april 2014

Tine k og chhatwal & jansson

 

Hei, og fin ny uke..

 

Her nytes det at dagene og kveldene er lyse og lange! Nå gleder jeg meg virkelig til å kunne plante blomster i krukker og bed og begynne å pynte opp ute på tun og i hage. Men er nok litt tidlig enda.. Så enn så lenge får jeg kose meg med at stua har landet på vår og sommer stilen sin. Putene fra forrige innlegg samt de enda nyere putene fra samme merke gjør virkelig susen i sofaen. En ny krukke fra Tine k har også funnet sin plass?og den var myyye større enn jeg hadde trodd, men det gjør virkelig ingen ting. Jeg liker den;)


Ellers skjer det noe både innendørs og utendørs om dagen. Loftstua jobbes det med, og håpet om å ha den klar til påske går nok ikke, men det er jammen ikke langt unna heller. Gleder meg sånn til å vise bilder derfra.

 

Utendørs er det veranda og glassveranda som det jobbes med. I helga fikk vi på plass alle vinduene i glassverandaen. Følger du meg på instagram kan du se bilder fra glassverandaen. (annemmj)

 

 

 

-Anne M-

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits