november 2010

Julepynt-detaljer

 Fredag-kveld pyntet jeg huset til jul.. Lørdag morgen da to-åringen vår gikk ned i stua og på kjøkkenet var det et koselig syn som møtte han..nisser overalt;) Det er så gøy å se at nisser og julepynt gleder en sånn liten pjokk:)
Det meste er på plass, men det mangler fortsatt litt nisser her og der, så oversiktsbilder kommer senere. Men her kommer det bilder av detaljer og av selve pynten.

Peisen:


Disse to nissene står og passer på fra peishyllen. Hele desember og hele julen passer jeg på å ha frisk og grønn granbar på peishyllen..det synes jeg er så fint og så lukter det så godt av granbar;) Vi prøver også å fyre så mye vi kan i peisen i desember siden det er sånn kos. Peisen står midt imellom kjøkken og spisestue og synes fra begge rom, så det er nesten ikke en morgen i helgene hvor vi ikke fyrer på peisen;) Kjempe koselig!

Kjøkkenet:


Nissemor og nissefar sitter godt tilbakelent i slagbenken på kjøkkenet. der har de fast plass:)


På den lille kjøkkenhyllen over slagbenken henger et stoffhjerte og noen pepperkakeformer. Pepperkakeformer er jo så koselig så derfor fikk de plass på den ene knaggen..


Julegardiner, pepperkakehjerte i vinduet og nye juleputer er på plass..

Finstuen:


I et gammelt trau/ butt har to nisser tatt plass, litt sjenerte og tørr ikke se i kamera;) Her i huset har vi lagt vår elsk på slike nisser. De passer helt perfekt inn i den litt gammeldagse julestemningen vi ønsker i dette huset. Huset fullt av nisser er nok en tradisjon jeg har tatt med meg hjemmefra. I min mors hus er det nisser overalt, og det er så koselig.


I den gamle gyngestolen har enda en gammel nisse sin faste plass.


Litt pynt på det runde tinnfatet som står i finstuen. Eføy, nisse, lykt og en skål med sjokolade;)


Denne skålen er fra Bohus og den finnes i to str, og i flere farger. Dette er den minste str.


På etasjeovnen henger strømpene og venter på litt julegodt..det spørst nok om ikke disse må flyttes bort til peisen natt til julaften siden det er vel egentlig på peisehyllen julestrømper skal henge.

Spisestuen:

Rødt er en farge veldig mange er redd for å bruke utenom jul, og jeg er en av de. Personlig synes jeg rødt kan være kjempe stilig, men alt med måte og så er det nødt til å passe inn.. Rødt er flott, men røde vegger og røde møbler er nok en ting jeg ikke kommer til å ha i hus..det er jeg rimelig sikker på.. Her i huset er det rødt kun til jul, og da koser vi oss med denne flotte fargen og jammen meg får den røde fargen oss til å føle oss litt ekstra glade, men det er jo ikke så rart, det er jo snart jul;)


Her har jeg samlet julekuler i forskjellige rødfarger og noen i gull på et fat..det pynter opp.I gangen:


Gangen har ikke fått så mye pynt enda, men jeg har en plan om litt pynt til trappen (hvis jeg får tak i det jeg leter etter), så der er det bare denne nissen som har fått plass. Den har mammaen min laget. Han sitter rett innenfor døren og ønsker alle velkommen!

Midtstuen:


Det er sikkert mange som har barn som har kommet hjem med julepynt i form av malte julekuler..det finnes jo ikke noe flottere enn sånn herlig pynt som våre søte små har brukt tid på å lage:) Men siden juletreet ikke kommer i hus på noen uker enda, så må man jo finne en fin plass til disse julekulene fra de små, og i år ble det plassert i en stetteskål. Her pynter de opp i midstuen. 


Selv om rødt er julefargen her i huset så må man jo ha litt glitter og stas også;)

Dette var noen detaljer fra julepynten her i huset, og som dere ser så går det mest i rødt. Jeg har funnet ut at rødt i forbindelse med jul er ikke noe skummelt.. Rødt luner opp og gir en gledelig stemning, samtidig som det gir det et litt bonderomantiskt/gammeldags julepreg..og det ønsker vi her:)
Første året vi feiret jul her i huset gikk vi for glitter, blankt, og hvitt..det er utrolig flott, men det var ikke helt oss. Det følest litt kaldt og vi fikk ikke den rette julestemningen. Så når det kommer til jul har vi funnet ut at vi ikke er redde for å kjøre på med rødt;)

Det gjenstår fortsatt litt julepyntshopping, så bilder av hele rom/ oversiktsbilder vil komme senere:)

Ha en nydelig søndagskveld:)

-Anne M-


Adventstake nr 2.

..I morgen er det første søndag i advent, og den store adventstaken vi skal lage er enda ikke færdig. ( Svein finner ikke hullborret i den riktige størrelsen, så han skal kjøpe en på mandag) Så bilder av den kommer nok ikke imorgen.. Men det første lyset skal tennes imorgen, og da må vi jo ha en stake.. jeg kom på noe som jeg har sett i et blad for etpar år siden,nemlig en kjevle-adventstake, og den ideen har jeg alltid hatt lyst til å prøve. Da var det bare å finne frem en gammel kjevle (kan selvsagt bruke en ny også) og Svein saget av litt av undersiden langs hele kjevlen slik at den ligger støtt på bordet, deretter borret han 4 hull til vanlige lys. Utrolig enkelt, og hvis du liker en "gammeldags" julestemning er nok dette den rette adventstaken;) Her i huset er det gammeldags jul med nisser og levende lys, så denne kjevle-staken skal få en fin plass på kjøkkenet. Man kan jo fint ha 2 adventstaker;)

..Så nå kan morgendagen bare komme:) På Jorde gård er vi klare til første søndag i advent.. Huset er julepyntet (bilder kommer) og i morgen blir det juletrefest med barnehagen til Johannes. Det blir stor stas:)

Nå skal lørdagskvelden nytes videre på sofaen..

Jeg ønsker dere alle en strålende kveld:)

-Anne M-

Hjemmelaget adventstake...

..er under laging. ;) Det vil si at den er ikke færdig, men den er planlagt. Vet jeg har nevnt den før, men jeg har holdt den litt hemmelig helt til nå. Det vil selvfølgelig komme et bilde av den når den er helt færdig, men enn så lenge blir det bilder av det som skal brukes som adventstake..
Adventsstake kan man jo selvsagt kjøpe på en interiørbutikk, eller nesten hvor som helst hen, men jeg har faktisk aldri funnet en jeg virkelig liker..alle har det samme, og jeg liker å gjøre min vri på ting, derfor bestemte vi at i år så lager vi en stake:) Det er jo så mye snakk om å ta med seg naturen inn i stuen om dagen, og det er akkuratt det vi gjør på dette prosjektet. I høst (denne staken har vært planlagt leeenge...) var vi i skogen og hogde et bjørketre som vi skal bruke til å lage adventstake med. Siden spisestuebordet vårt er 3 meter langt  føles de vanlige adventstakene så pinglete på bordet, dermed saget Svein denne stammen så den ble 70 cm lang. Dette blir en stake til store kubbelys. Langs hele kubben under har han saget av ti cm slik at den ligger støtt på bordet. Planen er nå å sage/borre 4 hull halveis ned i kubben slik at kubbelysene vil stå støtt ned i kubben. Jeg tror det kommer til å bli veldig fint, håper hvertfall det... Jeg håper på at det blir så bra at dette er en stake som vi kan ta frem hver advent og at ungene vil forbinde den med advent, jul, glede og forventninger:)

I helgen blir det full husvask i alle husets kriker og kroker, en orntlig julevask..og når huset skinner innvendig og det lukter grønnsåpe i alle rom..da skal all den herlige julepynten frem:) Sånn som jeg gleder meg til å pynte:)

Jeg ønsker dere alle en kjempe fin kveld:)

-Anne M-

Litt julepynt på døren..

Jeg skrev i går at jeg har handlet litt julepynt, og at noe av det skulle jeg vise idag.. Jeg synes at å pynte til jul hører desember til, men bittelitt er det vel lov å tjuvstarte med..:)

Det er faktisk så harmløst som to dør-kranser jeg har hengt opp på ytterdøren våres..Litt julepynt ved inngansdøren synes jeg ar koselig, og her kommer vi til å sette to kjeglegran-busker med lys på. De kommer til å pynte opp inngangspartiet på en koselig og stemningsfull måte. Sammen med disse jule-kransene på døren synes jeg at det er mer enn nok pynt.. Jeg er ikke fan av å overpynte huset til jul..ser noen steder der det er om å gjøre å lasse huset ned i tusen meter med lysslynger og i mine øyne blir slikt seende ut som et blinkende tivoli. Enkelt er ofte penest! ;)

Som tidligere nevn så har min blogg-lyst vært dalende den siste tiden, men jeg har bestemt meg for å klamre meg fast til over jul for å se om jeg får igjen piffen;) Jeg hører jo av mange av dere som har drevet på lenge som sier at blogglysten går opp og ned og at i mørke-tiden kan den lett bli borte.. Spørst om jeg har fått den syken;) Jeg prøver hvertfall så godt jeg kan å skrive innlegg som kan inspirere og som kan glede..

Når jeg først er inne på tema så må jeg nesten få kommentere at jeg har fått både gode og dårlige kommentarer fra kjentfolk, venner og bekjente angående denne bloggen. De fleste sier at de er imponert over hva jeg og Svein har fått til med dette huset, noen sier at de tittet innom bloggen rett som det er, og noen er så søte og mener at jeg burde jobbet med interiør;) Alle de små kommentarene varmer, og gjør at jeg får lyst til å vise mere, og alle dere som legger igjen gode ord her på kommentarfeltet takker jeg også:)
Men så er det noen da..noen som jeg kjenner godt som mener at jeg og Svein ikke burde gjøre dette..det er vel helst meg de mener.. det er noen som mener at vi rett og slett innviterer innbruddstyver hit til gården med å vise frem hvordan vi har det..og at vi ikke burde skrive om familieting og ikke vise privatlivet på bloggen.. For det første så er det svært lite privatliv som blogges her. For det andre så er det en ørliten sjangse for at det sitter en innbruddstyv og leser min blogg og tenker at det er en invitasjon hit.. Fra spøk til alvor: Selvfølgelig har tanken streifet meg, men jeg har også tenkt det at alle vet jo at på gamle gårder så finnes det gamle møbler..og Hallingdal er proppet med gamle gårder så tyven kan like så greit titte på vinduet til en annen gård. Det er heller ikke noe bedre å selge ting på finn.no..et tlf nr i annonsen og tyven kan lett finne en adr til det tlf.nr. Føler ikke at jeg gjør noe galt her ved å blogge om vårt interiør..føler at de som har denne meningen og har sagt dette bør gå i seg selv. Selv har denne personen nemlig lagt ut hele sitt hus og hjem på facebook..ikke noe bedre det, så den kommentaren smalt ikke fra rette kjeften synes jeg! Skulle kansje tro at den kommentaren skulle få meg til å miste blogglysten enda mere, men tvert om..føler at nå skal jeg hvertfall vise hva jeg kan;)

I morgen er det første dag på jobb på litt over 8 mnd. Minstejenta er alt 8 mnd.. Tiden går så fort! Nå må jeg komme meg i seng..klokken ringer i 6 tiden imorgen..ikke mange timene til;)

God kveld, og god natt:)

-Anne M-


Ugly childrens clothing - Mariuskjole

Aller først må jeg bare fortelle at her har vi vært uten nett store deler av døgnet de siste dagene, men nå er det endelig på plass igjen, så iløpet av kvelden og morgendagen skal jeg oppdatere meg på endel blogger;)

Jeg har så lyst til å vise bilde av noe jeg kjøpte i dag;)
Jeg var en liten tur i Gol sentrum i dag for å handle noen julegaver, og da jeg gikk forbi Husfliden fikk jeg øye på noen klær fra ugly childrens clothing i vinduet der.. Tror du jeg klarte å bare gå forbi..(?) Selvfølgelig ikke! De klærne er jo bare sååå fiiine;) Jeg tok turen inn døren, og kom ut igjen med 499 kr mindre på konto og en kjempe flott marius-kjole til minste jenta:)
Lille Elina kledde den kjempe godt, og jeg er strålende fornøyd med den nye kjolen hennes, og det tror jeg hun også er;)


Det er flere plasser som selger dette merket, og du kan blandt annet handle fra denne siden:
http://www.uglycc.com/  og der har de også knerten-genseren. Det er en sikker julegave vinner for en liten knerten-fan;)

Ellers har jeg handlet litt julepynt idag, og jeg gleder meg bare så mye til desember kommer og det blir jul her i huset på Jordet gård:)
Jeg har faktisk tjuvstartet litt med julepynten (det er lov) og det skal jeg vise imorgen:)

Ha en strålende fin lørdagskveld!

-Anne M-

Julekalenderen

Julekalender..alle barns glede! Hva er vel en desember uten julekalender når man er barn? Jeg husker såå godt fra da jeg selv var barn og hver morgen kom jeg ned trappen og det første jeg så var denne flotte julekalenderen med alle de små og spennende pakkene på. Klemte litt på alle pakkene når ingen så meg, og gjettet hva som var under papiret.. ;)

Her i huset har vi også julekalender..i form av en gavekalender. Vet at noen sier fy-fy til gavekalender, men jeg sier det er desmeber bare en mnd i året, så kjør på! Gavekalender ER jo gøy! Gavene som skal henge på kalenderen er det min mor og min svigermor som tar seg av. De har hatt et ønske om å få lov til å ta seg av det, og det synes jeg er helt greit. Men jeg har selvsagt ønsket at de små kalendergavene skal inneholde fornuftige småting og ikke mye "dritt" som blir liggende å slenge. Sokker, fargeblyanter, truser, julepynt til rommet, hårstrikker, spenner..ting som kan brukes synes jeg at er fornuftig å putte i en gavekalender. Men det hører jo selvsagt med å ha litt sjokolade/snop pakket inn på lørdager!
Det er bare de to eldste på 2 og 8 år som har kalender..minstejenta er for liten til å skjønne noe av det i år.

Kalenderen vi har er den samme kalenderen hvert år.. Det er min mor som har laget den, og jeg synes den er kjempe koselig! Det er mange som bytter kalendere hvert år og det er jo helt opp til hver enkelt, men jeg foretrekker å bruke den samme hvert år. Barn liker gjentagelse og gjenkjennelige ting.... Jeg vil at mine barn skal kunne minnes denne kalenderen når de blir store og tenke tilbake på "den kalenderen mamma tok frem hver desember"..slik som jeg kan tenke tilbake og mimre:)


På ringene knytes gavene fast...

Jeg ønsker dere en fin-fin kveld! :)

-Anne M-

 

Jul, jul, jul...

....det er nok ikke første gang jeg har nevnt ordet jul, og garantert ikke den siste;) Nå nærmer det seg veldig..noen er sikkert godt i gang med å planlegge, andre er kansje ferdige med det meste, noen har kansje ikke tenkt tanken enda, mens jeg tipper at mange har gjort som meg, nemlig å begynne så smått:)

Idag har jeg koset meg med å pakke inn litt julegaver! Når jeg handler julegaver, og butikkpersonalet spørr om det skal pakkes inn takker jeg alltid fint neitakk. Å pakke inn julegaver er jo bare kjempe koselig! De fleste gavene blir nok ikke handlet inn før vi er godt ut i desember..jeg synes nemlig det er koselig å vente til det oser av juleglede og julestemning i alle butikkene;)I år blir nok mange av julegavene pakket inn i gråpapir..det kan være like så koselig hvis man dekorerer de fint med blonder eller hyssing, og gjerne litt pynt. Men disse julegavene ble pakket inn i en blanding av gråpapir og julepapir..det ble ganske dekorativt det også..Pakker og kort ble pyntet med en liten julepynt-sak som ble kjøpt på nille...

 

Jeg gleder meg til  "julestria" begynner.. Gleder meg til å våkne hver dag i desember av noen forventningsfulle barn klare for julekalenderen sin, jeg gleder meg til å kjenne lukten av jul i huset i form av grønnsåpe, bakst og juletreet, jeg gleder meg til julegaveshopping, og til å hogge juletre..jeg gleder meg til alt som har meg julen å gjøre!

Er du godt i gang med å forberede julen?

Ha en strålende mandagskveld:)
Her på Jorde gård skal mandagskvelden nytes med tv-kos og en kopp med kakao laget av sjokolade, og med litt krem på toppen;)

-Anne M-

 

Tiden flyr..

..og om en uke begynner jeg å jobbe igjen. Tenk at det er straks 8 mnd siden minstejenta ble født! Hvor har denne tiden tatt veien tro? På mange måter så ser jeg jo at tiden har flydd, men i hodet mitt så virker det som Elina ble født i går, og at tiden i hodet mitt har blitt satt på pause mens resten av værden flimrer forbi.. Andre som føler det sånn? ;)
Jo gamlere man blir jo raskere går tiden..det er hvertfall helt sikkert! Tenk bare på hvor fort det går til jul nå..,men for barna er det fortsatt en hel evighet til jul. Eldstejenta spørr stadig hvor lenge det er igjen til jul, og jeg svarer hvor mange dager det er og hvor fort det kommer til å gå.. Kommentaren jeg får tilbake da er " Det er jo kjempe lenge til da mamma!"
Hvorfor er det sånn at tiden bare går fortere og fortere jo gamlere man blir? Klarer ikke helt å skjønne det egentlig..
Ja, ja..som sagt så er det bare en uke til jeg skal begynne å jobbe igjen, og det både gleder jeg meg til , men er også litt spent. Jeg gleder meg til å komme meg litt mere ut hver dag, og jeg gleder meg til å komme tilbake til alle de koselige folkene i barnehagen..både barna, foreldrene og de jeg jobber meg. Det jeg er spent på er hvordan det blir å være borte fra Elina en hel dag..og bare se henne noen timer på ettermiddagen/kvelden. Svein skal være hjemme med henne noen dager i en periode (pappaperm) og svigermor skal ha henne etpar dager, så hun er jo i trygge hender:) Jeg skal jobbe 80% så jeg skal jo ha en dag hjemme, og da skal vi kose oss kjempe mye;)

Nå skal den siste uken hjemme nyyytes:)

Jeg ønsker dere alle en strålende dag!

-Anne M-

En gammel babykurv /seng

Når jeg gikk gravid med eldstejenta og skulle ordne med soveplass til den lille babyen hadde jeg så lyst til å bruke den gamle babykurven som veldig mange på min mammas side har brukt. Det er jo ikke mange mnd en babykurv kan brukes, men det er noe ekstra kos over en slik kurv..eller en vugge;) Kurven hadde den gangen et hvitt og brunt blomstrete stoff som hadde sittet på den siden jeg og min søster var små..orntlig 80-tallsfarger, og utrolig styggt egentlig. Den måtte trekkes om, så jeg og min mamma kjøpte nytt stoff. Jeg har ikke bilder av hvordan den ble, men den ble lilla og kjempe søt:)
6 år senere, da lille Johannes skulle komme til værden ville jeg trekke den om igjen..en gutt som sover i en lilla babykurv var ikke helt det jeg så for meg;) Denne gangen valgte jeg en nøytral farge slik at den fint kan brukes av begge kjønn. Det var min mamma som sydde og trakk den om.

Se bare så utrolig skjønn den er:

 


Jeg har satt den oppå et lite bord slik at jeg fikk tatt bilde av den..derfor ser det ut som den har bein;)Med dette søte og enkle stoffet synes jeg kurven ble kjempe fin..og med litt blonder på får den det søte og litt nostalgiske utseende.


Her ser man at det er en kurv.. Det er nok ikke så veldig vanskelig å lage en babykurv selv..man trenger ikke å kjøpe dyre babykurver i butikker hvis man kan gjøre det billigere!  Hvis man har en kurv i passe stor str og som er passe dyp (husk at en litt tynn madrass skal få plass også, så litt dyp må den være) så kan man kle kurven innvendig med tynn skumgummi og feste med stifter slik at den blir myk inni. Deretter må man sy et trekk som trekkes over kanten og som dekker ned i bunn av kurven..bruk strikk øverst. Dette trekket blir litt sånn som de trekkene som er i barnevognsbager (hvertfall de simo har). Trekker bør jo være lett å ta av for å få vasket det. Så er det bare å sy en flott kappe som festes øverst rundt hele kurven. Ønsker man en sengehimmel syr man det også, og fester den med en tykk ståltråd. Farger, stoff, blonder..det er bare fantasien som setter grenser. Ønsker man et gammelt-nostalgisk utseende er det bare å gå for hvite tynne bommullstoffer, massevis av deilige blonder, ønsker man et sprekt og barnslig utseende kan man gå for spreke farger med masse mønster på..
Jeg har kjøpt en barnevogns-madrass som jeg har klippet til for at den skal passe perfekt ned i kurven. :)
 


  Det ble desverre ikke til at kurven ble brukt så mye som jeg hadde tenkt... Små babyer vokser jo så fort, men det er ingen tvil om at de første mnd så liker jo disse små babyene å ha det litt "trangt"...da er en babykurv eller en vugge en glimrende ide:)

Hva sov dine barn i da de var nyfødt? :) Har du en vugge eller en babykurv som har blitt flittig brukt?

Jeg ønsker dere alle en strålende flott tirsdag!

-Anne M-

 

 

Ny uke..nye muligheter!

Ny uke, nye muligheter! :)
Helgen går så fort.. På fredag kveld tenker jeg alltid at det er så godt for nå har vi hele helgen fri, men vips så er det mandag morgen! Helgen her på Jorde gård har bestått i en deilig fredagskveld hjemme, med taco, snop og mye bra på tv. Lørdagen kom min mamma hit og passet de tre englebarna våres slik at jeg og Svein kunne ta en kjøretur til Drammen og Sandvika for å shoppe litt. Fant heldigvis litt pen-klær til jul og til diverse festligheter fram mot jul.
I går, søndag hadde vi egentlig ikke noen planer, men siden Johannes hadde puttet en stein inn i nesen sin som vi ikke fikk ut igjen måtte vi ta en kjøretur (20 min) til legevakten i Hemsedal. Legen brukte faktisk litt tid på å få den ut, og han måtte ringe en annen lege for å høre litt.. Først ville legen at Johannes skulle blåse den ut, men å få en to-åring til å blåse hardt i nesa er ikke like lett så det gikk ikke. Det andre forsøket gikk ut på å holde for det neseboret som det ikke satt stein i og å blåse luft inn i munnen til Johannes..nesten som munn-mot munn metoden..da pleide det ofte å løsne sa legen, men det gikk heller ikke.. Til slutt ble det mot Johannes sin store fortvilelse til at legen måtte pirke den ut. Etter drøyt 20 min var steinen ute;) Så det gikk bra! Etterpå dro vi på peppez og spiste pizza;)
Nå er det mandag, og alle barna er hjemme fra skolen og barnehagen siden det er planleggingsdag. Det er orntlig godt å bare kose seg hjemme en mandag også.


Anja og Elina leker på gulvet, mens Johannes sover dubben sin.


Neste helg skal jeg og Svein i en 30 årsdag. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er år og dag siden sist jeg var ute med gode venner. Det skal jammen meg bli gøy! :)

Prosjektet med å få malt nattbordene som skal på barnerommet har jeg faktisk ikke fått begynt på. Jeg skal være så ærlig og si det som det er.. jeg er egentlig så umotivert som jeg kan bli for øyeblikket..så det stoppet opp. Håper motivasjonen kommer tilbake snart;)

Men et annet prosjekt som jeg og Svein har sammen, er å lage ferdig adventstaken som vi har tenkt på så lenge.., mere vil jeg ikke si annet enn at det selvfølgelig kommer bilder da den er ferdig;) Men lysene er klare med tall, og her er en aldri så liten sniktitt..:

Håper alle har hatt en fin helg og at mandagen blir like bra! En fin dag ønskes hvertfall fra meg;)

-Anne M- 

Stuekos

Da er fredagskvelden her igjen, og atter en gang har helgefølelsen senket seg over Jorde gård. I stuen er det fredagsstemning, med masse tente lys, og siden NIB sin utfordring for november er "stue" så tenkte jeg at jeg kan jo slenge meg på utfordringen;) Hvis du ikke alt har tatt turen innom http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/  NIB så burde du ta en titt..masse lekkre stuer i forskjellige stiler, og masse god inspirasjon:)

Her kommer stemningsbildene fra finstuen:)


Med disse bildene ønsker jeg deg en riktig så fin fredagskveld:)

-Anne M-

 

 

Ønsker meg..

Nå mot desember og jul kommer postkassene til å flomme over av reklame og masse flotte fristelser i alle mulige butikker. I dag dumpet det et Tilbords blad ned i min postkasse. Der var det mange fine ting..


Her er noe av det jeg likte spesielt godt:


Disse lysestakene var jo bare kjempe koselige nå som det nermer seg julen..Denne glasslykten var også utrolig flott og stilfull.Reinsdyr med 4 te-lys på horna..ønsker meg veldig!!! Men den var litt dyr...

Grand Cru termokanne..den hvite kunne vært noe for meg..:)


Jeg beklager dårlige bilder.., men jeg ikke noe flink til dette.. Det er hvertfall veldig mye fint i avisen som du finner her:

http://www.tilbords.no/

 

-Anne M-

En koselig slutt på dagen og kvelden..

...er når man kan sette seg ned sammen med barna og lese en godnatt historie:) Lillegutt Johannes elsker å bli lest bok for, og det er fast rutine hver eneste kveld her i huset.
Nå sover alle tre barna, men tidligere ikveld når Svein og Johannes satt å leste bok fikk jeg sneket meg til å knipse etpar bilder;)Sengen som Johannes sover i er en gammel barne-skuveseng som hans oldefar har laget, og som hans Goffa (farfar) og flere andre i familien har brukt da de var barn. Johannes synes det er kjempe stas å sove i "stor" seng, og ikke i babyseng (sprinkelseng) lenger:) 

Her fra Jorde gård ønsker vi dere alle en fin onsdagskveld:)

-Anne M-

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits