VASKEROM

Vaskerom

 

Etter spørsmål fra en leser legger jeg ut bilder av vaskerommet.. Vaskerommet er egentlig et litt kjedelig rom, men man må jo nesten ha et vaskerom . Men en ting er helt sikkert, vaskerommet er IKKE favorittrommet;)

Vaskerommet ligger i første etasje og er rett under hovedbadet i andre etasje. Disse rommene er akkuat like store. 

 

 

 

 

 

Dør fra vaskerommet og ut i hagen kan anbefales. Vi bruker denne inngangen mye nå som ungene går inn og ut med sølesko...slipper mye gris i gangen;)

Ellers har vi en dør (som ikke synes på bildet) som går inn til et toalett..kjekt å ha det også i nærheten av vaskerommet.

 

 

Dette skapet er skapet som skittentøyet fra sjakten på badet havner i.. Under har vi fem kurver som skittentøyet sorteres videre i...lyse farger, mørke farger, håndkler/undertøy osv.. Kunne ikke vært foruten skittentøyssjakten ♥

 

Ha en flott søndag-kveld!

-Anne M-

 

Vaskerommet

Finnes vel ikke et rom som er kjedeligere enn et vaskerom..(?) Til og med navnet "vaskerom" er kjedelig;) Men siden jeg ikke har vist bilder fra vaskerommet tidligere så kommer det her. Litt listing rundt døren ut er ikke færdig, og jeg kan love at det blir til de grader nedprioritert også..er liksom ikke vaskerommet man har folk inn på da man har besøk...:)

 

Vaskerommet ligger i 1.etasje rett under hovedbadet i 2.etasje..og har akkuratt den samme størrelsen på rommet.


Vaskerommet er ikke et rom som vi har villet lagt mye penger i, men alikevel har vi fått en grei plass til å oppevare vaskemidler, håndkler, treningsklær o.l..  I fra den kanten jeg står og tar bilder er det en dør ut i gangen, og det er en dør inn til et toalett, og det er etpar tørkestativer for klær... Rett fem er døren som går ut..vaskerommsinngangen.Dette skapet som henger mellom de to vinduene er skapet der skittentøyet havner..oppe på badet har vi en skittentøysjakt til å kaste skittentøyet ned i. Og for en lat husmor er dette redningen;)

Ha en strålende dag:)

-Anne M-

 

, Gol

Velkommen til Jorde gård, en gård i hjertet av Hallingdal.. Her bor vi i et oppusset sveitserhus fra 1898. Gården har melkeproduksjon. I tillegg har vi høner og om sommeren har vi noen gris og lam. På Instagram: @annemmj For kontakt, mail adr: annemmj@hotmail.com

hits