juli 2013

Stuebilder

 

Hei til deg som titter innom!

 

Det er bare en ting å si om denne sommeren: Utrolig bra!!!!

 

Jeg kan ikke huske sist vi hadde så mye fint vær hele juli. Om en uke er det tilbake til hverdag og jobb, men det skal gå helt fint..jeg kan leve leeenge på denne sommeren:)

 

Tenkte å vise dere bilder fra stuene i 1.etasje. Husker dere jeg hadde hvite ektorp stoler i tv stuen nede? Vel, nå har jeg ektorp stoler igjen..men denne gangen er de beige. Denne gangen skal jeg aldri kvitte meg med de..(hvertfall ikke på maange år) Det har kommer så mange fine trekk de siste årene, og med et nytt trekk har man jo en ny stol:) Dessuten er jeg praktisk nok og kanskje en smule kjedelig som sier at vaskbare trekk er tingen når man har tre unger!

 

 

 

 


 

I sofaen har jeg to puter jeg vil vise..de fikk jeg til min 30 årsdag. De er ikke kjøpt på noen butikk, men er håndlaget. Skinnet i putene er fra geit. Muligens geitekilling siden det er kjempe mykt.


 

 
 

 

 

Tusen takk til dere som har lagt igjen en kommentar her inne på Jorde gård i sommerens innlegg. Det setter jeg utrolig stor pris på:) Tusen takk!

 

 Nå skal jeg ut og hjelpe mannen..vi er nemlig i gang med maling av to stabbur.

 

 

 

-Anne M-

  

 

 

 

  

Sommer og sol + en oppdateringDet er sommer, det er sol og det er ferie. Siden værgudene er så snille med oss så blir det veldig mye tid ute og veldig lite tid inne. Det vil også si at vi får gjort veldig mye ute, og veldig lite inne. Blogg er en inne aktivitet og nå skal jeg si det var lenge siden jeg har tittet innom her.

 

Vil vise der elitt av hva vi driver med i disse dager. Tunet begynner å ta form, og vi er så utrolig fornøyde med resultatet her. Vi har hatt en flink mann med graver som har muret en flott mur langs hele tunet og virkelig fått rammet inn gårdstunet.

 

 

 

 

 

Langs der muren nå går var det før vei.. Den ble fjernet og hønsehuset ble plassert der.

 

 

 
 

Nå i skrivende stund jobber vi med å fylle på jord og opparbeide plen.

 

 

  

Det er jo ferie og man skal jo ikke bare jobbe..vi er også flinke til å kose oss. En ny sittegruppe i hagen ved bålpannen har kommer på plass. Der nede spiser vi både frokost, lunch og kvelds, og bålpannen blir flittig brukt.

 

 

 Dukkestua har fått et nytt strøk maling, og jeg og minstejenta har kosa oss med å pynte inne og utenfor dukkestua. Vi fant til og med de perfekte krusene til dukkestua:) 

 
 

 

Simba koser seg ute i sommervarmen, og liker godt å se på hønepøne og kyllingene ute i den nye hønsegalen som vi har fått laget nylig.

 

 

Vi har økt familien og hentet fem gule små og sju litt større kyllinger, så nå er det liv i hønsehuset:)


 

 

  

Verandakos og hygge er det også tid til:) Det er viktig å kose seg;)

 

Man skal ikke sove bort sommernatta sies det.. men nå tror jeg at jeg bør få litt søvn;)

 

En fortsatt god sommer ønskes fra meg!

 

-Anne M-

  

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Hagekos

 

Hei, og god lørdag!

 

Det er sol fra skyfri himmel her i dag, og en temperatur som roper sommer og ferie.

 

På en slik dag synes jeg det er ekstra koselig og «pynte» opp i hagen. Har du som meg benker eller stoler stående rundt i hagen så tipper jeg at du heller ikke pleier å la pledd og puter ligge ute hele tiden. Med dette sommerværet vi vanligvis har så går ikke det. Men på en dag som denne når solen skinner og det ikke er en eneste sky i sikte, så er det en fin-fin  dag å bære ut alle pledd og puter, pynte opp i hagestolene, på en hagebenk eller i en hengekøye. Da blir det så mye koseligere og gå rundt i hagen, sette seg ned og bare nyte:)

 

   

 

God helg, og nyt dagen!

 

-Anne M- 

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits