oktober 2011

Lar meg friste..

Selv om jeg egentlig hadde lovet meg selv at i år så skulle ikke julen komme før i desember, så lar jeg friste av alle jule-bladene som står og lyser opp i alle bladhyllene i butikkene!

Rart det der hvor fristende det er å lese om og se på all den flotte jule-inspirasjonen:)

 I dag er det nøyaktig to mnd til vi alle snart har spist en deilig julemiddag, og gleder oss til å pakke opp pakker og å kose seg med familie.

Sånn som jeg gleder meg:)

Jeg ønsker alle sammen en nydelig start på uken!

 

-Anne M-

God helg!

Tiden bare flyr nå om dagen.. Tenk at på mandag er det 24. oktober og bare 2(!!!) mnd igjen til julaften! Det er helt utrolig at det snart er tid for advent og alt det desember har med seg:) Men jeg bare gleder meg jeg! Jeg er et tvers- igjennom-glad-i-julen-menneske! Jeg elsker desember og jul! Ja, ja..nok om det..selv om ukene bare flyr så er det tross alt noen uker igjen til den tid.

Her i huset er det straks tid for å slenge seg godt ned i sofaen, men først noen bilder fra midtstua :)


Bilder av barnas sittesekker har blitt "etterlyst" så her kommer de.. Disse er et av de beste kjøpene jeg har gjort. De brukes av barna hele tiden..de drar de med seg rundt i hele 1.etasje, leker med de, koser seg i de, slapper av og herjer med de! De brukes til ALT! Dette er noe jeg kan anbefale alle med små barn. ...Og nå som det nærmer seg jul; - dette er en perfekt julegave å ønske seg til sine små, eller å kjøpe til noen små man kjenner:)
En god helg ønskes til alle som titter innom:)
-Anne M-

Fredags-stemning:)

Fredags-stemningen har senket seg over Jorde gård..det er mørkt ute, men stjernene skinner høyt der oppe..inne i varmen sitter husfrua på kjøkkenet og blogger et fredags-stemnings-innlegg til sine lesere. 

Her er det fredags-stemning:)
God fredag!

 

-Anne M-Kveldskos på en onsdag

 

Mmm, her i huset lukter det nystekte knekkebrød:)

Jeg er en orntlig somlekopp..Alle andre har bakt knekkebrød i årevis nå, mens jeg har hele tiden tenkt at jeg skal gjøre det, men aldri kommet så langt! Nå var det jammen meg på tide å prøve det ut synes jeg...bedre sent enn aldri ikke sant!


Nå skal jeg sette meg godt til rette i sofaen og kose meg med en kopp te og nystekte knekkebrød.og etpar interiørblader:)

Jeg ønsker en fin kveld til alle som titter innom!

-Anne M-

Kaffedrøm

Da jeg startet å drikke kaffe for 7-8 år siden syntes jeg at det smakte vondt at jeg måtte blande inn melk, sukker og kanel for å få det ned.. Men lære meg å drikke kaffe, det skulle jeg! Har jo alltid syns at det ser så koselig ut å drikke kaffe..

Nå 7-8 år etter drikker jeg kaffen svart.. Helt avhengig hver eneste morgen av den koppen med svart kaffe.

Kaffemaskinen våres begynner å bli gammel og på tide å bytte ut, og etter litt søk rundt på nett har jeg funnet etpar nydelige maskiner, helt etter min smak. (da snakker jeg om utseende på maskinene...hva de kan tilby og hvordan de virker har jeg ikke satt meg inn i..) Det er veldig viktig for meg at den ikke bare lager god kaffe, men at den også ser flott ut og passer inn på kjøkkenbenken våres!

 

Sjekk disse kaffedrømmene:
 

 

 

  Hvilken kaffemaskin har du, og er det en du vil anbefale videre? Alle tips tas i mot med takk:)

 

Jeg ønsker alle som titter innom en fin tirsdag :)

 

--Anne M-Den kommer like brått på hvert eneste år;)

...Jeg snakker selvsagt om snøen! Da jeg våknet i dag var det hvitt her ute:)

 Det er litt sånn blanda følelser når det kommer til snøen synes jeg..litt trist fordi nå er vinteren virkelig på tur, men samtidig gleder jeg meg som en liten unge til julen og til å base ute i snøen sammen med ungene og ake og kose seg i snøen. Jeg trenger bare noen uker på å venne meg til snø hvert år..men da den har kommet for å bli og lagt seg orntlig overalt, da liker jeg den:)

Men en ting er hvertfall helt sikkert..snøen kommer like brått på hvert eneste år:)

Nå i skrivende stund sitter jeg med tekoppen ved siden av meg og varmer meg på den..tror jammen meg at jeg skal fyre opp i peisen i kveld når ungene skal spise kveldsmaten sin...DET er koselig det:)


(bildet er fra i fjor høst, før midtstuen ble malt...)

Nå skal vi straks reise og hente ungene hos min mamma. Det var kjempe gøy ute i går..masse folk og god stemning:)

Jeg ønsker alle en strålende søndag:)

 

Jeg ser det er noen som ønsker at jeg skal ordne slik at dere kan bla dere gjennom alle innleggene uten å måtte gå inn på hver kategori, mnd og innlegg..(?) Jeg skulle gjerne ha ordnet det altså, men jeg vet bare desverre ikke hvordan jeg skal gjøre det..er dette en enkel sak å få til, noen som vet? Jeg har virkelig ikke peiling på det nemlig! 

-Anne M-

Smiler litt...

Jeg er bare innom for å ønske alle som titter innom en fin lørdag og en god helg:)

Planene for denne dagen er bare å slappe av og kose seg sammen med barna, for så å dresse seg opp og ut på fest sammen med venner:) Gleder meg til det!Til min store forundring ser jeg at jordegård-bloggen ligger på 61.plass på topp 100lista på fremsiden av blogg.no. Smiler jo litt for meg selv da for jeg har ikke gjort noe for å havne der, men et lite øyeblikk i topp-hundre siktet er helt greit:) Vet ikke helt hvordan det har skjedd men...litt gøy er det jo;) Fortjent eller ikke fortjent...det skal ikke jeg avgjøre!

God helg:)

-Anne M-

En liten smak på høstferie..

Med fridag for alle her i huset bestemte vi oss for å ta en fjelltur. Må jo smake litt på høstferien den ene dagen vi har fri;)

Sekkene ble pakket og turen gikk til Storefjell.. For en vindfull dag på fjellet, men alikevel så fint! Barna kosa seg og hadde en fin tur, og da har også vi voksne det fint;)


Her er vi på tur oppover..det er bratt for små barneføtter!


Minstejenta satt i bæremeis store deler av turen..lunt og godt oppi der;)


Og jada..du ser ikke feil! SNØ!!! Høstens første snø var å se enkelte steder på turen opp til toppen.


Når man er på topp-tur må man selvsagt legge stein på varden...
En liten pust i bakken og en matbit hører også med når man er på tur..Disse jentene, Maren (venninnen til anja) og Anja (eldstejenta) var på toppen leeenge før oss andre... :)

 

Resten av feriedagen skal nytes, men først skal huset ryddes litt:)

Jeg ønsker alle som titter innom en fin-fin fredag!

-Anne M-, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits