SPONSEDE INNLEGG

Kjøkkenet, hjemmets hjerte

 

 

 

 

Kjøkkenet er hjemmets hjerte ­ der øyeblikkene som teller skapes.

 

 

 

Sigdal har produsert kjøkken gjennom 60 år, og finnes i tusenvis av  norske hjem.

 

Kjøkkenets funksjon utvikler seg kontinuerlig og er i dag så mye mer enn kun plassen for å lage mat. Det må gi rom for arbeid og småbarns aktiviteter, omsorg og livskvalitet.

 

Å ha et godt kjøkken med skreddersydde løsninger har blitt en verdifull del av folks hverdagsliv, og kjennes både trygt og fornuftig. Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg også utmerket godt til sosiale stunder i gode venners lag.

 

 

 

 

 

Scala,tradisjonelt håndverk...moderne design.

 

Scala INFRAME

 

 

Scala INFRAME

 

 

 

 

 

 

Herregård...klassisk Kvalitet!

 

Herregaard INFRAME

 

 

 

Herregaard INFRAME

 

 Med Scala/Herregård Inframe lanserer Sigdal et nytt kjøkkenkonsept med tradisjonelle og nostalgiske løsninger. Dører og skuffer ligger innrammet i skrogene, og ikke på utsiden slik vi kjenner igjen fra dagens moderne modeller.

 

 

 

Ønsker du å se mere av Sigdal kjøkken sine fine modeller og kjøkkenløsninger ta en titt her:

 

 

www.sigdal.com

 

  

 (sponset innlegg)

 

 

Nydelig kjøkken fra Sigdal kjøkken

 

 

Har du noen kjøkken favoritter? Jeg skal vise dere mine kjøkken favoritter, og de er fra Sigdal kjøkken! 

 

 

Sigdals nylanserte Herregård og Scala Inframe representerer mer enn 60 år med norsk kvalitet. Med tradisjonelle og nostalgiske løsninger kombinert med moderne design blir kvalitetskjøkkenet en nytelse for øyet.  Jeg har forelsket meg helt i disse modellene.. Bare ta en titt!SCALA INFRAME:

 

 

Scala INFRAME

  Scala INFRAME, er en del av Sigdal kjøkkens nye kjøkkenkonsept. Dette er en moderne kjøkkenmodell med fokus på lekre kontraster og funksjonelle løsninger. Kjøkkenet er designet med plassbesparende og smarte elementer og tilbyr en mengde variasjon noe man ser på denne spennende øyløsningen med benkeplate i Corian. Scala INFRAME kan males i 15 av Sigdals flotte farger, noe som gir oss kunder et hav av muligheter:)

 

 

 

 

 

 

Scala INFRAME

 Her ser vi Scala Palett Inframe. En plassbygd og gårdsinspirert kjøkkenmodell. Legg merke til de fine Victoria-dørene på vitrineskapene, fremtrukket sokkel og benkeplaten av compositt. Her vist i mørk grå. Et kjøkken med et klassisk uttrykk.

 

 

HERREGÅRD INFRAME:

 Herregaard INFRAME 

 

 

Et spennende tradisjonsrikt kjøkken, Herregård INFRAME. Det spennende kjøkkengulvet i Marracesh design gjør at det sammen med den flotte porselensvasken fra Willeroy & Boch fremstår som et tradisjonsrikt kjøkken. Den spennende kombinasjonen av benkeplater i Carrera marmor og de rustfrie flatene gir dette kjøkkenet et helt særegent preg. Herregård INFRAME får du i 15 flotte farger.

 

 

 

Ønsker du å se mere av Sigdals kjøkkenmodeller ta en titt her: http://www.sigdal.com/

 

 

 

(sponset innlegg)

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits