mars 2012

God påske

 

Vi har startet påskeferie! Hele ti dager fri, noe vi gleder oss veldig til!

 

Vi pleier ikke å pynte så veldig mye til påske, men litt pynt blir det jo siden barna kommer hjem fra skole og barnehage med flott påskepynt som de har laget. Det er stas!

 

Påske er gult, det kan man ikke komme bort ifra. Tenkte å prøve å spre litt påskestemning fra Jorde gård og ut til dere som titter innom..

 

God påske!

 


♥ ♣ ♠ ♦

-Anne M-

 

Hvordan få trampolinen til å skli inn i hagen?

 

 Trampoliner i hagen er egentlig noe jeg synes er fryktelig stygt..de ruver høyt over plenen og er store og stygge? Med enkle knep kan faktisk trampolinene også skli nokså naturlig inn i hagen.. Vi har gravet hull og tatt av de lange beina på trampolinen. Deretter har vi satt trampolinen over det store hullet. Dette for å få trampolinen i nivå med plenen og for å slippe å ha det sikkerhetsnettet på som heller ikke er et flott syn for øyet. For å få trampolinen til å skli enda mere inn har jeg byttet ut den blå kantpolsringen med en grønn kantpolstring. Hurra for at det finnes noen der ute som lager disse i grønn farge også:) Nesten umulig å få tak i det etter mye leting på nett, men den som leter finner..til slutt!

 

Til slutt kan det være lurt å feste beina/rammen til trampolinen godt fast i plenen med noen bøyde armerings-gjern eller store kroker.. jeg har sett store trampoliner som har flydd av gårde med vinden..;)Mangler bare litt grønnt langt gress slik at mellomrommet på hull og trampoline blir mere kamuflert....Hopp og sprett og tjo og hei..

 

-Anne M-

 

God kveld

 

God kveld til deg som titter innom!

I kveld driver jeg å forbreder bursdagen til minstejenta. Hun blir to år i morgen og det skal jo feires:) Selskap blir det ikke før til helga, men vi fem her hjemme skal selvsagt feire henne i morgen med kaker og pakker på sengen og god middag og det som hører med! Rart å tenke på at veslejenta mi er alt er to år! Tiden flyr virkelig! 

 

 
En fin kveld ønskes til alle som titter innom!

-Anne M-

Vaskerom

 

Etter spørsmål fra en leser legger jeg ut bilder av vaskerommet.. Vaskerommet er egentlig et litt kjedelig rom, men man må jo nesten ha et vaskerom . Men en ting er helt sikkert, vaskerommet er IKKE favorittrommet;)

Vaskerommet ligger i første etasje og er rett under hovedbadet i andre etasje. Disse rommene er akkuat like store. 

 

 

 

 

 

Dør fra vaskerommet og ut i hagen kan anbefales. Vi bruker denne inngangen mye nå som ungene går inn og ut med sølesko...slipper mye gris i gangen;)

Ellers har vi en dør (som ikke synes på bildet) som går inn til et toalett..kjekt å ha det også i nærheten av vaskerommet.

 

 

Dette skapet er skapet som skittentøyet fra sjakten på badet havner i.. Under har vi fem kurver som skittentøyet sorteres videre i...lyse farger, mørke farger, håndkler/undertøy osv.. Kunne ikke vært foruten skittentøyssjakten ♥

 

Ha en flott søndag-kveld!

-Anne M-

 

Kan det bli for mye...

 

Kan det bli for mye rosa?

 

Ikke når man er en jente på(snart) to år! Da får man aldri nok rosa ♥

 

Minstejenta sitt rom er fylt med rosa detaljer. Når vi etter hvert nå skal bytte om litt på barnerommene og gjøre litt endringer kommer nok allikevel minstejenta sitt rom til å bli noe rosa. Men i mine øyne kan det fort bli for mye..selv om jeg egentlig er veldig glad i rosa så gjelder det å balansere det. DET skal jeg få til bedre når alle disse rom-endringene skal skje. Det rosa på minstejenta sitt rom skal balanseres med en skjør og utrolig vakker mintgrønn farge!

 

Men enn så lenge ser det slik ut i sovekroken på rommet hennes:

Jeg ønsker alle en fin kveld:)

-Anne M-

 

Mmm...

 

Mmm...så utrolig godt ♥

 

Hva er vel ikke bedre enn litt hverdags kos? Dette smaker hvertfall utrolig godt når man er litt søtsugen og samtidig kunne tenke seg en kaffekopp;)
Sjokoladesaus på innsiden av et glass/krus
Espresso/ sterk kaffe
2stk After eight smeltes i kaffen
Varm melk/melkeskum
Hakket sjokolade på toppen

 

 Kjempe godt!

 

 

 

-Anne M-

Søndagsfrokost på Jorde

 

Søndagsfrokosten hos oss pleier å se slik ut. Nokså enkel familiehygge med lys på bordet.

 

Alltid hyggelig å starte dagen rundt en familiefrokost, og søndager er en dag hvor vi som regel alltid har tid til det!Nå er vi på vei ut i bilen for å ta oss en kjøretur til fjells!

 

Til alle som titter innom ønsker jeg en flott søndag!

 

-Anne M-

God helg!

 

 

Her på Jorde gård har helgeroen senket seg over hus og heim nok en fredag♥

 

Denne helgen har vi ingen planer, og det er utrolig godt.

 

Nå skal noen lys tennes og så skal vi snart innta sofaen og slite litt på den tenker jeg...med kaffe og litt sjokolade og masse bra på tv♥

En fin fredag og en god helg ønskes fra meg til alle som titter innom!

-Anne M-

 

Vi selger..

 

Vi selger to stk bilstoler. De er av merket Be safe izi combi x1.

 

Stolene er pent brukt og i fargene grå og sort.

 

Selges for 1000kr stk.

 

Interessert? Ta kontakt på tlf 91804928 eller mail: sveinjor@hotmail.com

 

 

 

 

Farge: Grå  SOLGTFarge: Svart SOLGT

Det frister..

 

Det frister med sol, varme og vår når jeg sitter og blar meg igjennom disse bildene fra i fjor vår og sommer..
♥ Det frister ♥

 

 

En kjempe flott og kjempe hyggelig bryllups invitasjon dumpet ned i postkassen min i dag! Spennende og utrolig koselig:)

 

Helgen skal bestå av kos, vennekveld og familie..litt av alt ♥

 

 

Til alle som titter innom vil jeg få ønske en GOD HELG!

 

 

 

-Anne M-

 

 

 

 

Høyt der oppe på loftet 
Da er vi endelig godt i gang med et nokså stort prosjekt..nemlig loftet! Og dette er et luftig og nokså romslig loft med massevis av potensiale!

 

Her oppe skal ALT gjøres, og jeg kjenner at etter en del planlegging og etter en del tegning så er det godt å endelig være orntlig i gang der oppe. Store deler av loftet skal bli et barnerom/ungdomsrom for eldstejenta, mens resten skal med tiden bli et kontor, bad og et gjesterom samt en del oppbevaring/loftplass. I første omgang skal vi gjøre ferdig barnerommet og kontoret.

 

Her er en liten titt på hvordan det ser ut akkurat nå.. Alle kan se at her har vi en liten jobb forran oss;) Blir nok malingsflekker på hender og i håret igjen nå fremover gitt..♥ Det som synes på disse bildene blir barnerommet/ungdomsrommet. Vinduet skal flyttes høyere opp på veggen, og antagelig skal vi sette inn to små vinduer til.. Gulv skal få vannbåren varme og en fin parkett, vegger og tak skal isoleres og kles med panel, tapeter o.l. Dette skal bli et flott og elegant rom med plass til en god løsning på klesoppbevaring, skrivebord/kontorplass, tv-krok, og soveplass.. Vi håper å være færdige i løpet av våren.

 

Her er noen inspirasjonsbilder om hva jeg og eldstejenta tenker om innredning:


En gyllen tapet på den ene endeveggen, og muligens noe brunt på de andre veggene. Eller:


Lilla tapet på den ene veggen og noe grått på de andre veggene.. Vi er ikke helt sikkre enda;)  Vi heller mest mot en gyllen tapet...En gyllen fin lysekrone midt i rommet.

 


 Lys parkett..

KARLSTAD Lenestol IKEA Nett og lettplassert. Et utvalg av koordinerte trekk gjør at du lett kan fornye utseendet på møbelet ditt.

Lyse nette lenestoler.

Savona lampebord

Glassbord..Vel..detaljene og fargevalget er ikke hundre prosent bestemt enda, men denne gangen skal vi sattse på et rom som hun kan vokse i..et rom som er like praktisk nå som om fem år. I og med at det med tiden blir et bad vegg i vegg med soverommet vil dette være et rom hun kan bruke så lenge hun skal bo hjemme!

Jeg ønsker alle som titter innom en fin kveld! I morgen er det helg:)

-Anne M-

 

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits