september 2011

Helgeroen har senket seg..

Helgeroen har senket seg over hus og hjem her på Jorde gård.

Etter en slitsom uke med mye som har skjedd er det godt å kunne tenne noen lys og synke dypt ned i den myke og gode sofaen i tv-stuen... Kommer nok til å bli sittende der resten av kvelden:)


Da vi for noen uker siden fikk opp det store kartet i tv-stua, måtte hestebildet få en ny veggplass...over tv`n passet det i grunn bra.. Dette bildet er så flott, og det er datert helt tilbake til 1904. Tenk på det!
Fra sofakroken ønsker jeg alle sammen som titter innom en GOD HELG!

 

-Anne M-

I helgen...

I helgen har vi feiret 9 årsdagen til eldstejenta. Hun hadde barneselskap på fredagen og i går var det familieselskap. Litt hektisk, men veldig koselig med besøk:) Hovedpersonen selv var hvertfal strålende fornøyd etter begge feiringene og det er jo det viktigste:)

I dag er det en veldig lat søndag her på Jorde gård. Vi bare koser oss inne, leker litt og slapper av. Været er ingenting å skryte av, og jeg kjenner hvor mye mere daff jeg blir av slikt trøttevær..

Litt kos med lys og blomster passer fint i dag:Til alle som titter innom ønsker jeg en fin-fin søndag:)

-Anne M-

 

 

 

ENDELIG kom stolene:)

Jeg sier bare ENDELIG!!!

Disse har vært etterlengtet, og nå som de endelig er kommet i hus er vi strålende fornøyde!

Et aldri så lite bilderas fra midtstuen :
Putene som er i stolene nå hører til i sofaen og i en annen stol..(måtte bare pynte opp stolene litt når jeg sku ta bilder)Jeg har ikke fått kjøpt riktige pynteputer enda. Men jeg ser for meg hvite saueskinnsputer.. Noen som vet hvor man får tak i det?

Jeg liker kjempe godt de fine detaljene på armlenet på stolene, og de små hjulene på beina også:) Herlig!


Her har vi hatt sjuk(e) unge(r) i helgen og i dag, men nå ser det ut som hun er på bedringens vei. Denne uken tror jeg kommer til å gå kjempe fort.. Noe som skjer hver kveld, og i tilleg skal det bakes, vaskes, og ordnes til bursdagsfeiring for eldstejenta som fyller 9 år på fredag! Jeg får også hyggelig lunch-besøk fra to venner på torsdag, og det gleder jeg meg veldig til:)

Blir nok stille fra meg her noen dager, men jeg ønsker alle som titter innom en fin uke:)

-Anne M-

God helg!

Her er det blitt fredags-stemning! 

 Når barna snart er lagt og kveldsroen senker seg over hus og gård, ja da skal de to voksne i huset slenge seg velfortjent ned på sofaen med kaffe og sjokolade på bordet, og en film på tv:)Jeg ønsker alle som titter innom en GOD HELG!

 

-Anne M-, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits