PÅSKE

Over for i år...

 

Påsken er over for i år, og i morgen er det på`n igjen med jobb for store og barnehage for de små. Gud så fort ti hele dager flyr avgårde...

 

Selv om det har vært dårlig med skiturer og aking denne påsken så har vi allikevel hatt en koselig og en fin familietid. Vi har sett på bjørnene i bjørneparken, vi har grillet ute på verandaen, vi har koset oss i solveggen, vi har gått på egg-jakt, spist masse god mat og rett og slett bare koset oss sammen med ungene. Herlig!

Her på gården har det vært folk og familie innom nesten hver eneste dag! Kjempe stas for både store og små:)

 


Til alle som titter innom ønsker jeg er fin ny uke, og en fin siste-feriekveld! Her i huset er de små lagt, og vi store skal nyte siste feriekvelden med film og is:)

Anne M

 

 

God påske

 

Vi har startet påskeferie! Hele ti dager fri, noe vi gleder oss veldig til!

 

Vi pleier ikke å pynte så veldig mye til påske, men litt pynt blir det jo siden barna kommer hjem fra skole og barnehage med flott påskepynt som de har laget. Det er stas!

 

Påske er gult, det kan man ikke komme bort ifra. Tenkte å prøve å spre litt påskestemning fra Jorde gård og ut til dere som titter innom..

 

God påske!

 


♥ ♣ ♠ ♦

-Anne M-

 

Hvor ble det av påskestemningen?

Påskestemning for meg er å reise på hytta, ta en liten skitur og grille pølser, kose seg i solveggen mens barna baser i snøen, kakao med krem og kvikk lunch i sekken når vi er på tur, lese en spennende bok forran peisen om kvelden eller se en skummel film i armkroken til mannen, middager med familie og maling av påskeegg + mye mere!

I år som påsken er så sent så mangler vi rett og slett snø for å få påskestemning.. Ikke engang på fjellet var det igjen noe særlig med snø. Så i år ble det ingen basing i snøen, skiturer med kvikk lunch i sekken, og hyttekos.. På hytta var det bare vått, smelting av snø for fullt og sølete, mens her hjemme er det tørt og fint og så mye å gjøre samtidig som barna leker på tunet. En dagstur til fjels for å grille litt pølser er det nærmeste vi kommer påske på fjellet i år. Godt man kan lage litt påskestemning hjemme også:)

Vi har virkelig fått gjort mye her ute disse dagene.. Utskjæringer på inngangspartiet ved vaskeromsdøren og verandaen begynner å ta form:) Jeg gleder meg kjempe mye til å vise bilder av hvordan det blir.. Vi har kommet godt igang med maling av hus..(selv om det selvsagt gjenstår mye)

I kveld skal vi vaske av oss malingsflekker og sette oss godt plantet i sofaen og se på film:)

En fin fredag ønskes fra meg til alle som titter innom:)

-Anne M-

 
Snart påske...

Nå nærmer det seg påskeferie:)

Kjenner at det skal bli utrolig koselig og godt å slappe litt av sammen med mann og barn i hele 10 dager:) Vi kommer til å være litt hjemme og litt på fjellet. Håper på knall vær!!! :)

Når det kommer til påskepynt så pleier vi ikke å pynte så veldig til påske..mye fordi vi er mye på hytta og fjellet. Litt påskepynt blir det jo alikevel, og det barna kommer hjem med av pynt som de har laget blir det selvsagt pyntet med. Alltid like gøy når de kommer hjem med ting de har laget:)

Jeg er et tradisjons-mennenske, elsker tradisjoner:) For meg har påsken alltid vært gul , og derfor skal den få fortsette å være gul. Så her blir det nok noen gule tulipaner til helgen, og noen gule påskekyllinger.
Når jeg først er inne på det med tradisjon.. Vi har en tradisjon (som sikkert tusen andre) å male påske-egg! Det er kjempe koselig å gjøre sammen som en familie, og alle kan klare det. Gleder meg til det!


Litt gulfarge har alt kommet i hus..
Lisbeth Dahl eggene har endelig fått sin plass på greinene sammen med gåseungene...Et herlig våregn!


Ellers så går dagene som vanlig her på Jorde gård.. Vi har bestemt oss for å utvide familien litt.. ;) Og det er ikke i form av et menneske, men det er noen som har fjær, nebb og legger egg:) Jepp, vi har bestemt oss for å få oss høner! Når den tid kommer, så kommer det selvsagt bilder..

Selv om påsken kommer til å bestå mye av utelek, avslappning, kos og hygge på fjellet så kommer vi til å begynne å ordne til litt på verandaen her hjemme også. Litt nytt og litt gammelt skal på plass der. Gleder meg til å "innrede" verandaen våres, og til å få en fin og koselig plass der ute.

Da gjenstår det bare for meg å ønske alle lesere av Jorde gård en riktig så God påske!!! (selv om det er litt tidlig)


-AnneM-

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits