april 2013

Blomster små

 

Denne lørdagen har vi brukt på å få ordnet enda mere ute i hagen. Vi har plantet noen nye bærbusker og vi har sådd enda mere i plantekassene.

 

Jeg har til og med fått plantet noen stemorsblomster!

 

Det våres, og det er jammen meg godt:)

 

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin helg!

-Anne M-

 

Tid for hage

 

Våren er tid for hage og hagearbeid. Endelig har snøen smeltet så vi kan starte opp igjen med alt som skal gjøres ute.

 

I dag har jeg fått luket og luftet jorden og barken i bedene, vi har flyttet plantekassene ned i hagen og vi har fått satt frem litt hagemøbler og så trampolinen da..den er viktigst;)

 

Her kommer noen bilder:


Reddiker er i år plantet inne først, men om ikke lenge håper jeg på å kunne sette de ut.Ungene sine utemøbler har også fått komme frem.I år har vi bestilt nye utemøbler. Vi ble rett og slett så lei av dette hvite settet som må skures ren for fluemøkk hver dag (fluene setter seg på det som er hvitt) derfor har vi nå bestilt mørke/grå møbler. Bord og seks stoler. Skal bli en fryd å få det plassert.

 

Den hvite benken har derfor fått plass i hagen på steinplattingen, og de to hvite stolene skal nok få en plass i hagen de og.

 

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin helg!

 

-Anne M-
 Hvite krukker

 

Ute smelter snøen, og arbeidet vi aldri fikk avsluttet ute i fjor begynner å dukke opp. I dag har vi derfor vært og sett, og bestemt oss for hvilken type stein vi vil bruke på muren vi skal lage ute på tunet. Kommer til å bli kjempe flott!

 

Inne har jeg og de to minste hatt bakedag. Elina fikk et bakesett til bursdagen sin, og dette måtte vi selvsagt prøve:)


 

De to hvite krukkene med lokk som står på benken er noen jeg nylig har fått. Jeg synes de er rå fine og de pynter opp der de står! De har stått på en gammel hytte som ble solgt i fjor. De er merket med Haldenwanger på undersiden, og etter et raskt søk på nett ser det ut til at dette er gamle apoteker krukker, eller noe lignende.


 

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin kveld!

 

-Anne M-, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits