mars 2013

Gutterommet

 

Gutterommet ble ferdig for en uke siden, bildene ble tatt, men siden været har vært så stråååålende hele påsken har jeg ikke hatt tid til å lage innlegget..før nå! Bedre sent enn aldri ikke sant;)

 

Velkommen inn på det nye gutterommet:
Ha en strålende påske alle dere som titter innom:)

 

-Anne M-

Kjøkkenet, hjemmets hjerte

 

 

Kjøkkenet, hjemmets hjerte! Nostalgisk kvalitet! Tradisjonell oppskrift, moderne design!Dette er noen av slagordene Sigdal kjøkken bruker i sin lansering av Scala/Herregaard INFRAME.

 

Med Scala/Herregaard Inframe lanserer Sigdal et nytt kjøkkenkonsept med tradisjonelle og nostalgiske løsninger. Dører og skuffer ligger innrammet i skrogene, og ikke på utsiden slik vi ofte ser på dagens moderne modeller. Scala/Herregaard Inframe gir kjøkkenet et plassbygd og håndlaget utrykk, og minner oss om hvordan kjøkkenet var i gode, gamle dager. Modellene kan males i 15 farger, noe som gir oss kunder et hav av muligheter!Etter å ha sett på bildene fra Scala/Herregaard Inframe er det nesten så jeg skulle ønske at jeg kunne ha byttet kjøkkenet hjemme;) Da hadde jeg nok valgt meg et slik som på bildet under, utrolig vakkert!


Herregaard INFRAME

Herregaard- klassisk kvalitet!

Sigdals norskproduserte herregårdskjøkken er klassisk og delikat, med fokus på eksklusive og funksjonelle detaljer. Et kvalitetskjøkken du kan skreddersy etter dine behov.

 

Scala INFRAME
Scala- en drøm!

Scala er en mangfoldig og moderne kjøkkenmodell med fokus på lekre kontraster og funksjonelle løsninger. Kjøkkenet er designet med plassbesparende og smarte elementer.

 

 Utrolig vakre bilder fra Sigdal kjøkken. Bilder jeg kan hente masse inspirasjon i fra, og det tror jeg ikke jeg er alene om:)

Ha en fin kveld, du som titter innom!

-Anne M-

Vårfarger på kjøkkenet

 

På kjøkkenhylla over vinduet har det kommet vårfarger. Pastellene har inntatt denne hylla atter en gang:)

 

 

 

Jeg vil bruke dette innlegget på å gi en beskjed til alle dere som legger igjen reklame kommentarer og «meld deg på ditt og datt-konkurranse-kommenterer»

 

Dette er en interiørblogg, og jeg setter kjempe pris på de kommentarene som legges igjen her inne, men jeg vil ikke ha disse reklame kommentarene og tips om alle slags konkurranser. Det er mange slike kommentarer jeg har slettet den siste tiden, og fortsetter dette så kommer jeg til å gjøre slik at alle kommentarene må godkjennes før de blir publisert.

 

Men til dere som faktisk legger igjen koselige spor og hyggelige smil her på bloggen, dere sier jeg selvsagt TUSEN TAKK til:) 

Tilslutt et lite påsketips:

 

Overrask barna med noen kule påske frokost egg. Alt du trenger er egg, vann og konditorfarge;)


-Anne M-

Snaaaart påske og fri!

 

Det er ingenting som er mere etterlengtet nå enn påskeferie, familiekos, hyttetur, skitur i sol og sene late kvelder med rødt i glasset.

 

Etter sene kvelder med jobbing på det nye rommet og tidlige morgener kjenner jeg at ferie er etterlengtet!

 

Er lov det;)

 

Til onsdag skal minstejenta feires, hun blir tre år, og til helgen braker det løs med enda mere feiring av henne:)

 

Siden det snaaart er påske har det fått kommet inn noen påskeliljer her i huset:


 

Ha en fin ny uke!

 

-Anne M-

Instagram bilder

 

Instagram bilder... Velger å legge ut bildene fra instagram her på bloggen siden jeg har hendene fulle med det nye barnerommet, og liten tid til blogg;)

Først litt rom-prosjekt-bilder:


Rive tapeten...


Et ordentlig herk å få den av...og snart skal den byttes ut med denne:


Fiiiin!


Vegger bygges...


...og plutselig har vi fått ett nytt rom og en ny dør;)


Kaffepause i jobbingen er viktig!


Hyllene til rommet har kommet, og de var enda finere enn jeg hadde trodd;) Kanskje noen rosa til jenterommet må bestilles også;)

Det jobbes og det jobbes, og iløpet av påsken håper jeg at jeg kan vise et ganske ferdig gutterom!

 

Noen flere instagrambilder:
-Anne M-

 

hyller fra Sprell

 

Vi har startet!

 

I går rev vi tapet og begynte å sette opp vegger. Jeg har selvsagt vært spent på hvordan dette blir, men jeg ser nå at rommet kommer til å bli kjempe fint og med grei plass til det man trenger på et barnerom.

 

Tapet er bestilt og i hodet mitt har møblene blitt plassert;)

 

Jeg har bestilt noen rå kule hyller fra Sprell.no Gleder meg SÅ til vi kan henge de opp inne på gutterommet!

 

 

Disse kommer garantert til å sette prikken over i en på rommet! De skal henge på vegg og litt hulter til bulter;)

 

 

 

Jeg har ting som skjer hver eneste dag i forbindelse med dette rom-prosjektet så tiden til å titte innom her er liten.. men selv om jeg er elendig på å blogge om dagens ser jeg på statestikken at det er maaange som titter innom her allikevel. Tusen takk for det!

 

Jeg kommer sterkere tilbake med mere bilder sidenJ

 

-Anne M-Til helga

 

Til helga starter vi å bygge nytt rom der tv stuen i andre etasje er nå. Det er Johannes på snart 5 som skal få rom der. I kveld skal vi begynne å rydde ut sofa og tv, og gjøre klart til å sette på plass nye vegger. Jeg har også en liten haug med lister som skal grunnes og males. Vi har store planer om å være ferdige til påske.

 

Sofa, tv og møbler flyttes opp i 3.etg. Det vil bli ca like stort der oppe så vi vil få en stor og god tv-stue der også.

 

Nå ser jeg veldig frem til å starte, og tror at dette kommer til å bli bra.


Det du ser på bildet her vil bli gjort om til et barnerom.


Jeg har prøvd å ta et bilde for å vise hvordan trappen kommer opp og hvordan det ser ut her oppe. Det "nye" rommet vil ikke kolidere med trapp eller noe annet. Det vil fortsatt bli grei plass her og en luftig og lys trappeoppgang. Dobbeldøren som synes på bildet skal ikke bli borte bak nye vegger. Vi har enda en slik dobbeldør der jeg står og tar bildet, så vi får inn masse dagslys fra begge sider av trappen.


Jeg har satt noen kryss på bildet for å vise hvor veggene skal opp. På dette bilder ser det trangt ut ved trappen, men i virkeligheten blir det god plass, ellers hadde vi ikke gjort dette! Vi er selvsagt opptatt av at det skal se bra ut!


Det som synes på dette bildet vil fortsatt være et rom man kommer opp i fra trappen. Den ene veggen inn til rommet vil være der det er en prikkelinje.


Og denne fineste gamle skuvesengen skal selvsagt få fortsette og stå her! Det er det jo fortsatt god plass til;)

 

Dette blir kjempe spennende og jeg bare gleder meg:)

-Anne M-

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits