SOVEROM

Soverom og walk in garderobe

 

Her kommer en oppdatering på soverom og walk in garderoben.

 

Så å si alt er ferdig der nå. Men vi venter fremdeles på å få opp taklampen. Det skal bli så fint å få vekk den gamle lysekronen og få opp Eos Vita fjærlampen!

 

Velkommen for en titt inn på det ny-oppussede soverommet!

 

 

 

Vita Eos fjærlampen ligger på sengen for å gi et inntrykk av hvordan den vil passe inn da den blir hengt opp.

 Her ser man godt veggen som har blitt satt opp som en skillevegg mellom garderobe og sovedelen.Inne i skyvedørgarderoben befinner det seg hyller, skuffer, kurver,
buksehengere, stenger og alt man trenger til klærne fra gulv til tak. Personlig er jeg veldig glad for å kunne gjemme det bak dører..blir et mere ryddig utseende på garderoben påden måten.

Kommoden og hyllene er ikke innredet enda, men tenker at slips, belter,og accessories får plass i kommoden, mens småvesker og sko kan få plass på hyllene. De vegghengte kles-stengene har tagger som gjør at det kan henges flere hengere på stangen. Tenker at de blir fine å ha når man skal finne seg et antrekk..aldri mere hive klærne på sengen for å se om de kan passe sammen..;)

 

Vi er strålende fornøyde med det nye soverommet! 

 

-Anne M- 

 

En liten titt..

 

Onsdag kveld var veggen på soverommet sparklet og grunnet to strøk, klar til tapetsering.

 

Selve tapetseringa er fort gjort når man er to. Og for de som kvir seg for å tapetsere så vil jeg bare si at det er ikke vanskelig. 

 

Så nå er veggen ferdig og klar til bruk. Sengegavlen jeg bestilte kom i går. Soverommet kommer til å bli lyst og luftig, uten masse nips.

 

Her er en smakebit:

 

Tapetveggen og lampen fra VitaEos. Jeg synes de passer godt sammen. Lampen er en luftig og enkel lampe, og passer bra til en tapet med masse mønster som denne fra Borge.Sengegavlen er lys og nokså enkel av seg, men haren kul detalj, nemlig naglene, og den fargen tas opp i tapeten.

 

 

 

Stoffene som skal inn er hvite. Dette er sengeteppe og gardiner.

 

 

 

 

Garderoben. Bak skyvedørene er det garderobeløsninger skuffer, hengesystemer osv. (dette har vi hatt hele tiden,og ikke gjort noe med nå)

I tillegg kommer det inn flere hyller, kommode og hengesystem på den nye veggen. Bilder fra det kommer da alt er klart.

  

 

Denne helga reiser vi til fjels. Får håpe fjelluften får blåst vekk forkjølelsen. Er så lei av å gå med rennende nese og sår hals.

 

Skal bli godt å slappe av på hytta og ikke tenke på alt som skal gjøres her hjemme;) ....hvis jeg klarer det da;)

 

Ha en fin fin helg alle som titter  innom!

-Anne M-

Hovedsoverommet

 

Hei, og god søndag!

 

Vi er nå i gang med et nytt ansiktsløf og en forbedring av soverommet våres. Barnas rom har på tur og orden blitt slik som vi og de vil, så nå er det våres tur:)

 

Vi har et stort soverom med kjempe god plass, men her snakker vi gulvplass, og egentlig ingen veggplassen. Den veggplassen vi har har gått med til et stort gulv-til-tak skyvedørgarderobe over to vegger. Dette angrer vi ikke på siden skapplass får man ikke nok av, men det har gjort det vanskelig å plassere sengen.

 

Ved å se på SOVEROM kategorien her på bloggen kan du se hvordan vi har blitt nødt til å plasserer sengen, og tidligere bilder fra soverommet. Sengen står foran to vinduer..ja det er kjempe upraktisk og ikke slik vi ønsker å ha det lengere. Jeg har grublet og tenkt, og til slutt kom vi opp med den perfekte løsningen. Vi bygger en vegg og lager oss et walk in closet, dermed får vi en vegg som sengen kan stå inntil og vi kan heller se ut av vinduene når vi våkner om morgenen.

 

Tapet er bestilt, sengegavl, taklampe fra Vita Eos, hvite gardiner, sengeteppe og pynteputer..alt er under kontroll. Mannen snekrer og snart er det klart til at vi kan ha opp tapeten. Dette kommer til å bli et luftig soverom, uten nips og masse dilldall. Støvsamlere på et soverom er jeg virkelig ferdig med..så all pynt som tidligere stod fremme på soverommet har blitt ryddet vekk.  Walk in garderoben vil jo bestå av den eksisterende skyvedørsløsningen samt at  vi hat bestil kommode, hyller og klesoppheng til den nye veggen. Gleeeder meg!!

 Gleder meg til å henge denne skjønnheten opp oversengen. Vita Eos laget av ekte gåsefjær.

 Her er tegningen min på hvordan det blir.. Veggen foran sengen er den nye veggen som lager et Walk in skap og vegg til sengen på andre siden.

Gleder meg til jeg kan vise bilder derfra:))

 

Ha en flott søndag!

-Anne M-

  

Soverommet med "ansiktsløftning"

Endelig! Idag kom elektrikkeren, så nå er "lysekronen" hengt opp, soverommet er nyvasket og siste finpuss på innredning er gjort:) Her kommer bildene som jeg har sagt at skal komme...

Jeg var sikker på at jeg hadde noen bilder av soverommet før, men hvor de er vet jeg ikke..har lett igjennom flere mapper, men kan ikke finne noen.  Jeg kan jo forklare at det eneste som var på soverommet fra før var sengen, skapet og rullgardiner + mye rot... ;)

Her kommer et bilderas av hvordan det er nå:Har prøvd å "lune opp" soverommet med noen tykke gardiner, en sengegavl i samme stoff som gardinene og med etpar kommoder med lys og pynt på. Er godt med et lunt soverom nå når høsten kommer snikende. Til våren/sommeren er det fort gjort å bytte til tynnere og lyse gardiner for å få et mere vårlig soverom:)Kommodene er malt i fargen lys jord.
Her skimtes så vidt skyvedørs garderoben. Døren til venstre er inn til barnerommet hvor den nest minste sover.Det har vært litt vanskelig å innrede soverommet siden det har to store vinduer på en vegg og et stort vindu på en annen vegg,skyvedørs garderoben dekker en og en halv annen vegg....dermed måtte sengen plasseres forran vinduene, men det har fungert fint.


Disse lysestakene var egentlig svarte, men med etpar lag med sølv, hvit og krakkelerings spray fikk de det slitte utseende som jeg var ute etter.


Sengegavlen er hjemmelaget av en sponplate, en billig sommerdyne fra jysk, en ekstra gardinlengde og tusen stifter;)


Den søte lysekronen er fra bohus.
Lampene er bestilt fra ellos.no


I det ene hjørnet står babysengen til lille snuppa, men snart er hun stor nok til eget rom:)Det var soverommet!

En fin kveld ønskes til alle fra meg:)

-Anne M-

 

Soverommet i små glimt

Som tidligere nevnt jobbes det litt med soverommet om dagen:) Soverommet skal få en ansiktsløftning, bli litt lunere og koseligere. Vil ikke vise hele rommet i ett bilde enda, men her kommer noen små detaljer som er klare:)


Soverommet er i en lys farge, og her i huset er vi svake for hvitt og lyst, men tenkte å prøve å ha soverommet i en litt lunere stil..blir fortsatt lyst, men med innslag av fargene på bildet.


To kommoder er færdigmalte, og den ene har fine utskjærte detaljer. Fargene på kommodene var to forskjellige brunfarger og de var slitte og ikke fine.


Inni klassklokken har jeg pyntet med tiara og nålen fra brudekjolen. Brudepynten min sto egentlig på badet i vitrineskapet, men synes at den passer bedre inn på soverommet.
Skoene og strømpebandet pynter også opp;)


Bokstavene LOVE som jeg kjøpte i går står i bakgrunnen, og på et sølvfat har jeg laget en liten dekorasjon av to hvite kubbelys, glassknotter og  gammel sølvpynt. Sølv anda, skjeene og smykkeskrinet er mine dåpsgaver..hvem har vel ikke slikt gammelt dåpssølv liggende i skap  og skuffer? Sammen på et fint fat eller i et vitrineskap kan disse gjenstandene bli en fin og koselig dekorasjon:)


Levende lys på soverommet er lunt og koselig!


Dette var en bitteliten førpremiere på soverommets ansiktsløftning, og når alt er på plass skal jeg ta et oversiktsbilde, men det kan ta litt tid:)

-Anne M-

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits