september 2010

Interiørutfordring

 Bondekjærring med M.E  http://killingmyemptyheart.blogg.no/1285799698_tar_du_utfordringen_i.html har vært kreativ og satt igang en interiørutfordring! Og det  liker vi!!! :) Utfordringer er gøy!

Jeg oppfordrer flere til å bli med på utfordringen!

Den går ut på: Å ta bilde av 3 forskjellige møbler som du har som dine soleklare favoritter, og post det på bloggen din! Send deretter en beskjed til bloggen hennes så hun kan se: http://killingmyemptyheart.blogg.no/1285799698_tar_du_utfordringen_i.html

Jeg tar hvertfall utfordringen, og må innrømme at å plukke ut bare tre favoritt-møbler er litt vanskelig for jeg elsker nesten alle møblene, men her er de tre:


 
Hjørneskapet som står i finstuen.Slagbenken/kjøkkensofaen som står på kjøkkenet.Bordet i finstuen.


Ta utfordringen du også..alle klarer å finne tre favoritter blandt møblene sine:)

Ha en strålende dag!

-Anne M-

Nye pynteputer i finstuen

I dag har jeg vært innom en butikk som jeg kansje er innom i toppen to ganger i året.. Har aldri likt den butikken, men idag er jeg veldig fornøyd med Europris;) Grunnen er at i går kom det en Europris-reklame i posten, og der hadde de lammeskinnsputer og lammeskinn for en VELDIG BILLIG penge. Tenkte at det skader jo ikke å ta en tur innom bare for å se, og det angrer jeg ikke på. Nå har jeg to nye puter i sofaen i finstuen i ekte lammeskinn som kostet meg 199 pr stk. Og jeg vet at på bohus har de kostet MYE MERE! Puten er 40x40 cm og akkurat passe stor...jeg skal ikke påstå at kvaliteten er den samme som de på bohus, men det spiller ingen rolle! Både putene og skinnet får man i lilla, brun og hvit...

 Må bare si at jeg vet det ser nakent ut på veggen bak sofaen..men nå er bryllupsbilde(r) bestilt, og da blir nok veggen mere "påkledd":) Gleder meg til det..

På bordet står en krystallbolle som Svein ville ha da vi ryddet i disse kassene i stabburet..ble noen skatter derfra (som jeg skal vise en annen gang), og siden det var hans bestemor sine ting så bestemte jeg meg for å ikke "blande meg" inn i hva vi skulle ha av det, men lot han bestemme (skikkelig vanskelig å prøve å ikke mene noe..;) ), og denne krystallbollen var noe av det han plukket ut. Veldig fornøyd med valget hans:) Viser at vi har samme smak! ;)

 


Den ene orkideen min har endelig begynt å blomstre igjen. Den pleier å blomstre to-tre ganger i året;)

Ha en fin kveld :)

-Anne M-

Kaffegrut

Søkte litt rundt på nett, og kom plutselig over noe jeg bare måtte prøve;) Enkelt og greit: gni hendene inn i kaffegrut, og skyll i lunkent vann..hendene skal bli veldig myke av dette;) Jeg prøvde og må si at det funket, men lukter kaffe av hendene etterpå, så en god håndkrem etterpå er ingen dum ide;)

 

En strålende dag ønskes til deg fra meg:)

-Anne M-

Julekort

Satt å bladde igjennom gamle bilder istad og fant igjen dette bilde som vi brukte til julekort julen 08. Da begynte jeg å tenke på at snart må jeg tenke på julekort for denne julen. Hvor skal jeg ta bilde av disse tre sjarmtrolla mine, hva skal de ha på seg, ute eller inne.... Ja, ja jeg har fortsatt litt tid på meg til å tenke;) Vil hvertfal prøve å ta bilde selv... ;)


Tar du bilde til julekort selv?
Pleier du å sende julekort?

Ha en fin kveld:)

-Anne M-

 

Litt bilder fra badet..

...hvertfall det ene hjørnet av badet;) Lenge siden det har kommet bilder fra badet vårt nå. Så her kommer det litt bilder ifra den delen av badet hvor badekaret står. Og jeg må bare si det, selv om jeg regner med at dere skjønner det..men rosebladene i badekaret er kun for bildets skyld, absolutt ikke hverdags her det altså;)


 

Jeg har i to år nå gått å tenkt på hva jeg vil ha på veggen bak badekaret..den føles så tom og naken. Har holdt på å henge opp et skap der, men fant ut at det hadde blitt for "mye" på en måte..vil ha noe enkelt der. Kansje et maleri eller noe sånt.. Veldig vanskelig det der;) Blir veldig glad om du kommer med en ide til hva jeg kan pynte veggen med:)  Du ser veggen best på det øverste bildet..
Jeg håper på mange gode forslag!


Ha en flott kveld!

-Anne M-

Gammelt nytt på trappen

På fjellturen idag plukket jeg med meg litt briske-greiner.. De har fått pynte opp inngangspartiet sammen med lyngen som ble kjøpt for etpar uker siden. Den hvite gamle stolen med roser på har blitt byttet ut med noe som kler høsten og vinteren litt bedre..vet ikke helt hva det er, men en slags butt eller noe..den er gammel og ifra stabburet.

Selv synes jeg at den var veldig sjarmerende og det passet fint med lyng og brisk oppi den.. Se og døm selv;)Ha en fin kveld!

-Anne M-

 

 snø:)

For en deilig dag! Solen skinner og det er vindstille..denne dagen måtte nytes fult ut med en fjelltur;) Vi pakket sekken og stablet oss inn i bilen og satte kursen mot Golsfjellet. Vet ikke navnet på toppen vi gikk til idag, men det var en fantastisk utsikt:På toppen lå det snø enkelte steder.. stor stas for de små som mente at nå kunne vi lage snømann;)


På turen fikk jeg plukket litt brisk som jeg tenker skal få pynte opp på trappen sammen med lyngen jeg kjøpte for noen uker siden.
Bilder kommer i kveld da jeg har fått ordnet det til:)

 

Ha en strålende søndag! Nyyyt siste helgedagen;)

-Anne M-  

 

Litt stemning fra stuen

Rosene som jeg tok inn her om dagen blomstret raskt da de kom inn i varmen, men gleden varte ikke mer enn etpar dager.. I dag har alle rosebladene falt av, men de kan jo også brukes til pynt...

 Ønsker deg en fin fredag:)

-Anne M-

Julegardiner...

..nesten litt flaut tidlig å tenke på det, men....neida det er ikke tidlig heller for imorgen er det bare 3 mnd til jul;) Det jeg har startet med av juleforberedelser til huset er i form av gardiner. I år vil jeg ha liftgardiner på kjøkknet som er litt mere jul enn de hvite som henger der nå, så da jeg kom over noen "julete" liftgardiner som i tilleg var kjempe billige så måtte jeg bare bestille de. I går kom de i posten og spent som jeg var måtte jeg bare prøve å henge opp en.. Litt usikker på hva jeg synes, men har troen på at de vil passe bedre inn da det blir mere rødt og julete her på kjøkkenet. Og med et digert pepperkakehjerte hengende på gardinen tror jeg det blir bra. Her i huset har vi nemlig rød jul:) Rød,gammeldags jul;) Det første året vi feiret jul i huset prøvde jeg noe litt uvant for min del..nemlig å ha hvit og sølv-farger på julepynten og på juletrepynten. Det ble helt feil for meg..altfor "kaldt" og upersonlig. Julen er i mine øyne en glad-tid og helt siden jeg var liten har julen vært i røde farger. Som den tradisjons-elskeren som jeg er så blir det ikke orntlig jul før det er litt innslag av de røde herlige fargene, og de koselige nissene;) Siden julen nettopp er en slik tradisjonsrik tid vil jeg derfor ikke kaste meg på alle de nye "julepynt-trendene" som kommer hvert år..men tenke på at barna mine skal kunne tenke tilbake på julen og at også julepynt er tradisjon. Gjerne ved at vi tar frem mye av den samme julepynten hvert år. Juletradisjoner er jo selvfølgelig så mye mer enn bare julepynt da.. ( må samtidig si at det er utrolig lekkert med hvit, sølv eller i noen tilfeller sort på julepynten også, bare at her i dette huset passer det ikke inn føler jeg) Snakker om tradisjoner..julen er for de fleste spekket med tradisjoner, og det er det hos oss også...i fjøset bor jo fjøsnissen, så det er klart at vi gir han grøt på julaften;) Det er stor stas!

Oi, som jeg gleder meg til å pynte huset til jul i år også!!! Her kommer en sniktitt på liftgardinene til jule-kjøkkenet;) Tror jeg gleder meg til å henge de opp til jul..


Kjøpte også en fillerye til kjøkkengulvet ("julepynt"). Kjøkkenet kommer til å få et litt landelig-julekjøkken preg over seg i desember! Gleder meg kjempe mye til julepynting av huset!


Hva slags farger pynter du julen med?

Ble vel litt vel mye juleprat det her...blir slik da man gleder seg! Ha en fin-fin dag!

 

 -Anne M-

Drømmer om en rosehage...

.., men før det kan skje er det mye som må gjøres nedi hagen. Det haller veldig i hagen nedenfor huset så der har vi tenkt til å fylle opp med stein og jord og planere så det blir en stor,plan og fin hage. Ser for meg at det ville vært fint med store flotte rosetrær i den hagen..men det blir nok mange år til rosebuskene har vokst seg store og flotte..:( Og kansje blir det en stund til vi får opparbeidet hage der bakom huset også.. "Man må gjøre det beste ut av det man har" heter det..og derfor har jeg startet på drømmen om en rosehage;) To små rosebusker ble plantet på siden av huset i vår , og de har blomstret i hele sommer. Nå har frostnettene kommet og jeg var redd de stakkars små knuppene som var igjen ikke ville klare seg, så nå er de klippet av og tatt med inn i varmen..håper de blomstrer her inne:)

 


Ha en fin dag!


-Anne M-

Våre 7 lysekroner

Her i huset er vi litt svake for lysekroner, og har 7 stykker i forskjellige størrelser og fasonger;) Tenkte å vise dere de 7 lysekronene vi har, og også å vise hvordan de pryder rommet de henger i. Noen har kansje sett de før, men her kommer de fordet;) 

Jeg starter med lysekronen på badet: Det er en lysekrone som er egnet til baderom og den får du blandt annet kjøpt her: http://www.dahlekrystall.no/catalog/index.php?cPath=183_191 Jeg elsker å ta meg et godt varmt bad og å ligge å titte opp på denne vakre lysekronen. Hvem liker vel ikke å ha vakre ting å se på..! Er du ute etter en lysekrone kan jeg anbefale deg å titte på den siden..mange fine!

 
I fra badet forflytter vi oss ned på kjøkkenet: Denne lysekronen er kjøpt på Bohus for ca 3-4000kr hvis ikke jeg husker helt feil. Det er den største vi har og den har 18 armer og lyspærer. Heldigvis ryker ikke alle pærene på likt;) Føler at den passer fint inn i kjøkkenrommet og er med på å skape en koselig og litt stilfull stemning. Det negative med denne lysekronen er egentlig bare at den er krevende å tørke støv av..

 Så kommer vi bort i spisestuen: Lysekronen som henger over bordet der er jeg også veldig glad i. Det er kansje den som ligner minst en tradisjonell lysekrone.. Jeg husker ikke hvor vi kjøpte den, men slike får man tak i overalt. Det finnes noen mål på hvor vid lysekronen bør være i forhold til det rommet den skal henge i, og i følge de målene blir denne over spisestuebordet for liten, men jeg liker den sånn..føler at den ville tatt alt for mye oppmerksomhet hvis den var større, og med delvis åpen løsning inn til kjøkkenet hvor den store lysekronen henger så ville det blitt litt volsomt med en diger lysekrone her også. Jeg prøver å tenke på at det skal harmonere litt også;) 

Her kommer et bilde som viser lysekronene både i kjøkkenet og spisestuen:

 

Etter spisestuen kommer midtstuen og der har vi ingen lysekrone, men i finstuen henger det en, og den er nok min favoritt blandt de 7 vi har. Grunnen til det tror jeg er at den sklir rett inn i rommet..lysekronen,interiøret ellers og selve rommet harmonerer. Uten den ville rommet vært kjedelig og "kaldt". Denne lysekronen er en bryllupsgave. Man får kjøpt den på Bohus og jeg tror den kostet ca 3-4000 kr. Den er en 7-armet lysekrone.

 

På soverommet henger denne som også er fra Bohus. Husker ikke helt prisen, men tror det var under 1000kr hvertfall. Den er ganske liten og veldig enkel, men klarer å pynte opp dette rommet.

 

De to siste lysekronene henger inne på det ene barnerommet: Gjett hvor de er kjøpt.. Helt riktig, på Bohus! Husker ikke prisen, men tipper det var ca 300 kr pr.stk. Disse er det eldstejenta som plukket ut til rommet sitt sev, og de er ganske søte, men det er ikke veldig godt lys i de..det er kun en pære i hver lampe. 

Håper på enda en lysekrone..den skal henge inne på gjestedoen. Der inne er fargene svart og hvit, så der tenker jeg å ha en liten svart lysekrone med hvite prismer, men har enda ikke funnet den rette;) Så vi får se..

Ha en strålende kveld:)

-Anne M-

En perfekt søndag

I dag våknet vi til knallvær:) Solen skinte og det var god temperatur ute, derfor bestemte vi oss for å pakke sekken og reise til fjells. Turmålet ble Ørterhøgda på 1119 moh. To-åringen gikk for det meste selv, og minstejenta hadde vi i bæreselen siden hun er litt for liten enda for bæremeisen.  Eldstejenta var ikke med på turen.

Her har vi kommet nesten til toppen, og Elina kosa seg hele turen.


Denne fjelltoppen er ovenfor der vi har støl/hytte og det er her skiheisen går opp om vinteren. Jordene og hyttene hiterst på bildet er der vi har støl, og nederst ved vannet ser man Oset høyfjellshotel. Vaierene som krysser bildet er skitrekket.Nesten på toppen må man ha en liten pause for å hente nye krefter og for å drikke litt;)
Her er Johannes på toppen og det var stor stas å nå dit:) Han var kjempe flink!!! I bakgrunnen truer noen mørke skyer, og innen vi var kommer ned igjen til bilen begynte det faktisk å hagle litt. Været skifter fort på fjellet!

Håper dere har hatt en like fin søndag som vi har hatt:)

Nå må vi ut å male færdig overbygget på bortsiden av huset. (enda ikke færdig med det, går litt sakte med oss)

Ha en fortsatt fin søndag;)

-Svein & Anne M-

Dagen før dagen..og noen dagers bloggtørke;)

Hei og god dag til alle der ute:) Det blir nok lite blogging fra meg de nermeste dagene..her kommer huset til å "stå på hodet" fram til søndag;) I morgen fyller eldstejenta 8 år og det er det jo klart at vi skal feire! Hun har sett fram til dagen sin i flere uker alt og jeg vet hun gleder seg veldig. På fredag blir det barneselskap og på lørdag blir det selskap for familie. Vi får ca 20 gjester i familieselskapet, og det kommer til og med familie helt fra Kristiansand for å være med å feire! Det blir nok veldig koselig:) I barneselskapet blir det ca 15 barn... Så nå har jeg endel kaker som skal bakes, et HELT hus som skal ryddes og vaskes (og antagelig må det vaskes etter barneselskapet slik at det er klart til familieselskapet også) Jeg må ærlig innrømme at å vaske hus er det kjedeligste jeg gjør.. Vurderer særiøst å skaffe vaskehjelp da jeg begynner å jobbe igjen;) Tror det er vel verdt pengene! Er det noen av dere som har vaskehjelp en gang i uken eller av og til og som er fornøyde med det???    

Nei nå får jeg hive meg rundt og begynne med noe skal jeg rekke å bli færdig:)

 Et innlegg uten bilde er bittelitt kjedelig..så jeg legger ved et bilde av hus og gård! Sattser på at det blir like fint vær som på bildet så kan vi være mye ute i barneselskapet;)

Ha noen fine dager! :)

-Anne M-

Festdekkede bord!

Tenkte jeg ville vise dere hvordan spisestuen og midtstuen ser ut da det er duket for fest her på Jorde gård...rettere sagt da det er duket for barnedåp. Selv om spisestuen er stor og bordet er langt så blir det for liten plass da det er mange gjester..da er det fint at midtstuen også kan brukes, der er det fint plass til et langbord når den gamle soffa`n og det runde bordet flyttes ut. På låven står det et gammelt langbord med stoler som vi tar inn da det trengs.

Disse bildene er ifra barnedåpen til minstejenta i sommer. Da var vi 24 til bords.Mamman min har laget blomsterdekorasjonene.
Hele middagsserviset våres er fra Royal Bone China med navnet silver paisley..og det har vi i kaffeserviset også. Det var en bryllupsgave.  Det er så gøy å dekke på med dette fine serviset...Bordkortene ble laget av ståltråd og perler. De hang på alle glassene og var med på pynte opp bordet.Hjemmelaget kaldtbord stod på menyen denne dagen. På en varm sommerdag passet dette fint. Kjøkkenøyen passer perfekt til å sette mat og kaker på.Kakebordet:


Så kommer det noen bilder fra barnedåpen til toåringen vår som var sommeren 2008. Det må også sies at huset var innflyttningsklart bare timer før barnedåpen... Det sto virkelig på hue her i ukene og dagene før dåpen. Festen skulle holdes hjemme og det var ikke klart her enda. Men med fantastisk hjelp fra familie og venner jobbet vi til klokken var 24.00 kvelden før dåpen. At vi i det hele tatt fikk det til er uforståelig for meg i dag. Men dåp og en fin dåpsfeiring ble det!!! :)Serviset ble lånt av svigermor siden vi ikke hadde eget serviset den gangen. (må innrømme at serviset er ikke helt min stil, men det var kjekt å låne siden vi ikke hadde eget)


Bordet ble pyntet med blå lys, blomster i blåtoner og bordkortene ble laget av Johannes sine fotavtrykk.


Dette var bilder fra dåpsfest på Jorde gård.

Er du glad i å lage til selskap hjemme hos deg?

Ha en god kveld.. :)

-Anne M-


Litt gårdsprat:)

Det har blitt litt lite gårdsprat her den siste tiden så her kommer et innlegg om nettop det:)
Fortsatt er det igjen kalver på stølen og de må få litt mel hver dag, så i går bestemte vi oss for å ta en fjelltur til stølen slik at kalvene skulle få litt ekstra i magen;)


Når de hører at de skal få mat kommer de springende så det høres ut som et jordskjelv...
Johannes måtte ha litt mel i bøtta si og gi til kalvene han også.. :)

Ha en fin dag!

-Svein & Anne M-

Stilletthæler og fredagskveld:)

Når fredagskvelden lister seg innpå Jorde gård har jeg for lengst satt bort vaskebøtta, og huset er delvis nyvasket (delvis fordi jeg tar bare en etasje i uken) Et lite husmortips for helgen: Har du prøvd å vaske gulv med stilletthæler? Det gjør jeg alltid! Den kjedelige gulvvasken blir straks litt mere glamorøs og faktisk litt gøy! Desuten er det en fin anledning til å lære seg å gå i høye hæler, jeg går nemlig ikke i høye hæler til vanlig. Og du slipper store sokkemerker eller skomerker på det våte gulvet..stilletthæler lager jo ikke akkuratt store sporene;) Så det var et litt glamorøst husmortips fra meg;)

Fredagskvelden skal nytes forran tv`n i armkroken til min snille mann...det blir koselig:) 

Nå venter et glass vin og x-factor:)

Ønsker dere en herlig fredagskveld:)

-Anne M-

Skillingsboller og en benkeplate i granitt;)

Skillingsboller: Jeg er ingen kokk så jeg kan ikke skryte av kaker,mat og oppskrifter her inne. Det er det så mange andre av dere som er kjempe flinke til, så det overlater jeg til dere..men, litt matprat kan det jo bli fordet;) Jeg har nemlig for første gang prøvd å bake skillingsboller som kommer i sånn færdigpose! Pleier jo vanligvis å måle opp alt og gjøre det på "gamlemåten", men idag gadd jeg ikke det. Men jeg må si at resultatet smakte veldig bra! Er lov å skryte da det ikke er min oppskrift vel;)

En benkeplate i granitt: Da må jeg få lov til å skryte litt av den fantastiske benkeplaten vi har på kjøkkenet. Den er helt fantastisk å bake på ,trenger ikke noe ekstra mel selv om deigen er klinete å ta i, deigen henger ikke igjen og det er kjempe lett å jobbe med deigen på denne benkeplaten. Er så glad i benkeplaten vår:) Så det beste tipset jeg kan gi til folk som skal velge seg benkeplate er: Kjøp benkeplate i stein..da har du benkeplate som varer lenger enn du selv lever. Den kan du ikke slite ut, og desuten er det ikke noe vedlikehold på den.Og den er kjempe lett å holde ren. Benkeplaten våres er granitt fra Larvikitt. På bildet over ser man hvor utrolig fint spill det er i steinen.. Og på bildet under ser man benkeplatene i sin helhet. Lyset fra vinduene speiler seg i steinen og jeg synes denne granittplaten er veldig fin, men selvfølgelig..det finnes mange fine benkeplater der ute:)


Dette ble litt matprat, og litt interiørprat;)

Ha en fortsatt flott kveld:)

-Anne M-

Nytt til kjøkkenet:)

Bak kjøkkendøren henger det en oppslagstavle som det henger møteinnkallinger,ukeplaner og månedsplaner på, og heldigvis så står alltid døren åpen med dørbladet inn til veggen slik at den skjuler denne oppslagstavlen..synlige papirer er rot i mine øyne nemlig;) Men..jeg har lenge tenkt på at jeg vil ha en tavle (til kritt) som kan henge synlig hvor jeg kan skrive ned ting å huske på! Endelig har jeg fått rotet meg til å lage den..:

Man trenger en gammel eller ny ramme.. Gammel i dette tilfellet:
..en tynn plate..og to strøk med tavlemaling..


Maling eller spray til rammen hvis annen farge er ønskelig..da det er tørt er det bare å lime. 


Her henger det færdige resultatet, og jeg ble veldig fornøyd med plasseringen..veggen på kjølehjørnet var så "nakent" før.


Da er de bare å skrive ned hva man vil, små notater, ting å huske, eller kansje favoritt oppskriften;)


Ønsker dere en fin kveld:)

-Anne M-


Inngangspartiet i høstdrakt


Sommerblomstene som prydet inngangspartiet likte seg ikke lenger og var ikke lenger særlig fine..så i går dro jeg ned i Gol og kjøpte høstblomster..nemlig røsslyng;)Jeg synes de er så koselige og passer fint til høsten. Her kommer et lite bilderas av inngangspartiet i høstdrakt:)
På den ene siden av inngangspartiet står det en koselig hvitmalt benk. Den har også fått litt høstpynt, og her er det lunt og godt å sitte i høstsolen.


Lykter gjør seg best da mørket lister seg på, så derfor tok jeg etpar bilder med tente lykter sent i gårkveld:


Utelampen slår seg på da det blir mørkt ute, og lyser opp det koselige og noe solbleka skiltet som henger der.
Inngangspartiet ved vaskeromsdøren har også fått litt høstpynt.


Med det knallværet som det har vært i dag fant vi ut at nå var det på tide å få malt litt mere på overbygget ved vaskeromsdøren og ved verandaplattingen. Godt å varmt å stå i solen og male. Vi har også fått raket og plukket all steinen på det som skal bli ny plen, så nå er det klart til å så. Sattse på at det spirer før tælen kommer;)

Ønsker dere alle en trivelig søndagskveld fra meg:)

-Anne M-

..en reise hundre år tilbake i tid;)I en gammel kiste som sto i dette huset fra gammelt av (antagelig siden huset ble bygget i 1898) fant vi to gamle album. Tenkte jeg ville vise dere hvor fine de er:


Albumet til venstre er kledd med skinn, og det er et nydelig og for-seg-gjort mønster i skinnet. Albumet til høyre er ganske slitt, men på baksiden kan man tydelig se at det har vært kledd med rød fløyel, og pynten i gips er også kjempe flott. Ser for meg hvor nydelig det albumet har vært med rød fløyel en gang for kansje mere enn hundre år siden :)


Litt vanskelig å se, men sidene er kledd med "gull". Det er til og med "lås" på albumet:)


Inni det ene albumet er permen dekorert med dette flotte papiret.
Albumene er fulle av gamle bilder av folk som for lengst er i graven...og hvem de har vert en gang i tiden er det ingen her som vet, det står ikke noe navn på bildene.

Kansje jeg er rar, men en gang iblandt så tar jeg opp disse albumene og blar litt i dem..synes det er litt gøy å se på hvordan man kledde seg og hvordan hårsveiser de hadde for hundre(?) år siden...Unge jenter så ut som gamle damer på håret og guttebarna ble kledd i kjole;) Når jeg åpner disse albumene er det som jeg reiser hundre år tilbake i tid..sitter å blar i de og drømmer meg litt bort;)

-Anne M-, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits