september 2012

Nytt bad!

 

Når mamma skulle pusse opp badet i huset sitt i sommer lurte hun på om jeg hadde noen gode løsninger på innredning av blant annet en dusj. Badet er lite og døra inn går midt på den ene veggen som derfor gjør det trangt og få plassert en hjørneløsning til dusj. (vi kunne gått for glassvegger som man skyver inn selvfølgelig, men jeg ville tenke litt mere kreativt, noe som ikke alle andre har;)

 

Jeg har en haug av interiørblader og de kommer faktisk godt med når man skal planlegge fra en helt ny start. Mamma ville ha et moderne bad, enkle og rene linjer.

 

Det skulle hun jammen meg få også;)

 

Dusj løsningen jeg la frem til henne måtte hun tenke litt på og diskuterer med flere før valget falt på dette. Jeg synes at det ble utrolig fint, delikat og ikke minst rå-flott! Og det synes hun også nå!

 

Romfølelsen er der, og man får på ingen måte følelse av at man har klemt en dusj inn i ett hjørne på badet.

 

Er du spent på hva vi har gjort?

 

 

 

Vi valgte å sette dusjen midt på den ene veggen med kun en glassvegg/glassplate i front.

 

Man kan gå inn til dusjen fra begge sider.

 


Det synes ikke så godt på bildene, men det er veldig god plass på hver side av dusjveggen i front, man kan fint gå forbi på siden og inn i dusjomerådet fra begge sider. Glassveggen går der mosaikkflisene er.
Her tar jeg bilde gjennom glassveggen i dusjen..

 
Hjemmeheklet kurv til doruller/oppbevaring.

Vil dere se hvor grusomt badet så ut før? (dette er ekte 80 talls bade-følelse altså)


Lekker tapet? Hehe, "nydelig"!

Til deg som titter innom ønsker jeg en fin søndag! Til uken er det høstferie her oppi, men jeg skal jobbe. God ferie til deg som skal ha fri!

-Anne M-

 

 

 

Vedkurv fra LAMA

 

Endelig ble den min! Vedkurven fra Lama som jeg har siklet på i lang lang tid..

 

Fylt med nydelig bjørkeved står den foran peisen og vedstabelen min og pynter opp!

 

Tusen takk for alle de fine kommentarene jeg har fått om forrige innlegg:) Veldig gøy med så mye tilbakemeldinger fra dere! Tusen takk:)

 

God helg!

-Anne M-

 

Ved fra gulv til tak...

 

...nesten!

 

Vi har et rom i mellom pipe og kjøkkenskap som jeg aldri har fått til å passe inn. Støvsugerslangen har hengt der lenge, men det er ikke akkurat pent.. I fjor vinter begynte jeg og tenke på at kanskje det hadde blitt fint med ved der..akkurat som en ved nisje.

 

Nå er det gjort, og her kommer før/etter bildene:

Etter:

Super fornøyd! Til og med en meget skeptisk mann (som alikevel lar meg teste ut det jeg tror på..snille han) syntes også at dette ble tøft ♥

Nå skal lørdagen nytes med et glass rødvin forran tv`n.

God lørdag kveld!

-Anne M- 

Kos i hverdagen

 

Johannes er febersjuk og oppkastsjuk..ikke noe gøy når maten ikke smaker og feberen herjer i kroppen.

 

Mammahjertet gjør alltid litt ekstra når de små er sjuke, og med håp om at maten skulle smake bakte jeg likeså greit brød. Ingenting smaker bedre enn nystekt, hjemmelaget brød med smør og brunost. Desuten er det litt kos i hverdagen.En fin dag ønskes til deg som titter innom:)

 

-Anne M- 

Da er det gjort..4 stk Tolix er bestilt.

 

Da er det gjort!

 

4 stykker Tolix barkrakker er bestilt fra www.lunehjem.no.

 

Jeg valgte fargen Brut Verni Brilliant og tror at det vil bli en tøff detalj på kjøkkenet her.

 

I utgansgspunktet hadde jeg ikke tenkt til å kjøpe tolix..ville ikke legge så mye penger i det, men siden alle andre aktuelle krakker har vært enten utsolgt eller ikke kan sendes så ble jeg rett og slett lei av ventingen og tok en magefølelse-avgjørelse og bestilte ekte vare;)

 

(de var faktisk utsolgt fra lunehjem også, men ventes inn i sept/okt, så da regner jeg med at siden betalingen er gjort, vil de komme i løpet av oktober...håper hvertfal det)

BVB Taburett H:70

 

Ha en fin ny uke!

 

-Anne M-Glitter og glam

 

God fredag til deg som titter innom:)

 

I kveld skal det fyres på peisen og jeg har tenkt til og late meg ordentlig i godstolen foran tv`n og høre knitringen fra peisen i bakgrunnen. Herlig ikke sant;)

 

I dag flyttet det litt glitter og glam inn på kjøkkenet mitt..


Jeg synes at denne gullputen passet fint inn til alt det brune som også har flyttet inn på kjøkkenet den siste tiden.

I morgen har jeg store planer om og kjøpe meg ny kameralinse til speilreflekskameraet:)

Nyt fredagskvelden!

-Anne M-

 

Liftgardiner

 

Selv om ikke jeg har tittet innom bloggen på dagevis, så er det tydeligvis mange av dere som har gjort det;) Det er gøy og se at dere titter innom.. Jeg får selvsagt litt dårlig samvittighet siden jeg ikke har postet noe nytt på evigheter, men tusen takk for at dere stikke innnom Jorde gård fordet.

 

I morgen er det 10 års feiring her på gården. Eldstejenta fyller ti år på søndag og i morgen braker det løs med barneselskap. Den røde løperen skal rulles ut så her blir det fest;)

 

Nye liftgardiner har kommet opp på kjøkkenet. De linfargede jeg først bestilte ble for lyse så jeg bestilte enda mørkere brune. Jeg synes kanskje at det ser bedre ut i virkeligheten enn hva jeg har greid å fange på bilder, men... jeg er hvertfall veldig fornøyd med de nye gardinene. Det ble så lunt og koselig i kjøkkenet nå.

Barkrakkene som jeg har sendt mail på vet jeg enda ikke om jeg får tak i. Butikken skulle sende en forespørsel til leverandør om levering av de så jeg venter fortsatt på mail.. :(

Her kommer noen bilder:


En fin kveld ønskes til deg som titter innom!
 

-Anne M-, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits