mars 2014

Chhatwal & Jonsson

 

 

Endelig har jeg to Chhatwal&Jonsson puter i min stue! Disse har jeg tenkt leeenge på før jeg kjøpte de, (pleier vanligvis å være nokså spontan på putekjøp) Venter også på to til i mønster Old paisley i fargen blå.

 

Interessert i å lese hva som skrives om putene fra Chhatwal & Jonsson? Dette er hva de skriver om sine produkter:

«Chhatwal & Jonsson er en kjærlighetshistorie mellom Øst og Vest som startet på en reise til India. I India oppdaget vi dyktige tekstilarbeidere som ivaretar de fantastiske håndverkstradisjonene som finnes her. Kombinasjonen av den indiske tekstilarven med skandinavisk farge og design, resulterte i Chhatwal & Jonsson. Vår ambisjon er å lage produkter for en enkel, fargerik og moderne stil. Vi liker å blande moderne og etniske stilarter, vi liker blandingen av gammelt og nytt og vi liker å sette personlig preg. Alle produkter er håndlaget, så eventuelle "feil" er derfor en del av skjønnheten.»

 

 

 Og her er hvordan de ser ut i min stue:
 
 

 
 

 

Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene siden sist innlegg! Det er SÅ gøy å være litt tilbake igjen på blogg;)

 

-Anne M-

 

 

 

 

 

 

 

hmm..

 

Angrer litt på at jeg bestemte meg for å avslutte denne bloggen.. Det kan være at det vil dukke opp litt bilder av og til! Jeg ser også på telleren at det fremdeles er endel innom. Har dere ikke gitt meg opp;))

Snille er dere!

 

-Anne M-

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits