juli 2011

Herlige sittepuffer:)

Nå nærmer det seg veldig at de nye stolene våres til midtstuen kommer:) Sånn som vi gleder oss!!!

Vi fikk tlf fra Bohus her om dagen, og de skulle sendes i uke 32...nermer seg veldig;)

Siden dette er stoler som vi håper skal få stå i denne stuen endel år ønsker vi å prøve å unngå for mye gris i disse stolene. De forrige ble nokså tilgriset av barn som satt i de og spiste lørdagsgodt, bananer osv.. Det blir det slutt på nå! Barna skal selvsagt få sitte i stolene og kose seg i de..de skal selvsagt være til å bruke, og ikke stå til pynt, men påenget er at det blir ikke lov å sitte i de og spise kjeks, bananer osv. Vi har nemlig bestilt noe til de to minste som de skal få ha i midtstuen og som de garantert kommer til å kose seg i..

...Nemlig sine helt egne sakkosekker:


Jeg lette litt rundt på nett etter sittepuffer/ sittesekker til de små, og falt pladask for disse utrolig søte og tøffe sittesekkene. Det mest praktiske med de er jo at det er bare å ta av trekket og vaske det i maskinen:) Perfekt!!!
De er bestil fra http://www.bleieboden.no/  Sjekk ut nettsiden og se alle de utrolig kule trekkene man kan få disse i!

En annen herlighet av en sittesekk/pute jeg kom over var disse:


Disse vakre blomster-sakkosekkene er utviklet av den danske designeren Tina Agerskov.

Ta en titt inne på  http://www.phistermedister.dk/blomst.htm for å se alle de utrolig flotte fargene disse kommer i. Fargene er delikate og avdempede, og i samme tone slik at de passer godt sammen på kryss og tvers. De er også et bevisst valgt fra designeren som ønsket at de skal kunne matche et stilrent voksent hjem. Trekket er i et mykt og deilig fleecestoff. Blomstene inneholder vaskbare kuler, og hele blomsten kan vaskes på 30 grader uten å endre form!

Det finnes jo bare så utrolig mye flott der ute på alle disse nettbutikkene..det gjelder bare å ha tid til å finne de;)

Jeg tror nok at det blir noen fornøyde små barn her i huset når de får hver sin sittesekk og boltre seg i...


-Anne M-

Hvitt gammelt skap

Et hvitt gammelt skap har fått plass i midtstuen... Og jeg som sa for en stund siden at "NÅ har vi ikke plass til flere møbler i 1. etasje" ;) Hmm..rart hvordan man får plass til gamle skatter alikevel;)

Den eneste grunnen til at skapet har fått en plass her inne er rett og slett fordi vi kjøpte oss et lite anlegg for noen dager siden, men hadde ingen plass (hvertfall ingen fin plass) å ha det..derfor fant vi frem dette gamle skapet, malte det tre strøk, og vips fikk det plass i midtstuen;) Og jeg synes det ble KJEMPE FINT!!!!

Skapet hadde egentlig en rød-brun, ganske fæl farge, (har selvsagt glemt å ta bilde i min iver etter å få malt det) , men nå har det blitt hvitt og fint.. Vi fant noen gamle bein også som vi kappet litt og satte på skapet.Her er det uten bein...


Her settes beina på plass.. Det gjorde seg veldig å få bein på det så det kom seg litt opp fra gulvet.


Tror jammen meg at vi har fått oss enda et møbel som har kommet i hus for å bli...


Ellers: Nå er lintøyskap, kommode og barneseng klare og færdigmalt.. sengen er det eneste som ikke har blitt satt på plass på barnerommet enda, og så langt ser det veldig bra ut.. Skal prøve å få lagt ut bilder i løpet av helga, men må vente til alt er helt klart. :)

Godt når de små prosjektene blir færdig selv om det er fryktelig gøy å ha litt å drive med også. Det er så gøy å kunne leke seg litt og få til kombinasjoner som man blir fornøyd med.. Kommer nok aldri til å bli lei av interiør:)

I morgen blir det party på oss. Ungene skal sove hos barnevakt ( snille tante) , og vi skal ha venner på besøk før vi vender snutene nedover i Gol og konserter i Persgaten.. Godt å komme seg ut en gang i blandt..alle trenger det! :)

 
God helg til alle som titter innom:)

-Anne M-

 

Storrengjøring

Rent hus = blid og fornøyd husfrue:)

Nå var det virkelig på tide med en orntlig storrengjøring her i huset! Tror ikke vi har hatt det siden før jul... Humøret mitt blir SÅ mye bedre når huset skinner og det ikke ligger ting og slenger overalt. I løpet av noen timer idag fikk jeg vasket hele 2. etasje, men hele første etasje og alt av skuffer og skap på kjøkkenet gjenstår..det får bli imorgen. Er så godt å få unna dette før man skal på ferie. Da har man ingen grunn til å tenke på alt som venter en av husarbeid når man kommer hjem igjen. Noen som kjenner seg igjen? :)

Badet ble gullende rent så her kommer noen bilder:) Er jo så gøy å knipse bilder da alt er rent og ryddet:)
En god søndag kveld ønskes fra oss i huset på Jorde gård:)

-Anne M-

Pakker i posten:)

I dag kom det to spennende pakker i posten:) Alltid like gøy det!

I den ene pakken var det to puter som jeg hadde bestilt. Tenkte å ha de i de nye lenestolene som ikke har kommet enda...så enn så lenge fikk de plass i sofaen i finstuen:)


Det er rysje-putene som er de nye...de var litt mindre enn jeg hadde trodd, men det gjorde ingenting. Søte var de uansett:)I den andre pakken var det et kort og denne søte knaggen. Dette vant jeg i Renate sin give away http://renate321.blogg.no/ .  Jeg tror denne knaggen skal få en fin plass på minstejenta sitt rom:) Tusen takk Renate for den søte premien:)


Nå males det for harde livet ute her..imellom alle regnskurene;) Vi har leid lift så vi får malt over alt..huset er ganske høyt og det er lettest å komme til med lift. Jeg liker meg ikke så høyt oppe, så jeg maler så langt jeg når med en liten stige og så tar mannen i hus seg av maling i høyden. Bra fordeling det;)

Lintøyskap og kommode til barnerommet er færdigmalt nå, men det skal få stå ute og lufte av seg oljemaling-lukta noen dager til før det settes på plass. Sengen skal også males når jeg først er i gang..så bilder kommer nok ikke på noen dager enda. Nye gardiner er også hengt opp, og det kommer til å bli så fint når alt er satt på plass. Jeg gleder meg til å vise bilder:) Et lite hint kan jeg jo komme med: Blått og svakt grønt:)

Da gjenstår det bare å ønske alle som titter innom en riktig god helg:)

 

-Anne M-Nytt til gangen

I dag ble det noe nytt og etterlengtet til gangen våres. Leeenge har vi vært på utkikk etter et maleri eller et bilde til veggen i trappeoppgangen i gangen....... For et par uker siden så jeg to bilder på en interiørbutikk (Josefine) her på Gol, og falt for de med en gang. Men siden jeg ikke var helt sikker på om mannen i hus ville like de så ble de ikke med meg hjem.......ikke før idag;) Han ble med inn på interiørbutikken og likte de han og...heldigvis at de var der fortsatt!

Nå henger de på veggen og pryder en ellers så kjedelig trappeoppgang!Bilder/ malerier er ikke noe som kommer lett inn i dette huset.....her er vi veldig kresne på hva som kommer opp på veggene! Men disse bildene/maleriene var utrolig nydelige og i duse svake farger..så vidt man ser motivet. Akkuratt noe slikt vi var på jakt etter til denne veggen!Rammene var også flotte og litt spesielle.. det lille brune i rammene går igjen i trappen, så det passet også veldig bra.


Her skal det lages biff-middag nå:)

En flott lørdagskveld ønskes til alle som titter innom!

-Anne M-

God helg

Da var det helg igjen, og bare en uke igjen på jobb før det er sommerferie:) Vel...ferie hvertfall..sommer kan man vel diskutere;) Fy så lei jeg er dette drittværet!

Men det var ikke meningen å minne alle der ute på hvor dårlig sommer vi har altså.. Jeg tenkte egentlig bare å ønske alle som titter innom Jorde gård en NYDELIG HELG!!! :)Dette bildet er tatt for noen dager siden... Disse stolene er solgt og hentet, så de står ikke her lengere. De nye stolene kommer ikke på 4 uker enda, så her er det litt tomt enn så lenge. Vi har lurt litt på om vi skal sette inn en av de gamle sengene som står stablet i stabburene inntil vi får de nye stolene. Kan bli litt tøft med en gammel seng her forran tv`n en liten periode;) Men vi får se om vi gidder å styre med det.. Gleder meg kjempe mye til de nye stolene kommer, og til de skal settes på plass:)

Jeg er foresten så heldig at jeg har vunnet den ene trøstepremien på http://renate321.blogg.no/ sin give away :) Det er stor stas! :) Ta en titt på den kreative bloggen hennes som også er helgens blogg på blogg.no i helga.

God helg, nyt den:)

-Anne M-, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits