mai 2011

Den som venter på noe godt...

.. Ja nå venter jeg nemlig veldig, og gleder meg til å våkne imorgen og forhåpentligvis se solen skinne! Jeg har nemlig hørt at nå kommer god-været:) Endelig! Regn og vind blir man liksom litt lei av dag etter dag.. Endelig kan vi kanskje få malt litt mere på huset,være mye ute og få litt sol på kroppen!
 Tenkte å vise bilde av vårt siste kjøp.. Nemlig et slikt flott og stort ur:)  Hvor det skal henge er det fortsatt bare vi som vet, men straks det er på plass skal selvsagt bilder og plassering vises:)

 


Dette bildet er fra :
http://www.lobelia.no  som også er nettbutikken vi har bestilt det ifra.

 

 En fin kveld ønskes fra meg:)

-Anne M-

Planter i kurver og potter


Verandaen på bortsiden har fått pyntet seg med noen blomster og planter:) Blir så mye koseligere med en gang når man får plantet ut noen flotte blikkfang;)Det er så godt å kjenne at kreativiteten har kommet til meg igjen:) Jeg har i noen uker nå følt at jeg ikke har hatt lyst til å gjøre noe og vært små-lei av alle prosjektene våres, men nå føler jeg at jeg bobler over av ideer og ting jeg har lyst til å gjøre... Det er en deilig følelse det;) ...Så spørst det om tiden strekker til for å gjennomføre alt da..;)

Jeg ønsker alle en fin søndag:) Nyt den siste helge-dagen!

 

-Anne M-

Nå skal det plantes:)Endelig! :) I dag har vi handlet blomster og noen kasser så nå skal verandaen og inngangspartiet pyntes med litt blomster.  De siste par årene har jeg virkelig fått sansen for å plante blomster.. Før brydde jeg meg ikke om blomster og å plante og gjøre det fint ute, men det får jeg nok bare mere og mere sansen for merker jeg. Det er jo orntlig koselig å stelle med blomstene og å gjøre det fint ute også:)

I dag skal det plantes, og jeg gleder meg!

En nydelig lørdag ønskes fra meg til deg som titter innom:)

-Anne M-

Det spirerHei og god dag:)

Det blir sjelden mellom hver gang jeg er inne på denne bloggen nå.. Men det hører vel med til årstiden;)
Det er ikke så veldig mye nytt som har skjedd her siden sist. Uteprosjektene har tatt en brå pause siden været har vært så dårlig de siste ukene. Ikke like stas å male ute når det regner og blåser om hverandre;)
Noen husker kanskje at jeg fortalte om en spennende mail her for en god stund siden.. Den var fra noen som ville komme og ta bilder her til en interiør-reportasje. Her om dagen hørte vi fra de igjen og antagelig får vi besøk fra dem i august:) Dette er så spennede og samtidig små-skummelt, men mest kjempe spennende! Skrekkblandet fryd kalles det kanskje;)

Jeg og ungene plantet noen frø for noen uker siden.. og de spirer og gror på kjøkkenbenken. Snart skal de plantes ut..bare god-været dukker opp;)


En fin dag ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-

I midtstuen

I midtstuen har vi to hvite stoler fra Ikea. De ble kjøpt av den praktiske årsak at vi kunne vaske trekkene, de var billige og med tanke på tre barn i huset ble disse stolene kjøpt inn for å slites på i noen år mens barna er små;)Veldig fornøyd med de er vi overhodet ikke..så når vi får muligheten til å bytte de ut kommer vi så absolutt til å gjøre det:)


Slike stoler står høyt på ønskelisten! Ikke nødvendigvis i dette stoffet, men formene på disse stolene er utrolig lekkre og jeg tror de hadde passet veldig godt inn:) Ønske, ønske, ønske;)

I morgen er det ny uke og nye muligheter:)

Ha en fin søndag der ute!

-Anne M-

 

Det gleder..

Det gleder et mamma-hjerte når tre-åringen (snart tre år hvertfall) kommer inn på kjøkkenet med hånden full av søte små blomster og sier at de er til mamma:)

Pynter opp gjør det også:)


Det er ikke så mye tid til blogg lengere, så noen lengere pauser mellom hvert innlegg har det blitt i det siste, og det kommer det nok fortsatt til å bli:) Men vi leker litt med en tanke om dagen på ganske store forandringer..hva det dreier seg om og hva det blir til får tiden vise..og blir det realisert kommer vi selvsagt til å dele det her! Tiden viser..

En god søndag ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-
Da var de på plass

Da var koppelammene våres på plass i "hagen" nedenfor huset. Tre små søte lam som ikke er mer enn en dag gamle:)

Navnene er Ulla. Ullrikke og Timmi. Katten våres Simba lurte veldig på hva disse gjorde her..
Mat fra bøtte med smokker på.. Vi har brukt dagen på å lære de å suge på disse smokkene, og med litt hjelp går det greit.

Dette var stas for både store og små her på gården:) 

I morgen er det ny uke og nye muligheter:)

Ha en fin kveld og en fin start på den nye uken:)

-Anne M-

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits