager, og ikke følt meg bra. Hodepine, feber og kroppen verker.. Lenge siden jeg har følt meg SÅ dårlig.

 

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin fredag og en god helg!

 

Selv får jeg tusle bort til sofaen med pleddet mitt og se til og bli frisk:)

 

-Anne M-Kunststykke;)

 

 

 

Det er snart tid for å vende nesen hjemover etter en kjempe fin helg på hytta. Vi har kosa oss ordentlig denne helga, men nå er gråværet kommet over fjellet og det snør..da er det greit at vi skal hjem i dag.

 

Før jeg leverte kameraet mitt på repprasjon fikk jeg knipset noen bilder fra et kunststykke som nå henger i finstuen. Dette er det ingen andre som har helt likt av, og det er dyrbare steker for meg♥

 

Jeg snakker om et lite kunststykke laget av mine små søte! Jeg gav de hver sin kullstift og ett felles hvitt ark.. Dette ble resultatet;) De kommer ofte hjem med tegninger som de har laget, og ofte henges det opp rundt om i kjøkkenet og spisestuen, men det er ikke så ofte det har blitt satt i glass og ramme før..det måtte vi gjøre noe med!

 

 
Jeg synes det er fint at barna får bli med på å sette litt preg på interiøret:)

 

Og hvis man vil ha det i et dempet utrykk er kullstifter, sort/hvitt en rolig måte å få det frem på.

 

Nå skal bager pakkes og hytte støvsuges!

 

Vi blogges!

 

-Anne M-

 

Instagram: Jeg har endelig kommet meg på instagram etter å ha tenkt på det i evigheter. Har tenkt til å legge ut massevis av bilder der fremover, så vil du følge meg blir jeg veldig glad for det;) På instagram heter jeg annemmj.

Legg gjerne igjen ditt instagarm navn i kommentarfeltet så jeg kan følge deg:)

En fantastisk dag:)

 

For en dag det har vært på fjellet i dag! Rene påskestemningen ute i skiløypene:) Det liker vi!

 

Nå er kvelden her og vi koser oss med ost, kjeks og litt vin.

 

Vi har også fått satt på plass sokkel listene på kjøkken innredningen i dag.

Litt bilder:
God lørdag ønskes fra Jorde gård hytta ♥

 

-Anne M-

 

Helg på hytta:)

 

Det er fredag, det er helg og vi slapper av på hytta!

 

Selv om det står igjen litt pirk arbeid på kjøkken innredningen her så har vi ingen planer om å jobbe i kveld. Vi skal slappe av, kose oss og bare nyte alt vi har fått til her;)

 

Massevis av telys og andre lys er tent, fyr på peisen, saueskinn og pledd i sofaen. Joda, vi koooser oss!

Det er jo alltid stas å ha med seg noe nytt når man skal på hytta, og denne gangen hadde vi med oss denne kjempe tøffe tørkerull holderen i ekte hytte stil!
*Bloomingville*

Dette er noe man faktisk kunne laget selv.. En trestamme kuttet i en skive og en spikket litt tykk pinne, borr og litt lim..og vips: En tørkerull holder;)I morgen er det skitur og leik i snøen..og selvsagt pølsegrilling! Kanskje får vi besøk også:)

 

En fin fredag kveld ønskes fra oss på Jorde gård hytta!

 

-Anne M-

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits