desember 2013

Takk for oss!

 

Da har jeg bestemt meg, og det med tungt hjerte, for det var ingen enkel avgjørelse. Det handler mere om at alt har sin tid..eller det er en tid for alt som det også heter;)

 

Jeg velger å takke for meg, takke for oss, og takke for en flott tid med bloggen Jorde gård!

 

Tusen hjertelig takk til alle dere som har klikket dere inn her, tusen takk til alle dere som har lagt igjen kommentarer her inne, og til dere som engasjerer dere, sender mailer og som tar kontakt. Jeg har satt stor pris på hver og en av dereJ Uten dere hadde jeg gitt meg for lengst! Dere og bloggingen har hjulpet meg til å utvikle interiør-stilen min..en stor lidenskap og hobby som jeg har hatt stor glede av.  

 

Jeg vil bare si et par ord om hvorfor jeg velger å slutte å blogge. Tiden som ikke trekker til er en stor del av det, men også at prosjektet Jorde gård er snart i mål.  Grunnen til at jeg først startet denne bloggen var så familie og venner kunne følge med på prosjektene våre, og for å ha en type dokumentasjon lagret i skya på alt vi har styra med og fått til her på gården. For prosjektene våre har dette vært en ressurs og en bra ting. Mange kjente og ukjente ansikter har tatt kontakt og sagt at de følger med, og at de er imponerte over hva vi har fått til her. Det er kjempe koselig å høre, og har gjort så vi har orket å drive på med dette. 

Så til dere som sladrer om at jeg har noe jeg må bevise, så tar dere feil..det er nemlig grunnen over som er grunnen til at bloggen ble til..det er dere som velger å gå inn her og lese, og som gjør dere opp en mening ut fra det dere ser og leser!

 

Jeg er kjempe stolt over hva vi har fått til her. Her har vi stått på alle mann, både familie og venner for å få dette resultatet!

 

Det er litt trist å skulle si farvel til alle dere som har klikka dere inn her dag etter dag, uke etter uke, mnd etter mnd og år etter år, men samtidig skal det bli fint. Fra og med nå er mitt hus og hjem en hemmelighet som ingen andre har innsyn til:)

 

Bloggen blir ikke slettet, dette er som sagt min dokumentasjon! Og vi kommer til å fortsette å jobbe for å få ferdig alle våre prosjekter. På instagram kan man selvsagt følge med;)

 

Samtidig som jeg takker for oss, så vil jeg benytte anledningen til og ønske hver og en av dere en fin jul og et riktig godt nytt år!

 

Tusen klemmer fra Jorde gård!

 

Her kommer juletre bilder og de siste julebildene som lovet til dere som ønsket det:))

 

 

Gledelig Jul♥ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiks ferdig!

 

Fiks ferdig!

 

Bordplaten er ferdig og tatt i bruk! Etter to strøk med tyrilin hvit kalkbeis har jeg hatt på to strøk med tre stjerner matt lakk. Genial lakk..man ser den jo ikke.

 

Her kommer noen flere bilder av et julepyntet bord.( Litt enklere julepynting her i huset i år..men det føles allikevel som jul, og det er noen røde innslag innimellom.)

 

Nå gleder jeg meg bare til juletreet kommer på plass. Vi hogget juletre på søndagen og jeg tenker at på tirsdag eller onsdag så skal treet få komme inn. DA kommer det bilder;)

 

 

 

 

 

En fin kveld ønskes til deg som titter innom!

 

 

 

-Anne M-

  

 

 

Se så fin den blir!

 

Se så fin den blir! Bordplaten.. Den har gått fra å være mørkebrun-svart til lys og fin trefarge.

 

Etter at platen ble pusset ned (hos en møbelsnekker) har jeg hatt på to strøk med tyrilin hvit kalkbeis, måtte pusse litt mellom lagene. Nå venter jeg bare på at den skal bli så tørr at jeg kan gå over med tre sjerner matt lakk. Den skal da gi en slitesterk hinne uten at man ser den..

 

Jeg er så fornøyd med «den nye» spisestuen vår, derfor må jeg bare vise et par bilder fra bordplaten.

 Minijuletre er også på plass..så selv om spisestua er et eneste stort kaos nå så begynner det å ligne på jul her i huset fordet.
Tar med et par stuebilder også:

 

I kveld er det julebord med venner og Hellbillies konsert på Storefjell.

 

Til alle der ute ønsker jeg en fin lørdag kveld!

 

-Anne M-

 

Soverom og walk in garderobe

 

Her kommer en oppdatering på soverom og walk in garderoben.

 

Så å si alt er ferdig der nå. Men vi venter fremdeles på å få opp taklampen. Det skal bli så fint å få vekk den gamle lysekronen og få opp Eos Vita fjærlampen!

 

Velkommen for en titt inn på det ny-oppussede soverommet!

 

 

 

Vita Eos fjærlampen ligger på sengen for å gi et inntrykk av hvordan den vil passe inn da den blir hengt opp.

 Her ser man godt veggen som har blitt satt opp som en skillevegg mellom garderobe og sovedelen.Inne i skyvedørgarderoben befinner det seg hyller, skuffer, kurver,
buksehengere, stenger og alt man trenger til klærne fra gulv til tak. Personlig er jeg veldig glad for å kunne gjemme det bak dører..blir et mere ryddig utseende på garderoben påden måten.

Kommoden og hyllene er ikke innredet enda, men tenker at slips, belter,og accessories får plass i kommoden, mens småvesker og sko kan få plass på hyllene. De vegghengte kles-stengene har tagger som gjør at det kan henges flere hengere på stangen. Tenker at de blir fine å ha når man skal finne seg et antrekk..aldri mere hive klærne på sengen for å se om de kan passe sammen..;)

 

Vi er strålende fornøyde med det nye soverommet! 

 

-Anne M- 

 

White christmas with something red

 

Hei, og god desember til deg som titter innom!

 

Jeg har storkosa meg på tur til Tallinn og kom hjem i går kveld..derfor har julepynting av huset blitt satt på vent til i kveld.

 

I løpet av kvelden har det kommet frem noe julepynt.. Julen her i huset blir mere og mere hvit med årene ser jeg;) Men noen røde innslag er det selvfølgelig!

 

Har du lyst til å ta en titt?

 

;)

 Adventstakene er på plass.

 


Og gamle gode nisseparet sitter på sin faste plass hver desember.

 

Peishylla har blitt enkelt pyntet med hvite lys, en hvit nissejente og grønne granbar.


Resten av spisestua ser slik ut nå.
Vi har nemlig sendt bordplaten og alle stolsetene til en møbelsnekker soms kal pusse det ned for oss.
Rødnissene fra Hadeland glassverk er nye her i huset.
Jeg har alltid  syntes at de er så fine, og endelig har jeg fått kjøpt meg noen.
Har også kjøpt noen hvite som også er utrolig fine.


Det var noe av julepynten i huset denne julen. En litt enklere julepynt dette året, men det er jeg veldig fornøyd med.

Juletreet kommer ikke inn før enda nermere jul, og da skal det få plassen til denne stolen.

 

Ha en flott desember kveld!

Her skal godstolen straks slites på og gløgg fylles i yndlingskoppen:)

 

-Anne M-

 

Og jeg tror jammen at jeg skal ta en tur opp på soverommet og knipse noen bilder fra garderoben til dere også.. Har helt glemt det bort kom jeg på;) 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits